Şimdi Ara

Passat mı Golf mü ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
22.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • walla ben olsam golfu alırdım sahsen binip deneme sansım oldu super arac ki passata 1.4 motor yakısmıyo kasa agır ara hızlanmalar canını sıkabilir ama 1.4 motor tam golfluk hemde 140 hp harika olur ben 122 hp lik olanı denemiştim golf güzel arac özellikle önden sciroccoya arkadanda tiguana benziyo ßence golf ama 2.0 passat düşünebilirsin oda ayrı
  • 1 yıllık hort ve yine hortu yapan üye yeni üye olmuş ve daha ilk mesajı
  • Bana soracak olursan kesinlikle golf. Hastasıyım ölüyorum bitiyorum arabaya. Golfün karizması falan öldürüyo beni. Bu kadar mı tatlı olur bi araba
  • msj nızı anlıyamadım acab banamı dediniz dediyseniz ne demek istediniz anlıyamadımda
    quote:

Orijinalden alıntı: laprace

1 yıllık hort ve yine hortu yapan üye yeni üye olmuş ve daha ilk mesajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___NeO

msj nızı anlıyamadım acab banamı dediniz dediyseniz ne demek istediniz anlıyamadımda
    quote:

Orijinalden alıntı: laprace

1 yıllık hort ve yine hortu yapan üye yeni üye olmuş ve daha ilk mesajı

Hayır sana demedim bir önceki sayfada konuyu hortlatan arkadaşa söyledim

• passatın daha agır basıyor
  • golf

•  Passat mı Golf mü ?
  • eğer büyükşehirde yaşıyorsan çok sık trafik de araç kullanıyorsan birde bekarsan tabiiki golf ama ailen var ise park sorununuda çok dert etmiyceksen passat nede olsa üst segment bir araç
  • Konu çok eskiden açılmış ama benim gibi yeni okuyan arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum 2 aracıda kullanmış biri olarak aralarında afaki farklılıklar olmadığını söyleyebilirim fakat passat çok azda olsa önde şuan bende golf var 3 kişilik bir aileyiz bize her anlamda yetiyor ayrıca şehir içi ve şehir dışındada golfde gayet konforlu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkincil aracı golf,uzun yol arabasını passat yapmak baya maddi bir güç gerektirir bence uzun yoldan kasıt türkiye içindeki yollar ise golfde hayli hayli yeterli olucaktır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.