Şimdi Ara

Passat B8 DSG Arızası (2018 Guncelleme: Yine Bozuldu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
8
Favori
45.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dsg az yakmıyor bu bir uydurmadır. 2012 leon tdi var 12 lt yakıyor bu kış aylarında ama biraz basıyor yani buda var. Fakat sakin kullanımdada kış aylarında 7.5 altına düşüremedim . Corlla var 1.4 dizel kışında yazında 5.5 i geçmez onuda zorladığım oluyor .

Ayrıca tdi motor kamyon motorudur bir kullanıcı olarak söylüyorum bunu .

Edit: Belirtmekte fayda var eksisi olduğu gibi artısıda mevcut tabiki . Arabanın ani hızlanmaları vites geçişleri atikliği falan tartışılmaz . Dsg biraz daha yol kat eder ve arızalarını giderirseler piyasaya hakim olur . Dsgden sonra corollaya binince süresim gelmiyor vites geçişleri berbat .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 28 Aralık 2016; 12:54:43 >

Orijinalden alıntı: Halalaluya

Düz vites Passat 1.6 TDI highline için bile 6 ay beklenir mi

Yok 1 sene bekliyorsun öyle geliyor hatta üretimine yardım etmen için Almanya'ya çağırıyorlar, şu bekleme saçmalığını her seferinde yazıyorsunuz. Bende 1 sene önce passat aldım, 2 aya geldi. Bmw'den zamanında kendime ve babama araç aldım 2 ve 3 ay bekleme süresiyle onlarda öyle geldi.

Yani bütün firmalarda elinde olmayan aracı istersen üretim sürecinin BEKLEMEK ZORUNDASIN... diğer firmalar bayi arkasında üretip al sana araba demiyor.
    Kadina mini cooper ve etek, erkege Vtec...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Benim kuzen 4 ay beklemisti 2 sene sonra dsgsi patlayinca zararina satti zaten.

Bir tek vw mi 4 ay bekletiyor, ben buna tepki veriyor...Banane dsg si patladıysa o vw sorunu
  • quote:

vw kullanici hatasi demisti de kuzenin sorunu oldu dolayısı ile.

Almasaymış hocam bundan banane ? Bende passat aldım gittim manuel aldım, her yerde dsg sıkıntılı deniliyor. 1000 kişide birde olsa bir şekilde oldu mu oluyor.
  • quote:

Yok zaten ondan sonra o firmanın kapısından dahi geçmem dedi şuan Subaru kullaniyor. Bir başka tanıdık ise manuel golf ile boğaz köprüsünde mahsur kalmisti o nedenle çok güvenme altındaki araca.

Ne saçma bakış açısı ya, her araba arıza yapabilir ki...Babam bmw 525dxd var daha 6 bin kmde şanzımanında sıkıntı oluştu, yolda kaldı. Benim araba 15 bin kmde hiç sıkıntı yaşamadım...Şimdi passat sorunsuz bmw 5 sorunlu mu oluyor ?

Bu kafayla hiç bir arabaya binemezsin, her markanın kronik sıkıntıları olan aracı araçları vardır. Zorlama o yüzden
  • Birsey danismak istyrm bende golf var dsg sıkıntıları var dsg lerın duyuyorzda bırsey merak edyrm bazen servsler dsg arızasndan para almıyr baxıları alıyr acaba bu neye gore degsyr ıyı nııyet garantsnden soz edlıyr bu kac yıl gecerlı acaba tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmamak elde değil.

Aynen hemşerim Giresunluya söyle sayılı gün çabuk geçer.

Orijinalden alıntı: Daerohn

bmw 525 DXD yolda kaldı, servise gittin servis ne yaptı? bir anlatsana...

bir de şunu düşün bu araba 6b km'de patlayan şanzıman yüzünden servise gidiyor, servis bakıyor ve diyor ki "kullanıcı hatası, 20b tamir masrafı" o zaman ne yaparsın ve burada neler saydırırsın....

VW işte bunu yapıyor, gizli kusurlu olduğu mahkeme kararı ile sabit olan DSG için İŞÇİLİK DAHİL para almadan tamir etmesi gereken şanzıman için müşterilerinden ne kaptırabilirsem mantığı ile yok iyi niyet garantisi yok iişçilik verin yok %50 verin gibi tavırlar takınıyor. ki gizli kusur sabit olan bir parça için özel servise gitsen bile o ürünün garantisinden kaçamazsın...

bu araçlar insan yapımı, BMW de, Mercedes de, AUIDI de, VW de... ama markaları diğerinden ayıran malına ne kadar güvendiği ve ne kadar arkasında durduğudur. burada VW sattığı malın arkasında durmak bir yana, tuttuğunu öpen bir servis anlayışı ile iş yapıyor. ve en güzlei de adamlar hala satabiliyor.

Yahu ne kadar bomboş yorum yapılır aha burada yapıyorsun, ben o yorumu sana mı yaptım kardeşim ? O yorumu dsg üstüne mi yaptım kardeşim ?

Benim başka bir mevzuda verdiğim cevabı gelip farklı yorumlamak için can atmışsın...

Dsg sıkıntılı ve bu sıkıntısı artık bilinen bir şey, ben bunu savunmuyorum. Orada bir arkadaşa bende bunu bildiğim için manuel tercih ettim dedim, o da dikkat et yolda kalmasın dedi. Bende her araç yolda kalabilir diyerek kendi başımdan geçen bir mevzuyu örnekledim...

Yani orada dsg herhangi bir sorundur her arabanın şanzımanında sıkıntı olur demiyorum anladın mı güzel kardeşim ? Burada havada bekliyorsunuz nasıl gömsek diye ama biraz daha araştırarak yapın bu işi

• pspfreak P kullanıcısına yanıt
    Hocam ne oldu problem?

https://www.youtube.com/watch?v=rJh-wkaPtuc

Orijinalden alıntı: Daerohn

daha okuduğundan, ne anlatılmak istendiğinden, ne anlam çıkardığından emin değilsin gelip burada laf salatası yapıyorsun. sen önce bol bol kitap oku....

Sen yazılanı anlamıyorsan o senin sorunun, ah keşke o kitapları sen okusan ve yazılanları anlasan dsg kardeş

https://www.youtube.com/watch?v=rJh-wkaPtuc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.