Şimdi Ara

Passat B5.5 mi 5.20i mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Passat iyidir. BMWLER sıkıntılı 13 15 yaşında olacak araç. Passat daha sıkıntısız olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Hocam sakin olun ya,
    Passat iyidir. BMWLER sıkıntılı 13 15 yaşında olacak araç. Passat daha sıkıntısız olacaktır.

passat candır ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

quote:

Hocam sakin olun ya,

passat candır ya

tepee nasıldır üstad?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon ^^

quote:

quote:

Hocam sakin olun ya,

passat candır ya

tepee nasıldır üstad?

çok kötü o ya ona para verip binen insanlara acıyorum ben
  • yok mu passat ve 5.20 yorumu olan?
  • quote:

yok mu passat ve 5.20 yorumu olan?

passat dedik ya daha ne istiyon
  • sen partner tavsiye etmemiş miydin?
  • şahsen kendi adıma konuşuyorum 30.000 tl gibi rakamlara çıktıktan sonra ya sıfır araçlara bakarım yada en fazla 3-4 yaşındaki az kmli araçlara bakarım...
    bmwnin arkası ağır keza vakti zamanında 2 defa passat b 5.5 aldım onunda bmwden kalır yanı yok.. 30.000 tl verdikten sonra potansiyel ocağa incir ağacı dikecek araçlara bakmam...
    tekrar ediyorum kendi şahsi görüşümdür..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

herkese merhaba yakın zamanda 30 bin bütçe ile bir araba almayı düşünüyoruz.passat B5.5 1.8t comfortline ile bmw 5.20i 98-00 arasında seçim yapacak gibiyiz. bana kalırsa passat almak daha mantıklı model ve performans bakımından. siz neler düşünüyorsunuz bu konuda bu araçları kullananlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkür ederim :)

o paraya Peugeot Partner Tepee 1.6 HDI 90 PS bakabilirsiniz

amacınız nedir?

öneride bulunmak? neden sordunuz ki ?

işsiz olduğunuz belli

hayır tam tersine işliyim hemde çok yüksek mevkili bir işe sahibim çok şükür. yani 2000 modelin altında arabalara tenezzül etmiycek derecede de iyi bir kazancım var yönetici pozisyonunda çalışan iyi maaş alan biriyim fakat bugün pazar bizim gibi yüksek insanlar bugün çalışmıyor. sizin bugün mesai var mı acaba ?

konuşmaya bak görende f30 kasa 320 si var sanacak yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

herkese merhaba yakın zamanda 30 bin bütçe ile bir araba almayı düşünüyoruz.passat B5.5 1.8t comfortline ile bmw 5.20i 98-00 arasında seçim yapacak gibiyiz. bana kalırsa passat almak daha mantıklı model ve performans bakımından. siz neler düşünüyorsunuz bu konuda bu araçları kullananlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. şimdiden teşekkür ederim :)

amacınız nedir?

işsiz olduğunuz belli

hayır tam tersine işliyim hemde çok yüksek mevkili bir işe sahibim çok şükür. yani 2000 modelin altında arabalara tenezzül etmiycek derecede de iyi bir kazancım var yönetici pozisyonunda çalışan iyi maaş alan biriyim fakat bugün pazar bizim gibi yüksek insanlar bugün çalışmıyor. sizin bugün mesai var mı acaba ?

olmadığını nerden biliyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

şahsen kendi adıma konuşuyorum 30.000 tl gibi rakamlara çıktıktan sonra ya sıfır araçlara bakarım yada en fazla 3-4 yaşındaki az kmli araçlara bakarım...
    bmwnin arkası ağır keza vakti zamanında 2 defa passat b 5.5 aldım onunda bmwden kalır yanı yok.. 30.000 tl verdikten sonra potansiyel ocağa incir ağacı dikecek araçlara bakmam...

kaliteli konforlu oturaklı bir araç olsun istiyoruz. passat hakkında nedir görüşleriniz? sizde olumsuz etki bırakmasının nedeni nedir?
  • Leon ^^ kullanıcısına yanıt
    kötü olduğunu bile bile ettim
  • quote:

quote:

