Şimdi Ara

Passat 1.6 tdi alayım mı yoksa S40 1.6 d'yi bekleyeyim mi ? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar normal şartlarda 2011 yazına doğru çıkacak olan yeni kasa Volvo S40 1.6 start-stoplu dizel almayı planlıyordum ancak Passat 1.6 tdi start-stop çıktı ve kafam karıştı.

S40 start-stoplu dizel şu an 52.000 lira ancak yeni çıkacak kasayla sanırım 55.000'i rahat bulacaktır.
    Passat ise şu an dizel start-stoplu donanımıyla 58.000 liraya satılmakta.
    Yani Passat'a zam gelmezse yaza doğru ikisi arasında 3.000 lira gibi bi fark olacak sanırım..

Bunları göz önüne alarak sizce Passat mı tercih etmeliyim yoksa yaza kadar bekleyip s40'ı mı almalıyım karar veremiyorum yorumlarınızı bekliyorum...

• s40 bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk96

s40 bence
    bekleyın tabıı,sımdı passatı alıp sonra yenı s40 cok hosunuza gıderse pısman olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

bekleyın tabıı,sımdı passatı alıp sonra yenı s40 cok hosunuza gıderse pısman olursunuz

Alıntıları Göster
    S40 çıkana kadar bekleyin. Eğer aralarında çok fazla fiyat farkı olmazsa ve S40'ın tasarımına aşık olma derecesine gelmezseniz Passat almanız daha doğru olacaktır. D sınıfı sonuçta..

Ekleme: S40'a 2011 model ile birlikte ufak tefek makyajlar yapılmış.(Ön arma büyütülmüş ızgara değişmiş vs.) Bu durumda bence 1-2 yıl daha ertelemiş olabilirler yeni kasayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 25 Aralık 2010; 17:28:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

S40 çıkana kadar bekleyin. Eğer aralarında çok fazla fiyat farkı olmazsa ve S40'ın tasarımına aşık olma derecesine gelmezseniz Passat almanız daha doğru olacaktır. D sınıfı sonuçta..

Ekleme: S40'a 2011 model ile birlikte ufak tefek makyajlar yapılmış.(Ön arma büyütülmüş ızgara değişmiş vs.) Bu durumda bence 1-2 yıl daha ertelemiş olabilirler yeni kasayı.

Alıntıları Göster
    Sye88'in de dediği gibi eğer volvonun tasarımına hayran kalırsanız volvo düşünülebilir onun haricin passat derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Sye88'in de dediği gibi eğer volvonun tasarımına hayran kalırsanız volvo düşünülebilir onun haricin passat derim.

Alıntıları Göster
    s40'ın yeni kasası 2013'te çıkacak yönünde söylentiler var bu da 2 sene daha beklemek demek bu açıdan da biraz düşündürüyo sizce ne kadar beklemem gerekir yeni kasa için ? çünkü ben zaten 2 senede 40.000-50.000 civarı km yapmış olurum tahminimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vqrno

s40'ın yeni kasası 2013'te çıkacak yönünde söylentiler var bu da 2 sene daha beklemek demek bu açıdan da biraz düşündürüyo sizce ne kadar beklemem gerekir yeni kasa için ? çünkü ben zaten 2 senede 40.000-50.000 civarı km yapmış olurum tahminimce.

Alıntıları Göster
    bence passat al en çok satan d sınıfı araba s40 passattan iyi olmayacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACCENT ERA 1.4 MÜ YOKSA 1.6 MI ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

Bu kadar ön yargılı olmayın...

S40 ı bekleyin etkilenmezseniz... Passat a yönelin... Sonra pişman olmak istemezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Bu kadar ön yargılı olmayın...

S40 ı bekleyin etkilenmezseniz... Passat a yönelin... Sonra pişman olmak istemezsiniz

Alıntıları Göster
    s40'ın yeni kasası bu yaz mı çıkıyor?

• quote:

Alıntıları Göster
    passat ı al kardeşim keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomania

passat ı al kardeşim keyfine.

Alıntıları Göster
    Passatı al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes ßadem

Passatı al...

Alıntıları Göster
    s40 ın yeni kasası 2012 den önce çıkmaz.

2 ay sonra s60 1.6 dizel 115 hp overboost da 290 NM TORK 6 İLERİ drive tip gelecek.

s60 bütçenize uygun olursa hiç kaçırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

2 ay sonra s60 1.6 dizel 115 hp overboost da 290 NM TORK 6 İLERİ drive tip gelecek.

fiyat olarak bir tahmin var mı? s60 ne kadardan çıkacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

şimdi aynını soracaktım
  • quote:

quote:

quote:

şimdi aynını soracaktım

ben şimdi forumdaki volvo bölümüne baktım. sanırım araç baz olarak 75000 tl'den çıkacakmış. almanya fiyatı ise 58.000 tl'ye geliyormuş. s40'ta almanya fiyatıyla 2.000 tl oynarken s60 da aynı vergi diliminde olmasına rağmen 17.000 tl farkla çıkacak diyorlar. orada da buna sitem ediyorlar. gerçekten böyle saçmalık olmamalı. umarım 60.000 civarına çıkar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi aynını soracaktım

ben şimdi forumdaki volvo bölümüne baktım. sanırım araç baz olarak 75000 tl'den çıkacakmış. almanya fiyatı ise 58.000 tl'ye geliyormuş. s40'ta almanya fiyatıyla 2.000 tl oynarken s60 da aynı vergi diliminde olmasına rağmen 17.000 tl farkla çıkacak diyorlar. orada da buna sitem ediyorlar. gerçekten böyle saçmalık olmamalı. umarım 60.000 civarına çıkar.

Alıntıları Göster
    Passatı alın derim.
    Yeni kasası çıksa da Passat'tan iyi araç olma şansı yok S40'ın. Segment farkı var çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Passatı alın derim.
    Yeni kasası çıksa da Passat'tan iyi araç olma şansı yok S40'ın. Segment farkı var çünkü.

Alıntıları Göster
    Aceleniz yoksa s40 1.6d bekleyim öyle karar verin.
  • Passat alin
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

Passat alin
    İkisini de test edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

Passat alin
    s40'ın yenisi çıkması gibi bir şey yok, 1.6 dizeli çıkacak olan volvo s60.

s60 1.6 d baz donanımı ile -ki o bile passat comfortlinedan dolu olacaktır- 65-70 aralığında olur.

son olarak olan s60 pahalıya satılmıyor, s40 türkiye'de ucuza satılıyor.

Volvo fiyat listesine bakıp, listeden eş donanımlı, 10 beygir güçsüz ve %5 daha fazla tüketen bir jettadan 3000 TL ucuza satılan modeli mihenk alıp ona göre değerlendirme yaparak işe yarar bir sonuç elde edilemez.

s60-s80-xc60 gibi modeller kıyaslanırsa, fiyatlar arasında orantısızlık olmadığı görülebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.