Şimdi Ara

Passat -> BMW 3.20i Geçiş Mantıklı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Doğru bir tercih olur..

  • Konu resmen güzel ülkemin özeti gibi, bir şeye bir markaya bir kişiye körü körüne bağlanma o kadar garip o kadar korkunç boyutta ki.
    Biri kendi sınıfı arasında rakiplerine karşı bile bariz üstünlüğü olmayan, eksik çok yanı bulunan sıradan bir markanın modeli güncellikten çok uzak 8 yıllık kasasıyla Passat, diğeri premium d segment ve şu ana kadar üretilmiş en iyi 3 serisi kabul edilen henüz 2 senelik G20 kasa. Bırakın G20 yi passatı F30 ile nasıl kıyasladığınızı dahi anlamış değilim. Elmayla armut bile daha benzer.

    Not: Konu sahibi paradan bağımsız yorum istediği için benim yorumumda da fiyatlar göz önünde bulundurulması. Hoş gerçi bulundursak ne değişecek, Passat gitsin Mondeo Insignia 508 le kapılıp lider çıkarsa premium abilerine selam versin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Değil tabiki. Passat gibi araba yok birader. Passat akar diğerleri bakar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.20i M paket güzel ancak konfor ve malzeme kalitesi olarak arada dağlar kadar fark yok. 350.000 lira fark verecek kadar hiçbir şey yok. Malzeme kalitesi diye BMW diyenler olmuş. Açıkçası ben arka koltuk ve kapıdaki kaliteyi beğenmedim. 350.000 lira boşa gitmez, sonuçta 2. elde de değerini o oranda koruyacaktır ama arkadan itiş, bmw fiyakası, yarım tık kalite arıyorsan bakılır. Yoksa değmez. Ayrıca bmw'yi nereye park ettiğine de dikkat etmen gerekir. Son zamanlarda sıkça duyduğumuz, camını kırıp, konsol ve gösterge çalmalar için handikaplı diyebilirim. Bu nedenle mevki önemli.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.