Şimdi Ara

PASSO.com Fener Maçı Bilet Satışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M1Abrams

Rezillik ya. Benden de parayı çekti daha sonra hata oluştu dedi şimdi bakiyem 0 görünüyor. 1 saattir onla uğraşıyorum

En az 6-7 kere hata oluştu dedi kitlendi sistem çıkış yaptim öyle tekrar girdim sonunda alabildim sanırım ama 2 tane aynı koltuk almış gözüküyorum. Allahtan bakiyede 80 tl vardi sadece onu aldi yoksa belki 2 koltuk parası alacaktı herifler.

Kulüplerin taraftara yardimci olmasi lazim bu konuda. Bizim gibi internet ortamini bilen kullanan insanlar zorlanirken daha yaşlı insanlar nasıl çıkacak bu işin içinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı olan denemeyi bjk-fb maçına mı koyar? Koy hazırlık maçına bi dene ondan sonra adım at.

• Bu uygulamanın bu maçla birlikte işleme girmesinin sebebi acaba sistemde sorunlar var vb nedenler ile stadyumun dolmasını engellemek mi?
  • Umarım bu uygulama taraftar sayısını azaltmaz.O stad 80.000 dolardı normalde.Ama sırf 25 lira vermemek için gelmeyecek insanlar var benim gibi.
  • kart1903 yalan oldu galiba bilet alma aşamalarında da sormuyor kart numarasını

• Biz de zorla ittir kaktır Doğu üst aldık, alt girebiliriz umarım.
  • sehir dişidan gelicek olan var maca nasil alıcaklar biletix yalan oldu sanıırm bilen warm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

sehir dişidan gelicek olan var maca nasil alıcaklar biletix yalan oldu sanıırm bilen warm?

passolig kartı olmak zorunda şehir dışından gelen kişilerin malesef. kartı passolig.com.tr den çıkarttırıp sonra passo.com.tr den bilet alacaksınız
  • ya ben passo com dan üye olamıyorum kart için baş vuru yaptım 3 4 gün önce kart basım aşamasında passo com dan üyelik almaya çalışıyorum tc no tel. no yazıyorum doğrulama kodu geliyor sonra şifre tanımla diyor yeni şifreyi tanımlıyorum onay diyorum yeni açılan sayfada bir hata oluştu diyor bi tek bende mi oluyor bu başka olanda varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: rolypoly

ya ben passo com dan üye olamıyorum kart için baş vuru yaptım 3 4 gün önce kart basım aşamasında passo com dan üyelik almaya çalışıyorum tc no tel. no yazıyorum doğrulama kodu geliyor sonra şifre tanımla diyor yeni şifreyi tanımlıyorum onay diyorum yeni açılan sayfada bir hata oluştu diyor bi tek bende mi oluyor bu başka olanda varmı acaba

Hocam 2 gündür bende deniyorum aynı hata ile karşılaşıyorum şurada kalmış 3 gün yaptıkları iş değil bi çözüm bulsunlar artık

• Benim anlamadığım. Bursaspor-Galatasaray maçına biletix üzerinden bilet alınabilirken neden bizim maçta bu zorunluluk var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Benim anlamadığım. Bursaspor-Galatasaray maçına biletix üzerinden bilet alınabilirken neden bizim maçta bu zorunluluk var?

Kupa maçları kapsam dışında olabilir. İlgili sistemin mesela şampiyonlar liginde geçerli olmadığını düşünüyorum.

Beşiktaş - FB maçındaki zorunluluk, kanun maddesinin 14 nisan sonrasını işaret ediyor olmasından...

Hem TFF'nin hem de firmanın, sezon başına işin ertelenmesi için spor bakanlığına gittiler. Ancak bakanlık bu teklifi reddedip, biran önce uygulamaya koyulması konusunda direktif verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

quote:

Benim anlamadığım. Bursaspor-Galatasaray maçına biletix üzerinden bilet alınabilirken neden bizim maçta bu zorunluluk var?

Kupa maçları kapsam dışında olabilir. İlgili sistemin mesela şampiyonlar liginde geçerli olmadığını düşünüyorum.

