Şimdi Ara

PASSAT PAS PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,

    Arkadaşlar, 2004 yılında almış olduğumuz sıfır 2004 model Passat TDI Highline marka aracımızın sol arka cam direğinde (cam ile direk arası) ufacık bir çapaklanmadan dolayı paslanmış olduğunu farkettik. Aslında çapaklanmayı daha önceden tespit etmiştik ama şimdi pasa çevirdi. Almış olduğumuz yer de bunun kullanım hatasından dolayı olduğunu bunun garanti kapsamına dahil olmadığını söylediler.

    Peder bey doğal olarak sinirlendi ve aracı aldığımız yerden bunun kullanıcı hatasında kaynaklandığının belirten bir yazı isteyip ve Almanya'ya (Vw Fabrikasına ) göndereceğini söyleyince bir anda fotoğraf makinası geldi ve sorunlu olan yerin fotoğrafları çekilmeye başlandı.

    Nitekim Doğuş otomotivin incelemesi sonucunda bunun garanti kapsamında olduğu kararı verildi. Ancak benim bildiğim kadarıyla bu araçların paslanmazlık garantisinin baya bir uzun olduğudur.

    Sonuç olarak araca kanser bir kere girmiş bulunmakta ve ilgili yeri boyamaları için arka camı kırılarak sol tarafa parça boya atılması gerektiğini söyledier.
    Bizde ilk önce boyanmasına kara verdik ancak daha sonra bu kararımızdan vazgeçtik. Boyansa bir türlü boyanmasa bir türlü. Sonuç olarak paslanmazlık garantisini en uzun taahhüt eden bir otomotiv firmasının üst düzey bir aracında bunun çıkması bizim baya bir huzurumzu kaçırdı.

    Sizden ricam bahsettiğim konu hakkında düşünceleriniz.

    Herkese iyi akşamlar dilerim.







  • babanız akıllı bir yol tercih etmiş.. en azından burnu kalkık olan firmaları sözle değilde tehditle bir yere geldigini
    birkez daha gormus olduk..

    bence aracınızı boyatın...
    pas iyice yayılabilir,aracın ana iskeletine iyice zararı olur diye düşünüyorum
  • Bence de aracınızı boyatın.Sonuçta 2004 model Passat gibi bir araçta pas hoş durmaz.Anladığım kadarıyla küçük bir bölge zaten.İleride satarken sorun çıkar diyorsanız da fotoğraflarını çekin ve bu işleme ait servis belgelerini saklayın.Bu şekilde hem sizin hem de alan kişinin içi rahat eder.
    Selamlar..
  • Kesinlikle boyat arkadaşım , daha fazla yayılırsa çok kötü olur sizin için
  • pasın orjinal boya altından yürümesi imkansız...boya kalkıp saç ortaya çıkmadan paslanma olmaz ama boyada kalma 1 kere olmuşsa büyük ihitmalle yürür...
    ancak anlamadığım 1 nokta var...dediğin gibi bu arabaların paslanmazlık garantisi 12 sene ve bu garantiyi verirken vosvosun güvendiği şey de elektrokimyasal boyama diye biliyorum...bu mantıkla yapılan boya nasıl kalkar kalkarsa yürür mü fikir yürütmek pek kolay değil...
    fikrime gelince bence de boyatın ve neden boyandığını da servis blgesiyle gerektiği zaman gerektiği yerde gösterin...

    geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.