şahsen kendi adıma konuşuyorum 30.000 tl gibi rakamlara çıktıktan sonra ya sıfır araçlara bakarım yada en fazla 3-4 yaşındaki az kmli araçlara bakarım...

kaliteli konforlu oturaklı bir araç olsun istiyoruz. passat hakkında nedir görüşleriniz? sizde olumsuz etki bırakmasının nedeni nedir?

bende 1.6 102 hp vardı..
    siz 1.8 t bakıyorsunuz galiba, 1.8 t ler hakkında bilgim yok..
    ama hitlerlin boğaz kelebeği ve maf sensörü sorunlarından bıktım usandım.. tabi aslında bu vw nin suçu değil, lpg takarsak olacağı bu...
    genel itibarı ile çok güzel ve oturaklı araç, süspansiyonlar orta sertlikte. yol tutuş çok iyi... temiz bulabilirseniz alın ama ben tercih etmem, çünkü parçaları aşırı pahalı..
    kapı kolları düğmeler vs çok kalitesiz. her tarafı soyuluyor..
    bu yaşalarda araba alacaksanız kmlere dikkat edin geri sarma çok fazla oluyor bu araçlarda..

• quote:

quote:

quote:

bende 1.6 102 hp vardı..
    siz 1.8 t bakıyorsunuz galiba, 1.8 t ler hakkında bilgim yok..
    ama hitlerlin boğaz kelebeği ve maf sensörü sorunlarından bıktım usandım.. tabi aslında bu vw nin suçu değil, lpg takarsak olacağı bu...
    genel itibarı ile çok güzel ve oturaklı araç, süspansiyonlar orta sertlikte. yol tutuş çok iyi... temiz bulabilirseniz alın ama ben tercih etmem, çünkü parçaları aşırı pahalı..
    kapı kolları düğmeler vs çok kalitesiz. her tarafı soyuluyor..
    bu yaşalarda araba alacaksanız kmlere dikkat edin geri sarma çok fazla oluyor bu araçlarda..

lpg siz binmeyiz biz de,çok temizleri 2-3 bin daha pahalı oluyor. kullanıcıları genelde memnun 1.8t dan aslında

• Arkadaşımda bunu 1.9 dizeli vardı.Gayet oturaklı bir araba.Ancak 1.8 T motor hakkında bilgisi olanlar yardımcı olsa
    daha fazla bilgi sahibi olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

amacınız nedir?

işsiz olduğunuz belli

Sendede megan var dimi qnq

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bence full orijinal bir B5.5 bulursanız hiç kaçırmayın.1.8T yada 1.9TDI 130 ps olsun. şahsen hayranım o kasalara.kalite hissi tokluk geniş iç mekan konfor performans ne arasanız var.turbo patlatıyor falan boş laf bunlar.tamamen kullanımla alakalı.kaldı ki VW'nin o yıllardaki motorları bugün bile piyasanın en dayanaklı motorlarıdır .5.20 kullanmadığım için yorum yapamayacağım.Sonuçta 5.20 illa ki harikadır.ama ben kişisel tecrübeme dayanarak temiz bir B5.5 candır diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 28 Haziran 2013; 15:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

bence full orijinal bir B5.5 bulursanız hiç kaçırmayın.1.8T yada 1.9TDI 130 ps olsun. şahsen hayranım o kasalara.kalite hissi tokluk geniş iç mekan konfor performans ne arasanız var.turbo patlatıyor falan boş laf bunlar.tamamen kullanımla alakalı.kaldı ki VW'nin o yıllardaki motorları bugün bile piyasanın en dayanaklı motorlarıdır .5.20 kullanmadığım için yorum yapamayacağım.Sonuçta 5.20 illa ki harikadır.ama ben kişisel tecrübeme dayanarak temiz bir B5.5 candır diyorum.

tüm yazdıklarına katılıyorum

ayrıca imzana da katılıyorum bizde de 2000 bora var 1.9 comfort
    i

• quote:

2 adet ygs sorusu 2014 ciler gelsin
    sen önce bir ehliyetini al da-sonra araç araştırırsın.
    Daha önce de 15 bine öğrenci arabası diye konu açmışın.
    Arabayı alacak vatandaş gelsin buraya mümkünse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 28 Haziran 2013; 19:11:28 >
  • biri shadowu durdursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.