Şimdi Ara

passat lüksü 41800 lira diyor.sizce alınırmı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
14.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alınır,çok da güzel tercih olur.LPG'de takılabilir.

Fakat ne hikmetse 1.6 MPI motorlu Passat'tan bugüne kadar en fazla 3-4 kere görmüşümdür.Jetta'da çok popüler;ama Passat'ta tercih edilmedi fazla.
  • Trend lüks ise Midline, Comfortline, Highline ne oluyor ?
    Yada 102 Hp lüks ise Tsi, Fsi, TFSİ ne oluyor ? Veyahutta Trend Passat lüks ise diğer D sınıfları başka sınıf mı oluyor ? Trend Mondeo bile daha donanımlı
  • yeni cc göstergeler
    yeni tip klima
    yeni tip cc direksiyonlu 2010 modeller bu fiyata ise super
    bide alınca rns-510 taktırıcan tadından yenmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

Trend lüks ise Midline, Comfortline, Highline ne oluyor ?
    Yada 102 Hp lüks ise Tsi, Fsi, TFSİ ne oluyor ? Veyahutta Trend Passat lüks ise diğer D sınıfları başka sınıf mı oluyor ? Trend Mondeo bile daha donanımlı

guce gore lükslük değerlendirmesi yapanı da ilk defa goruyorum o zmn ferrari f430 noluyor luks mu oluyor..git işine arkadasım gercekten bu forumda ne kadar vw ci var sa anti vw ci de bi dolu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

Trend lüks ise Midline, Comfortline, Highline ne oluyor ?

Trendline Passat'ın donanımları çok gelişti.Bugün satılan Trendline'ların Comfortline'dan az bir farkı var.

www.vw.com.tr adresine bakmanızı tavsiye ederim.

Reklamlarda bu tip ilgi çekici sloganların kullanıldığını da biliyorsunuzdur herhalde.

• Trendline donanım seviyesini bayağı yükseltmiş VW.
  • Rampalarda kamyonların arkasına takılıp, 1.3cdti albealara, corsalara vs madara olduktan sonra isterse heryerı altın kaplama olsun benım ıcın bırsey ıfade etmıyor ne yazık ki.

Adı uzerınde; MOTOR'lu taşıt. Adam gıbı motoru olacakki, içerdeki lüksünde tadı cıksın. (Gercı tredlıne'da ne kadar luks orası mechul )

Benim için Passat motor olarak 1.8TSi'dan, donanım olarakta Comfortline'dan baslar...
  • performans beklentisi yoksa alınır bence ama şunuda unutma lpg ile hepten hantallaşabilir ve sollamalar bile çile gibi gelebilir sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Division Bell

Rampalarda kamyonların arkasına takılıp, 1.3cdti albealara, corsalara vs madara olduktan sonra isterse heryerı altın kaplama olsun benım ıcın bırsey ıfade etmıyor ne yazık ki.

Adı uzerınde; MOTOR'lu taşıt. Adam gıbı motoru olacakki, içerdeki lüksünde tadı cıksın. (Gercı tredlıne'da ne kadar luks orası mechul )

Benim için Passat motor olarak 1.8TSi'dan, donanım olarakta Comfortline'dan baslar...

Fiyatıda 77.400 tl den başlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: superhead

quote:

Rampalarda kamyonların arkasına takılıp, 1.3cdti albealara, corsalara vs madara olduktan sonra isterse heryerı altın kaplama olsun benım ıcın bırsey ıfade etmıyor ne yazık ki.

Fiyatıda 77.400 tl den başlar

bu fiyatta güzel bir tercih. herkes yarışçı değil. 6-7 sene önce dergilerde "100hp hayal değil" başlıklı yazılar okurken şimdilerde yapılan "güç" yorumları çok komik kalıyor.

• quote:

bu hareketler sana yakısmıyor gt rulez bu arada yeni nickin eski nickine nazaran dandik olmus

• 6-7 seneyi bırakın 93 senesinde 130 kusur hp Concord a biniyorduk.

102hp 2010 yılında bu segment bir araba için komik kalıyor Passatım varmı var motoru.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

6-7 seneyi bırakın 93 senesinde 130 kusur hp Concord a biniyorduk.

102hp 2010 yılında bu segment bir araba için komik kalıyor Passatım varmı var motoru.

peki hocam bir şey demiyorum. Bu 102hp Passat'ların hepsini fabrikaya götürüp eritsinler, kola kutusu yapsınlar
  • Ne yaparlarsa yapsınlar beni ilgilendirmiyor.

D sınıfı arabaya binecem 2010 yılındayım çoluğumu çocuğumu toplayıp bavullarımla seyahate çıkıcam bir kamyonu sollarken strse gireceksem ne anladım o lüksten güvenden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

guce gore lükslük değerlendirmesi yapanı da ilk defa goruyorum o zmn ferrari f430 noluyor luks mu oluyor..git işine arkadasım gercekten bu forumda ne kadar vw ci var sa anti vw ci de bi dolu..

quote:

Orjinalden alıntı: Lazarotti

102 beygirlik lüksmü olur?

