Şimdi Ara

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
4
Favori
46.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm üstadlarim Yardiminiza ihtiyacim var SOS / NOTFAL / ACIL

Dün 4 tane Kus Pisligi vardi Kaportanin üstünde bende bugün Garajdan cikarip gördüm. Eve gelip hemen Meguiars UQD´yi alip üzerine siktim ve MF Bez ile temizledim ama is isten gecmis, Kaportanin üstünde iki tane Iz kaldi . Cok uzaktan hatta belli bir yere kadar hic görülmüyor ama dikkatli bakinca orada iz oldugunu görebiliyorsunuz . Sanirim Kus Pisliginin Asiti yüzünden iz kalmis. Simdi ben bu Asiti nasil cikarabilirim ? Acaba Meguiars Swirl veya SwitchX alip bölgesel Polisaj yapsam cikarmi ?

Sercan ve diger Ustalara soruyorum, lütfen beni Günahim´dan Kurtarin (Passeratiye haksizlik etmis kadar üzülüyorum).

Saygilar Yasin

• quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Tüm üstadlarim Yardiminiza ihtiyacim var SOS / NOTFAL / ACIL

Dün 4 tane Kus Pisligi vardi Kaportanin üstünde bende bugün Garajdan cikarip gördüm. Eve gelip hemen Meguiars UQD´yi alip üzerine siktim ve MF Bez ile temizledim ama is isten gecmis, Kaportanin üstünde iki tane Iz kaldi . Cok uzaktan hatta belli bir yere kadar hic görülmüyor ama dikkatli bakinca orada iz oldugunu görebiliyorsunuz . Sanirim Kus Pisliginin Asiti yüzünden iz kalmis. Simdi ben bu Asiti nasil cikarabilirim ? Acaba Meguiars Swirl veya SwitchX alip bölgesel Polisaj yapsam cikarmi ?

Sercan ve diger Ustalara soruyorum, lütfen beni Günahim´dan Kurtarin (Passeratiye haksizlik etmis kadar üzülüyorum).

Saygilar Yasin

Şöyle diyim kuş pisliğinin tek çaresi zımpara + makine polishtir

Eğer senin ki çok zarar vermediyse MEguiar's ScratchX 2.0 var onun ile denersen çıkar diye düşünüyorum

Resim çekip eklersen daha iyi yorum yapabiliriz tam olarak durumu bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker üsçetin

Aceleci davrandım sanırım ama ödemeyi yaptık artık. durumuna bakarız gelince. Zaten kaç kere kullanacağımki. Senede bir ya da iki en fazla. Heves işte :)

pedler bulunmasına bulunur da pedleri takacağımız tablaları nereden bulabilirim?

Hayırlı Olsun o zaman abi Makita hiç kullanmadım hani bir gün diyorum buluşmamızda bir deneriz artık

İlker Abim skodaturkey de senin üyelik var ped siparişi verirsen Tabla siparişide verirsin Ben öyle yapmıştım iki tane tabla bir 150 mm için birde 80 mm için alıcaksınız uzun yıllar yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Tüm üstadlarim Yardiminiza ihtiyacim var SOS / NOTFAL / ACIL

Saygilar Yasin

Şöyle diyim kuş pisliğinin tek çaresi zımpara + makine polishtir

Eğer senin ki çok zarar vermediyse MEguiar's ScratchX 2.0 var onun ile denersen çıkar diye düşünüyorum

Resim çekip eklersen daha iyi yorum yapabiliriz tam olarak durumu bilemiyorum

Sercan, ne yaptin sen .

Sercan en kisa zamanda Fotolari cekip sunacam buraya ama Fotografta tam belli olmaya bilir cünkü gercekten o kadar fazla birsey yok görünmüyorda sadece biraz iz kalmis yakindan bakinca belli oluyor !

Saygilar Yasin

• quote:

Sercan, ne yaptin sen .

Sercan en kisa zamanda Fotolari cekip sunacam buraya ama Fotografta tam belli olmaya bilir cünkü gercekten o kadar fazla birsey yok görünmüyorda sadece biraz iz kalmis yakindan bakinca belli oluyor !

Saygilar Yasin

Bizim de var çizik şeklinde değil iz şeklinde duruyor hiç görünmüyor ışık açıcını yakalamam lazım görmem için artık takmıyorum çiziktir vs illa olucak ben ise yılda 1 polish ile gidericem

Meguiar's ScratchX ile dene derim Veya NXT Wax ile de deneyebilirsin

• quote:

quote:

Aceleci davrandım sanırım ama ödemeyi yaptık artık. durumuna bakarız gelince. Zaten kaç kere kullanacağımki. Senede bir ya da iki en fazla. Heves işte :)

pedler bulunmasına bulunur da pedleri takacağımız tablaları nereden bulabilirim?

Hayırlı Olsun o zaman abi Makita hiç kullanmadım hani bir gün diyorum buluşmamızda bir deneriz artık

İlker Abim skodaturkey de senin üyelik var ped siparişi verirsen Tabla siparişide verirsin Ben öyle yapmıştım iki tane tabla bir 150 mm için birde 80 mm için alıcaksınız uzun yıllar yeter

I4detailing sitesinde 150 ve 80 mm tabla ve 3m pedlerin siparişini verdim, shinearama.com'dan iki günde gelmişti. bakalım bunlar kaç güne gelecek

bu arada sağ çamurluğa neyle vurdularsa 2 mm çaplı boya kalkmış altta astar görünüyor. rötuş yapmak gerekecek, servise gidince boya veriyorlar mı?

