Şimdi Ara

PASSAT 1,6 MPI 102 BG KULLANICILARI (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.744
Cevap
5
Favori
315.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 lerdeki kilma sistemi ve direksiyon sistemindeki değişiklik dediğiniz nelerdir bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar slmlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colt uk 6 -- 10 Ekim 2010; 14:49:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigma_

soner bey sanırım siz op. doktorsunuz bende uzman eczacıyım.
    Yaşınız kaç hocam ve indirim oranınız?
    Bana sanırım 1000 tl civarı bir fiyat verilecek, genç olduğum için :(
    Halbuki genç olduğuım için reflekslerim daha iyi :P
    quote:

Orijinalden alıntı: sonerkinaci

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenanoglu99

quote:

Arkadaşlar benim teslim alacağım araç ruhsatta 2010 olarak geçecek fakat kasa 2011 üretim.
    Almanya'da 1 ay önce geçiliyormuş 2011 modellere fakat yasal düzenlemeler gereği 2011 yazılamıyormuş ruhsata.
    Neyse artık sağlık olsun, ordan edeceğim zararı amortisman'dan kurtarırım, eczanenin üzerine alıyorum aracı ;)

Araçlara ödediğiniz kasko bedelleri ne kadar acaba?

20 gün önce Ergo dan 530 TL / 7 taksit

Bende %30 indirim var ama 26 yaşındayım diye 1100 istiyorlar bu nasıl iş ya.
    araç bedeli 45000

benim araçta sigorta bedeli 49.050 olarak görünüyor. toplam 666tl anadolu sigorta. ,
    2011 lerde yanılmıyorsam klima ve direksiyon sistemi gibi değişiklikler var...

yaş 35, indirim oranını bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

2011 lerdeki kilma sistemi ve direksiyon sistemindeki değişiklik dediğiniz nelerdir bilgisi olan varmı?

klima sistemi yeni model bir klimatronik arayüzüne sahip. direksyonda çok fonsiyonlu 3 kollu spor bir yapıda...

• son 2010 modellerde de cc gösterge panel, klima ve direksiyonu bulunuyor. 2011 de bir değişiklik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedb

Bir mesele daha var ki, klima dualde iken şoför klima kullanırken yanındaki klimayı kapatabilir mi? Böyle bir şey mümkün mü? Yoksa illa ki kanalların ağzını mı kapatacak?

ilgilenen var mıdır?
  • arkadaslar temmuzun 20 sını sabırsızlıkla beklıyorum cunku sakaryadan rızeye tatıle cıkacam yenı passatımla sakarya rıze arası artalama 1100 km yapacam hayırlısıyla ama 1,5 yasında bir oglum var oto koltugu almam lazım trendlıne lere oto koltugu oluyormu?
  • olmaz olur mu hiç.arka koltukların emniyet kemer tutacaklarının orada isofix yazar.işte oraya takılıyor çocuk koltuğu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerkinaci

quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

2011 lerdeki kilma sistemi ve direksiyon sistemindeki değişiklik dediğiniz nelerdir bilgisi olan varmı?

klima sistemi yeni model bir klimatronik arayüzüne sahip. direksyonda çok fonsiyonlu 3 kollu spor bir yapıda...

Resim benim arabanın aynısı, benzin göstergesi hariç. :)

• Şu LPG ile ilgili ilk izlenimlerimi de yazayım artık. İstanbul'un en ağır trafik koşullarında (Beşiktaş-Ortaköy 45 dk. klimalı), gaza rahat rahat dokunarak, 234 km yol 56,96 TL tüketim. Shell aynı istasyon aynı pompa. Tam dolum ile ölçüm yaptım. Daha önceden dediğim gibi çekişte hissedilir bir durum yok, ancak yüksek viteslerde fark olacağını düşünüyorum. Servis ve garanti konusuna gelelim. LPG sistemini takıldığı yerle alakası olmayan tüm parça ve donanımlar garanti dahilinde, LPG den ötürü yolda kalmaz iseniz yol yardımı da devam ediyor. İstanbul için LPG'li araç kabul etmeyen servislerin birkaçını yazayım. General, Metal, Uzay. Kabul etmeme nedeni uygun yerlerinin olmaması. Tamaş ise kabul ediyor bir sıkıntı yok.
  • şu rsn 310 dan benim aracada lazım.aracın içini daha güzel gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

şu rsn 310 dan benim aracada lazım.aracın içini daha güzel gösteriyor.

1400 TL gibi bir fark ödeyince o kadar güzellik olsun artık.
  • yani 1400 tl ye taktırabilirmiyiz serviste
  • quote:

yani 1400 tl ye taktırabilirmiyiz serviste

Sıfır alırken üzerine koydukları fark o kadar, servis o paraya takmaz. Biraz daha çok para ister gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbahceci

Şu LPG ile ilgili ilk izlenimlerimi de yazayım artık. İstanbul'un en ağır trafik koşullarında (Beşiktaş-Ortaköy 45 dk. klimalı), gaza rahat rahat dokunarak, 234 km yol 56,96 TL tüketim. Shell aynı istasyon aynı pompa. Tam dolum ile ölçüm yaptım. Daha önceden dediğim gibi çekişte hissedilir bir durum yok, ancak yüksek viteslerde fark olacağını düşünüyorum. Servis ve garanti konusuna gelelim. LPG sistemini takıldığı yerle alakası olmayan tüm parça ve donanımlar garanti dahilinde, LPG den ötürü yolda kalmaz iseniz yol yardımı da devam ediyor. İstanbul için LPG'li araç kabul etmeyen servislerin birkaçını yazayım. General, Metal, Uzay. Kabul etmeme nedeni uygun yerlerinin olmaması. Tamaş ise kabul ediyor bir sıkıntı yok.

