Şimdi Ara

Passat 2.0 tdi 4motion vs Bmw 3.20d x drive (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
5.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

s60 a4 le ayni segment.civic daha saglam dogru ama zaten alt segment araci neden alalimki?s60 varken?
    neden oyleyse aslanlar gibi araclari karsilastiramadinda markalari karsilastirmaya kalktin?
    cevap basit,a4 e saglam falan deseydin seni gomerlerdi o konuya,hos yonetim gomdu zaten,omur boyu yeter sana o ders
    onun icin dostum,sen passatla falan ugrasma,dun 150ye yaptirmaktan bahsettigin dsg yi 5 bini gorunce nasil milletle kafa buldugunu iyi biliyoruz.cagiralim arkadaslari istersen belki faturalarina kefil olursn?;)

Audi zaten Volvo' dan iyi bir markada, A4' de S60' dan iyi zaten. Lafımın aslanlar gibi arkasındayım. Small Overlap' den yüksek puan aldı diye odun gibi S60' ı A4' den üstün görmende senin otomobil bilgini anlatıyor zaten. Daha fazlasına gerek yok. A4' ün kendi limitlerinde girdiği viraja, S60' la gir bakalım Small Overlap falan kalıyor mu ortada ? Ha bu arada benim en azından konumu kilitlediler. Forumun seviyesini düşürdüğün için sınırsız ban yedin. Ben senin yerinde olsam bu foruma bir daha girmeye yüzüm tutmazdı Bizim 400 TL' lik faturayı biz foruma ekledik. Sizin 5.000 TL' lik fatura nerede acaba ? 5.000 TL' yi söyleyip duruyorsun da şu faturayı bir türlü göremedik. Nerde bu fatura arkadaşım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 21 Ocak 2016; 18:03:51 >

İslam ÇUPİ

• o konudada yan cizdiniz.adamin nickide baruch spinoza,kimse odemedi dediniz,sonrada ben odemedi mi dedim dediniz.kahtali mici isimli kullaniciyla dalga gectiniz.inanmiyormusunuz?buyrun kimse r dsg icin para odemedi diye konu acin,faturayi oraya yapistirsinlar
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88154445&p=1
    adami faturayi biraktm tehdit bile ettiler be,niye sesin cikmadi o zaman,niye hani fatura dye soramadin?
    o link ve yonetimin kilitledigi konu senin lafinin arkasinda kac salise durabileceginin ozetidir aslinda,madalya gibi tasiyorsun boynunda:)
    bu forum bikti artik sizin sabah soylediginizi aksam yalanlamanizdan.a4le viraja girecekmis yol tutus olarak onden cekislidede dort cekerdede volvonun audiden hicbir eksigi yok,a4u n o kaportasina sahip cikamayacagini anlayinca o konuyu actin ya,o gunden sonra beni bin kere banlasalar zoruma gitmez,hos banlayanlar sebebini bile aciklayamadilar;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Ocak 2016; 22:48:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

o konudada yan cizdiniz.adamin nickide baruch spinoza,kimse odemedi dediniz,sonrada ben odemedi mi dedim dediniz.kahtali mici isimli kullaniciyla dalga gectiniz.inanmiyormusunuz?buyrun kimse r dsg icin para odemedi diye konu acin,faturayi oraya yapistirsinlar
    adami faturayi biraktm tehdit bile ettiler be,niye sesin cikmadi o zaman,niye hani fatura dye soramadin?
    o link ve yonetimin kilitledigi konu senin lafinin arkasinda kac salise durabileceginin ozetidir aslinda,madalya gibi tasiyorsun boynunda:)
    bu forum bikti artik sizin sabah soylediginizi aksam yalanlamanizdan.a4le viraja girecekmis yol tutus olarak onden cekislidede dort cekerdede volvonun audiden hicbir eksigi yok,a4u n o kaportasina sahip cikamayacagini anlayinca o konuyu actin ya,o gunden sonra beni bin kere banlasalar zoruma gitmez,hos banlayanlar sebebini bile aciklayamadilar;)

Fatura nerde fatura ? Biz 400 TL' lik faturayı ekledik.

1. Nasıl oluyorsa bu belgenin bir nüshası müşteriye veriliyor ve müşteride tutup bunu internet ortamına koyuyor öyle mi ? Bu belgeyi imzalatan bayide saftı zaten. Adam alır dosyasına koyar o belgeyi.
    2. Hadi saflık yapıp verdi belgeyi, adam zaten bunu internet ortamında sosyal ağdan paylaşmasın diye imzalatıyorlar. Ee adam bunu silmemiş ve paylaşmış. İşin ucunda 10.000 TL cezai yaptırım var ya o bakımdan söyledim :)

Isıtıp, ısıtıp aynı şeyleri söylemekten vazgeç bence, daha fazla rezil olma. Ben her türlü lafımın arkasındayım. S60 A4' den iyi yol tutuyor diye konu aç o halde bu kadar eminsen Sebebini ben sana söylüyorum işte. Üslubun ve seviyen çok düşük. Herhangi bir konuda, lafı DSG' ye getirmen, konuyu saçma sapan yerlere getirmen ( Şuanda olduğu gibi ). Utanmasan konu dışı bölümünde de DSG' ye laf çakacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 22 Ocak 2016; 10:09:00 >

İslam ÇUPİ

• Benim elimde mahkeme kararı bile var,sizin gibilere aldanmayıp çatır çatır mahkum ettiriyor millet
    al sana belge
    Adamın konusuna yazaydın ya bunları,yalan söylüyorsun deseydin ya,niye sesini çıkaramadın tehdit belgesine?Şimdi ben buraya adamı çağırsam,o faturayı koysa forumun orta yerine çıkıp ben yalan söyledim özür dilerim diye konu açacak mısın?