Beşiktaş - FB maçındaki zorunluluk, kanun maddesinin 14 nisan sonrasını işaret ediyor olmasından...

Hem TFF'nin hem de firmanın, sezon başına işin ertelenmesi için spor bakanlığına gittiler. Ancak bakanlık bu teklifi reddedip, biran önce uygulamaya koyulması konusunda direktif verdi.

14 nisan sonrası deniyor ama Bursaspor Galatasaray maçı 16 nisanda.

Hadi şampiyonlar ligini, avrupa ligini anlarım da Türkiye Kupası neden kapsam dışı olsun ki?

Ayrıca bu kadar önemli bir konuda TFF neden duyuru yapıp vatandaşı haftalar öncesinden detaylı şekilde bilgilendirmez? 3 Nisanda "Passolig ile Elektronik Bilet (e-bilet) devri başlıyor" demişler. 14 nisandan itibaren geçerli olacak deniyor.

* Arkadaş 11 günde milyonlarca futbol taraftarı nasıl alsın bunu?
    * Ligin bitmesine bir kaç hafta kalmışken bu neyin halt yemesidir?
    * Bu kartı neden klüpler vermiyor? Taraftarların şimdiye kadar bilet almak için aldığı FB kart - Kart1903 boşa verilen para mı?
    * Bunun ile ilgili ihale yapıldı mı?
    * Madem bankalar yapacak neden tek bir bankaya bunun ihalesi verildi? OGS-HGS gibi başka banka alternatifleri neden yok? Ben mesela Garanti bankası müşterisiyim gayet güzel şekilde bankamdan kartımı alır, cep şubesinden de saniyeler içerisinde biletimi bu karta tanıtabilirim. Neden illa Çalık holding zorlaması?

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Sebebi 6222 sayılı kanun. Kanun çıktıktan maksimum 3 sene sonra yürürlüğe konulması gerekiyordu bu e-bilet işinin.
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Benim araştırdığım kadarıyla durum şu; kanun kulüplerin bu e-bilet olayını uygulamasını şart koşuyor. 3 yıllık müddette kulüpler bununla ilgili bir adım atmayınca TFF bir havuz oluşturarak ihale açıyor. 40 küsür stad için bu ihaleyi açıyor ve aktif bank kazanıyor. Yıllık kart ücretinin %55 i aktif bank geri kalanı kulüp alıyor. Passolig olayı tamamen TFF insiyatifiyle yapılan bir iş. Kulüpleri kurtarmak adına. Ama Fenerbahçe ve Bursaspor gibi bazı kulüpler bu havuza dahil olmadılar. Sanırım kulüpler kendi başlarının çarelerine bakacaklar. Biletixten de alsan bileti zaten kredi kartına yükleniyor. Mantık aynı...
  • shadowtr kullanıcısına yanıt
    Uygulama gayet güzel. Mantıklı ama

Bunu neden bankaya verme gereği duyuldu?Gayet güzel şekilde OGS ve HGS de olduğu gibi bir kaç banka bu işi halledebilirdi. Milyonlarca taraftar neden çalık holding müşterisi olmaya zorunlu kılındı?

İlgili madde
    7
    b) Elektronik kart ile elektronik kart kapsamında satışı gerçekleştirilecek biletlerin basım, satış ve dağıtımına ilişkin yerel uygulamalar kulüpler tarafından, sistem üzerinden merkezi satışları ise ilgili federasyonlar tarafından gerçekleştirilir.

--------------------------------------------------------------------------------
    Madem öyle bir zorunluluk var neden derbiye günler kala TFF bunu duyurdu. Madem ihale verilmiş bu iş kesinleşmiş duyur bunu sezon ortasında herkes ona göre hazırlığını yapsın.