İlk defa gördüğüne emin misin ? Göz doktoruna görün istersen...
    Volkswagenci değilim benden uzak olsun...Anti Volkswagenci değilim o daha uzak olsun...

Ehliyetini aldın mı ?
  • Almanya'da Internette çok otoriter bir bilgi birikim ve danışma sitesi var AutoScout24.de adında. İşleri güçleri otomobilleri incelemek. Passat'ı da çok ayrıntılı incelediler.

1.6 MPI 102 HP motor ile ilgili değerlendirmeleri ve tarafımdan yapılan çevirisi aşağıda.

http://ww2.autoscout24.de/magazine/mz_home.aspx?article=83889

1.6 MPI
    Der Zweiventiler mit Zahnriemen-Antrieb und 1,6 Liter Hubraum hat im Passat-Programm keine rechte Bedeutung mehr. Weder beim Variant, noch bei der Limousine befindet er sich unter den Top-Fünf-Aggregaten. Zu Recht, wie wir finden. So läuft der Vierzylinder weder besonders leise, noch besonders vibrationsarm und ein Kostverächter ist er auch nicht. Nach Norm benötigt er 7,6 Liter Super, um 100 Kilometer zu absolvieren. Ab 120 km/h nervt das hohe Drehzahlniveau, verursacht durch ein zu kurz übersetztes und nicht immer exakt schaltbares Fünfgang-Getriebe. Ein DSG oder eine Wandlerautomatik stehen bei diesem Motor nicht zur Wahl.
    Die Fahrleistungen sind trotz der nur 102 PS ausreichend. Der Sprint auf 100 km/h gelingt in gut zwölf Sekunden, Topspeed lautet 187 km/h. Lethargisch gibt sich der Motor allerdings beim Durchzug. Beschleunigungsphasen ohne Schaltvorgang werden zur echten Geduldsprobe. Preis: ab 23.075 Euro.
    Fazit: Der schwächste Motor im Programm ist prädestiniert für Stadtfahrer und Müßiggänger, die nicht auf ideale Verbrauchswerte aus sind und einfach nur günstig Passat fahren möchten.

1.6 MPI
    İki valfli eksantrik dişli kayışlı ve 1.6 litre silindir hacimli bu motorun Passat proğramında artık bir önemi kalmamıştır. Ne Variant'ta, ne de Sedan'larda en çok tercih edilen ilk 5 motora girmektedir. Bizce de haklı nedenlerle. Bu dört silindirli motor ne sessiz, ne de titreşimsiz ve tasarrufa yönelik bir özelliği de yok. Standarda göre 7,6 litre Süper kullanıyor 100 kilometreyi tamamlamak için. 120 km/h'dan sonra çok yüksek motor devri rahatsız ediyor ve bunun sebebi de fazlası ile kısa tutulmuş ve her zaman hassas geçirilemeyen Beş İleri Vites manüel şanzıman. Bu motorda DSG veya Tork Konvertörlü otomatik şanzıman sunulmuyor.
    Sürüş performansları 102 HP'ye rağmen yeterli. 100 km/h'ya çıkması 12 saniyede tamamlanıyor. Azami hız 187 km/h olarak verilmiş. Dayanılması güç olan durum ise motorun çekişi. Vites değişimi olmaksızın yapılan hızlanma safhaları gerçek bir sabır deneyine dönüşüyor. Fiyat: 23.075 Euro'dan başlıyor. Sonuç: Proğramdaki en zayıf motor yakıt değelerini düşünmeyen ve sadece hesaplı Passat satın almak isteyen şehiriçi ve sakin kullananlar için düşünülmüş.

Çeviri: Taner Göde

• quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Trendline Passat'ın donanımları çok gelişti.Bugün satılan Trendline'ların Comfortline'dan az bir farkı var.

www.vw.com.tr adresine bakmanızı tavsiye ederim.

Reklamlarda bu tip ilgi çekici sloganların kullanıldığını da biliyorsunuzdur herhalde.

Bahsettiğim Trend bu ;

passat lüksü 41800 lira diyor.sizce alınırmı???

Sis lambası olmayan, Plastik kapakla gezen Passat, D sınıfından bahsediyorum...Diğer olmayan donanımları söylememe gerek yok zaten...Anti Volkswagen'ci değilim...

Yeni çıkan Trend donanımından haberim yok...Soran arkadaşta yenisini soruyormuş...Alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F93BE544A -- 13 Temmuz 2009; 22:07:16 >

• tüplü lüks mü olur ya?beyaz şahinlerle cebelleştikten sonra ne anlamı kaldı bu LÜKSÜN.üstelik bu lüks 42000 tl.

bizde 1.6 passat bakıyorduk vazgeçtik.
  • D sınıfı biraz havalı olur en azından, kapakla gezdikten sonra öyle lüks'ün ben gider c sınıfı full araba alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 13 Temmuz 2009; 22:08:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.