Şimdi Ara

Passat - Superb Kararsızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisi de iyi araba, passat süperb den bir tık daha kaliteli, bir tık daha pahalı. ikinci el durumu, fiyat, orjinallik, donanım hangisinde iyi denk getirirseniz onu alın. ikisi de pişman etmez.
  • Binici ise superb bir tik önde, birkac yil kullanip satacaksan passat. Bence tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında 5+ üzeri yıl binmeyi planlıyorum. Passat trendline 1.4 TSİ 92+ üzeri fiyatlarda Süperb de 88+ üzeri fiyatlarda yani arada 3-4 bin TL lik bir fark var. Zaten kafa karışıklığı da yaratan durum bu. 3-4 bin için git vw al diyeni de var Octavia nın nasıl tutulduğunu gösterip Skoda nın artık rakip bir güçlü mnarka olduğunu süperb al diyeni var..
  • Filo arabası passata vermezdim paramı..

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Filo arabası passata vermezdim paramı..
    Mercedes C200d 'de filo aracı olarak kullanılıyor , onun yerine ne alırdın ?
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Bence bu konuya artık yazmayın , passat
    kullanıcısı olduğunuzdan yanlı yorum yapıyorsunuz . Bende iki araçtan birini almak istiyorum ve somut veriler karşılaştırılsın istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epoukya

Aslında 5+ üzeri yıl binmeyi planlıyorum. Passat trendline 1.4 TSİ 92+ üzeri fiyatlarda Süperb de 88+ üzeri fiyatlarda yani arada 3-4 bin TL lik bir fark var. Zaten kafa karışıklığı da yaratan durum bu. 3-4 bin için git vw al diyeni de var Octavia nın nasıl tutulduğunu gösterip Skoda nın artık rakip bir güçlü mnarka olduğunu süperb al diyeni var..
    Aynı model ve km de iki seçenek arasında 8-10 bin fark oluşuyor benim gördüğüm

Dolayısıyla süperb diyorum

• Aslı varken çakmasına gerek yok.

• İkiside benzer araçlar. Çok şeyetmeyin.

Ben kararsız olsam bir iki sene passat kullanır sonrada superb deneyimi yaşardım.

• ermanerz kullanıcısına yanıt
    Ikinci el değeri kadar somut bir şey daha yoktur otomobil piyasasında. Zira açıklaya açıklaya anlatıyorum ben, anlayana.

• quote:

Orijinalden alıntı: salley

Aynı model ve km de iki seçenek arasında 8-10 bin fark oluşuyor benim gördüğüm

Dolayısıyla süperb diyorum

Alıntıları Göster
    Hocam ilanlarda trendline passat ile active superb 5-10 en fazla hemen hemen yakın birbirlerine

• sadece superb'in ön yolcu koltuğunun sırt kısmının katlanıp arka yolcunun ayak koyması için bir alana dönüşmesi bile superb almam için geçerli bir sebeptir...
  • Aracı tek başınıza kullanacaksanız passat, aile ile kullanacaksanız superb.

Superb daha yumuşak, geniş ve aile odaklı bir araç.

Passat ise daha sportif ve compact.

Ama fiyat farkı az ise 2. el için passat daha mantıklı olacaktır. Fiyat avantajı varsa superb de pekala tercih edilebilir.

• arada maddi fark büyük ise skoda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki de VW Passat, tartışmasız.
  • Nasıl bu kadar kolay passat diyorsunuz anlamadım. Özellikle B8 kasada rüzgar sesinden durulmuyor arabada, superB ile bir uzun yol yapın bakalım gram rüzgar sesi giriyor mu içeriye. Passattaki çıtırtı,tıkırtı,zırıltı seslerini saymıyorum bile.
  • Arkadaş hakli... En fena ödünü yalitimdan veriyor superb.. 2 arac arasidna kalmistim esime superb i ovdum o ateca a stiyordu leondan sonra.neyse bindik prestij superb e. 17 model bu arada.. Calistirdim ve traktor gibi sesi aldim.. Neyse dedim zaten act alicaz bu dizel.. Yola cikmamla savlumbazlardan gelen ses acayip rahatsiz etti resmen lastikler icerde dönüyor.. Bende koca bir ohaa. Ki okadwr superbciydim. Onceki 17 model. Leon ayni yolda bukadar ses almiyordu...sonuc olarak gozum arkada kala kala tasarimina sa hasta olsam gittik ateca aldik..

Ufak dipnot. 05 model. 307 ye bindim gidiyoruz adama dedim abi bu dizelmi diye... Okadar motor sesini almiyordu iceri. Keza 3008 de ayniydi. Atecanin da davlumbaz icinde kumas gibi malzemeyle kaplamislar. Tas carpsa dahi tak tuk etmiyor.

• ermanerz kullanıcısına yanıt
    Passat kullanmadam 17 leon dan inip tipine hersryine hayran oldugum superb 1.6 tdi dsg prestiji test ettim.. Sonucum husran oldu. Yukarida da yazdim. Alin size somut bilgi.

• Otomobiller hiçbir zaman yatırım aracı olmamıştır, sadece şu gerçek vardır, kimi araçların değeri diğerlerine oranla daha az azalıyordur. Hali hazırda işleyen faiz yansımaları, döviz kurlarındaki artışlar ve enflasyon gibi sebeplerden dolayı ikinci el araç fiyatlarının artıyor olması, aracın değer kazandığı ya da kar sağladığı anlamını taşımaz.

Tok kapı sesli yeni model golflere verilen 150bin lira gibi rakamlar yerine, takıntılı türk insanı sayesinde piyasada tutunamayarak geri plana itilmiş 50 bin lira civarında muadil sınıfta bir fiyat performans aracı alınır. Geri kalan 100bin tl ile çeşitli döviz kurlarından bir sepet oluşturularak alım satım yapılır hem paranın global piyasalarda gerçek değeri görece korunmuş olur, hem de oradan elde edilecek güzel bir ana kar miktarı dışında extra olarak, satın alıcak 50 bin liralık aracın benzin dahil tüm giderleri de karşılanmış olur

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Bunun nesi somut Bilgi hocam. Şurası şöyleydi burası böyleydi diye kıyaslar mısınız. Bunun motoru şöyleydi onun koltukları şöyle diye başlık başlık karşılaştırın lütfen. Yoksa ben kullandım sonuç hüsran oldu beğenmedim deyince çok ikna edici olmuyor.

Edit: bana yazmadan önceki mesajınızda yalıtım ile ilgili açıklamışsınız yemi gördüm teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanerz -- 1 Temmuz 2018; 8:30:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.