Kanunu okudum. Elektronik bilet ile ilgili maddede herhangi bir organizasyon kısıtlaması konulmamış. Yani Türkiye kupasında , şampiyonlar liginde olmasın süper ligde olsun şeklinde.
    (4) Spor müsabakalarının yapıldığı alanlara girişi sağlayacak biletler, elektronik sistem üzerinden oluşturulur.
    (6) Futbol dalında en üst lig ile bir altındaki ligde bulunan kulüpler, dördüncü ve beşinci fıkralardaki sistemle ilgili teknik donanımları kendi kullanımındaki spor alanlarında kurmakla yükümlüdür.

Bkz :http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/04/20110414-6.htm

Buna istinaden sorumu tekrarlıyorum. Futbol dalında en üstte mücadele eden iki takım Galatasaray ve Bursaspor arasında oynanacak olan müsabakada neden bu geçerli değil?

• quote:

Uygulama gayet güzel. Mantıklı ama

Bunu neden bankaya verme gereği duyuldu?Gayet güzel şekilde OGS ve HGS de olduğu gibi bir kaç banka bu işi halledebilirdi. Milyonlarca taraftar neden çalık holding müşterisi olmaya zorunlu kılındı?

İlgili madde
    7
    b) Elektronik kart ile elektronik kart kapsamında satışı gerçekleştirilecek biletlerin basım, satış ve dağıtımına ilişkin yerel uygulamalar kulüpler tarafından, sistem üzerinden merkezi satışları ise ilgili federasyonlar tarafından gerçekleştirilir.

--------------------------------------------------------------------------------
    Madem öyle bir zorunluluk var neden derbiye günler kala TFF bunu duyurdu. Madem ihale verilmiş bu iş kesinleşmiş duyur bunu sezon ortasında herkes ona göre hazırlığını yapsın.

Kanunu okudum. Elektronik bilet ile ilgili maddede herhangi bir organizasyon kısıtlaması konulmamış. Yani Türkiye kupasında , şampiyonlar liginde olmasın süper ligde olsun şeklinde.
    (4) Spor müsabakalarının yapıldığı alanlara girişi sağlayacak biletler, elektronik sistem üzerinden oluşturulur.
    (6) Futbol dalında en üst lig ile bir altındaki ligde bulunan kulüpler, dördüncü ve beşinci fıkralardaki sistemle ilgili teknik donanımları kendi kullanımındaki spor alanlarında kurmakla yükümlüdür.

Bkz :http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/04/20110414-6.htm

Buna istinaden sorumu tekrarlıyorum. Futbol dalında en üstte mücadele eden iki takım Galatasaray ve Bursaspor arasında oynanacak olan müsabakada neden bu geçerli değil?

Diğer bankaların ilgisini çekmemiş olabilir. Konuşulduğu kadar yüksek rakamlar bırakacak bir proje değil bu.
    İhalede kaç banka vardı aslında ona da bakmak lazım.

Bu arada kupa konusunu da öğrendim, kupa maçları projede kapsam dışı... Bursa-GS maçında bu yüzden uygulama yok.

• oldboi kullanıcısına yanıt
    Kanunen kapsam içi olması gerekir. Kanunda böyle bir istisna yok.

Ayrıca TFF nin sitesinde elektronik bilet ile ilgili ihale araştırması yaptım. Sadece NETAŞ ile ilgili ihale bilgileri var. Kartların basımı vs vs ile ilgili ihale ilanına falan rastlamadım.

Mesela:
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=17986
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=18507
    Aktifbank diye araştırdığımda söz konusu elektronik bilet ile ilgili sadece bu haber çıktı
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=19726

Zannediyorum ki kart basım ihalesi hiç yapılmamış.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/38293/Sabah-ATV_yi_satan_Calik_a_yeni__Rant__asisti.html

•  PASSO.com Fener Maçı Bilet Satışı

arkadaşlar bu kartlardan birini almamız zorunlu mu? ben bi maç bileti almak için her yıl 25 TL ödemek zorundamıyım ? bu ne saçmalıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

PASSO.com Fener Maçı Bilet Satışı

arkadaşlar bu kartlardan birini almamız zorunlu mu? ben bi maç bileti almak için her yıl 25 TL ödemek zorundamıyım ? bu ne saçmalıktır.

evet zorunlu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.