• bu da son siparişlerim

Shopping Cart (Prices in British Pounds)
    REF DESCRIPTION QUANTITY PRICE COST
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    3M50487 3M Perfect-it III Compounding 1 £8.77 £8.77
    Pad Green 150mm

3M50388 3M Perfect-it III Finishing 1 £8.68 £8.68
    Pad Blue 150mm

3M50488 3M Perfect-it III Polishing 1 £6.04 £6.04
    Pad Yellow 150mm

3M09553 3M Perfect-it III Rotary 1 £19.53 £19.53
    Backing Plate 125mm 5/8"

43-073-14MM Lake Country 73mm Rotary 1 £9.32 £9.32
    Backing Plate M14

3M50536 3M Perfect-it III Polishing 1 £3.02 £3.02
    Pad Yellow 80mm

G1081EU Meguiar's Trim Detailer 1 £5.95 £5.95

3M50457 3M Perfect-it III Finishing 1 £3.49 £3.49
    Pad Blue 80mm

DJBR250 Dodo Juice 'Born Slippy' Clay 1 £5.87 £5.87
    Lube Concentrate 250ml
    ==========================================================================================
    Subtotal: £70.67
    Shipping (International Signed For Post): £11.00
    Total: £81.67

türkiyeyi seçince vergiyi düşüyorlar, kargo da makül geldi bana. geçen skoda forumdan bir şey almıştım mng ankaradan istanbula 10 tl kargo parası aldı

• Ürünler kargolanmış. bakalım kaç günde gelecek
  • Yarın iç,n özel olarak istediğiniz bir ürün varmı?

Ben VRC,uygulama pedleri felan getiricem.
    Ayrıca HD yerine aldığım bir ürünü davlumbazlaır kirli bir araçta deneyecem.
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 17 Ağustos 2013; 11:11:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn39

Yarın iç,n özel olarak istediğiniz bir ürün varmı?

Ben VRC,uygulama pedleri felan getiricem.
    Ayrıca HD yerine aldığım bir ürünü davlumbazlaır kirli bir araçta deneyecem.

herşeyi getir
  • quote:

Ürünler kargolanmış. bakalım kaç günde gelecek

Maşallah abi harika ürünler almışsın yine

Benim de yeni ürünlerim elime ulaştı son olarak 2 tane polisaj pedi + Finish Kare ürünü gelicek (UQD gibi hatta daha iyi diyorlar ) bunlarda geldimi benden bu kadar daha birşey almam 1.500 TL oldu be çeyiz

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ!

• Tamam aklıma gelen önemli parçaları getireyim

Serca New Car Smell nasıl?
    Bende aldım bakalım
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 17 Ağustos 2013; 11:11:34 >
  • quote:

quote:

Benim de yeni ürünlerim elime ulaştı son olarak 2 tane polisaj pedi + Finish Kare ürünü gelicek (UQD gibi hatta daha iyi diyorlar ) bunlarda geldimi benden bu kadar daha birşey almam 1.500 TL oldu be çeyiz

Sercan bence de alma artık. Sen alıp bu iyi şu harika dedikçe hem sen hem biz marsafa giriyoruz :)

bu arada polisaj makinesi elime ulaştı. Gerçekten fazla yıpranmış ama sorunsuz çalışıyor. Yalnız alet bana biraz küçükmüş gibi geldi. O ne öyle, devasa birşey. Skoda forumdakilerin kolum koptu, omuzum düştü gibi yakınmalarının sebebini anladım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

araba nerede , yanlis resim eklemisin fizikchi ustam söyliyeyim dedim !

Saygilar Yasin
  • Arkadaslar,

Meguiars® Endurance HighGloss Tekerlek Sivisi ile cok memnunum. Gecen Hafta ürünü Tekere sürmüstüm etkisi 1 Hafta gecmesine ragmen dün sürmüsüm gibi devam ediyor . Herkeze tavsiyem olsun.

NOT: Ürünü sakin Meyva suyu diye icmeyin, kokusunu duydukca insanin icesi geliyor
  • quote:

Arkadaslar,

Meguiars® Endurance HighGloss Tekerlek Sivisi ile cok memnunum. Gecen Hafta ürünü Tekere sürmüstüm etkisi 1 Hafta gecmesine ragmen dün sürmüsüm gibi devam ediyor . Herkeze tavsiyem olsun.

NOT: Ürünü sakin Meyva suyu diye icmeyin, kokusunu duydukca insanin icesi geliyor

bana aldırakcasınız endurance yi :D
  • quote:

quote:

Sercan bu APC şişesinde almam lazım ama eriniyorum sen Tr denmi aldın yoksa netten siparişmi verdin?Eğer Tr den aldıysan bende sipariş vereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Egn805

quote:

Arkadaslar,

bana aldırakcasınız endurance yi :D

Endurance harika ben de Turle Wax'ın var biter bitmez Endurance alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 16 Mayıs 2010; 10:23:55 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.