Edit: boşa uğraşmışım ya,doğuş çalışanıyla neyi tartışıyorum ki:
    quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Doğuş Otomotiv' de çalışmam sizin için ne bu kadar önemli ?

Daha da yazma kardeşim,sattığın arabanın neyinin muhabbetini yapacağım ben seninle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Ocak 2016; 11:03:51 >

• quote:

quote:

o konudada yan cizdiniz.adamin nickide baruch spinoza,kimse odemedi dediniz,sonrada ben odemedi mi dedim dediniz.kahtali mici isimli kullaniciyla dalga gectiniz.inanmiyormusunuz?buyrun kimse r dsg icin para odemedi diye konu acin,faturayi oraya yapistirsinlar

Fatura nerde fatura ? Biz 400 TL' lik faturayı ekledik.

1. Nasıl oluyorsa bu belgenin bir nüshası müşteriye veriliyor ve müşteride tutup bunu internet ortamına koyuyor öyle mi ? Bu belgeyi imzalatan bayide saftı zaten. Adam alır dosyasına koyar o belgeyi.
    2. Hadi saflık yapıp verdi belgeyi, adam zaten bunu internet ortamında sosyal ağdan paylaşmasın diye imzalatıyorlar. Ee adam bunu silmemiş ve paylaşmış. İşin ucunda 10.000 TL cezai yaptırım var ya o bakımdan söyledim :)

Isıtıp, ısıtıp aynı şeyleri söylemekten vazgeç bence, daha fazla rezil olma. Ben her türlü lafımın arkasındayım. S60 A4' den iyi yol tutuyor diye konu aç o halde bu kadar eminsen Sebebini ben sana söylüyorum işte. Üslubun ve seviyen çok düşük. Herhangi bir konuda, lafı DSG' ye getirmen, konuyu saçma sapan yerlere getirmen ( Şuanda olduğu gibi ). Utanmasan konu dışı bölümünde de DSG' ye laf çakacaksın.

Dsg arizalandiginda iyi niyet kapsaminda bahsi edilen ucret civarlarina yaptirildiginda faturayi internet ortamina koyarsak cezai yaptirimi mi var ?

• Kendisi konu açıp yine kendisi konuyu batıran üye zor bulunur.
    Ee doğal tabi her 2 mesajından 1 dsg olursa konu da baltalanır kendisi de banlanır.

Orijinalden alıntı: trust06

Kendisi konu açıp yine kendisi konuyu batıran üye zor bulunur.
    Ee doğal tabi her 2 mesajından 1 dsg olursa konu da baltalanır kendisi de banlanır.

Niye üzülüyorsun ki dostum,koskoca vw firmasının sözcüsünü yalanlamak sana nasip oldu:
    quote:

Orijinalden alıntı: trust06
    kim demiş nerde demiş dsg arızalı diye yok böyle bir şey kanıt getirin iftira

Peter Thul, Head of Group Product Communications

• quote:

Benim elimde mahkeme kararı bile var,sizin gibilere aldanmayıp çatır çatır mahkum ettiriyor millet
    al sana belge
    Adamın konusuna yazaydın ya bunları,yalan söylüyorsun deseydin ya,niye sesini çıkaramadın tehdit belgesine?Şimdi ben buraya adamı çağırsam,o faturayı koysa forumun orta yerine çıkıp ben yalan söyledim özür dilerim diye konu açacak mısın?

Edit: boşa uğraşmışım ya,doğuş çalışanıyla neyi tartışıyorum ki:
    quote:

Doğuş Otomotiv' de çalışmam sizin için ne bu kadar önemli ?

Daha da yazma kardeşim,sattığın arabanın neyinin muhabbetini yapacağım ben seninle

Adamın konusuna yazma zorunluluğum mu var ? Avukat mıyım ben ? Hee çalışıyorum hee. Sizin gibilere inat, yazıyorum. Baktım olacak gibi değil, bende he diyip geçiyorum napayım daha Adamın işi gücü '' Konu açacak mısın '' Başka işin gücün yok mu yahu senin ?
    Gönderdiğin linkte ki belgeleri açamıyorum çünkü üye değilim. Ayrıca ben belge istemiyorum, fatura diyorum FA-TU-RA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 22 Ocak 2016; 17:47:31 >

İslam ÇUPİ

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Bu forum icin fazla akilliyiz hocam ben onu anladim

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.