yararlı bilgiler için teşekkürler. haftaya bende brc taktıracağım. 52lt tank ile. manifolt delme konusu servisten önemli deselerde, brc takacak olan usta manifolt delmeden yapılan işlemin sağlıklı olmadığını belirtti. kendisindede 2008 passat var, lpg li. metal benim servisim, ama pasatı artık oraya götüremeyeceğim... tamaştan başka kabul eden servis var mı acaba...

metalden bana, araç 15.000km sonra tamamen garanti dışı kalır dediler. çünkü normal bakım için aracı servise sokamayacağınız için garanti ortadan kalkar dediler... ama sizin dediğiniz içimi rahatlattı.

yol yardımı hakkımızdan bilgi sahibi değildim, biraz açarmısınız.

tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerkinaci -- 30 Haziran 2010; 22:45:12 >

• quote:

yani 1400 tl ye taktırabilirmiyiz serviste

benden aracı alırken fabrikasyon rns 310 için 1500tl fark istediler...
    sadece teyp ünitesi yok sanırım... çünkü camlara film takılırken arka camın üst tarafını söktüklerinde 2 adet devre ortaya çıktı.. biri büyük bir GPS uydu bağlantı kiti, diğeride radyo anteni sistemi sanırım.. ama hiç bu kadar karışık ve büyük bir GPS anteni görmemiştim...

serviste soranlara ise başka cihazlar öneriyorlardı
  • Arkadaslar merhaba bende Ekım ayında aldım bu arabadan bır arkadasımın ısrarı uzerıne

Tam bır erkek arabası tarz da var tabı bır sıkıntım yok ama sız olsanız degıstırecek olsanız

bundan ınıp neye bınersınız .Kıstaslarım

Sedan olucak . guvenlık donanımları tam olucak . ortalama 20 000 km yapılıcak
  • zaten aracı satmak kolay, ama sonra hangi aracı seçmek sorun oluyor :)

ben yeni jetta yı bekliyorum tsi dsg alacağım, vw deki direksiyon hissini hiç bir şeye değişmem. tahmin ettiğim kadarıyla passat jetta ve golf aynı direksiyon sistemini kullanıyor
  • BEN BU ARABAMI DEĞİŞTİRECEK OLSAM SOL KAPIDAN İNER SAĞ KAPIDAN YİNE BİNERİM :)

ŞAKA BİR TARAFA SANIRIM BU ARABANIN BİR ÜSTÜ MERCEDES VE BMW DİYORUM...BİR BAŞKA KELİME TELAFFUZU BİLE MÜMKÜN DEĞİL....

LPG İLE İLGİLİ BİR USTAYA SORDUM.... AYNEN ŞÖYLE SÖYLEDİ..."KİM NE DERSE DESİN LPG ARACIN MOTOR ÖMRÜNÜ KISALTIR... UNUTMA LPG İLE ARAÇ KURU KURU ÇALIŞIYOR..BURADAN YOLA ÇIK DEDİ..." BEN TABİ Kİ ONUN YALANCISIYIM... NE DERSİNİZ ? LPG ARACIN ÖMRÜNÜ KISALTIR MI?

BİR DE AVM'LERE GİREMİYECEK OLMAKTA ÇOK CİDDİ BİR SIKINTI.... 40 MİLYARLIK ARABAMLA AVM'LERDEKİ GÖREVLİLER HAYIR GİREMEZSİNİZ DİYOR.... BU DA AYRI BİR TEZAT....

BU ARADA 234 KM'DE 57 LİRA YAKAN ARKADAŞ YOĞUN TRAFİKTE YAPMIŞ.... (LPG)

BEN ÇOK TUTUMLU VE DİKKATLİ KULLANIMLA ANCAK BU DEĞERİ BENZİN İLE ŞEHİR DIŞINDA YAPABİLİYORUM.... ŞEHİR İÇİNDE BÖYLESİ BİR DEĞER MÜMKÜN DEĞİL... BU DA AYRI BİR DURUM

• dun ankarada LPG li 1.6 102 HP jetta taksiye bindim.arac 2008 model ve 160 binde idi ve 40 KM(yazi ile kirk) de iken takilmis LPG.
    hic bir sorun yok diyordu taksici arkadas.
    quote:

Orijinalden alıntı: aytunca

BEN BU ARABAMI DEĞİŞTİRECEK OLSAM SOL KAPIDAN İNER SAĞ KAPIDAN YİNE BİNERİM :)

ŞAKA BİR TARAFA SANIRIM BU ARABANIN BİR ÜSTÜ MERCEDES VE BMW DİYORUM...BİR BAŞKA KELİME TELAFFUZU BİLE MÜMKÜN DEĞİL....

LPG İLE İLGİLİ BİR USTAYA SORDUM.... AYNEN ŞÖYLE SÖYLEDİ..."KİM NE DERSE DESİN LPG ARACIN MOTOR ÖMRÜNÜ KISALTIR... UNUTMA LPG İLE ARAÇ KURU KURU ÇALIŞIYOR..BURADAN YOLA ÇIK DEDİ..." BEN TABİ Kİ ONUN YALANCISIYIM... NE DERSİNİZ ? LPG ARACIN ÖMRÜNÜ KISALTIR MI?

BİR DE AVM'LERE GİREMİYECEK OLMAKTA ÇOK CİDDİ BİR SIKINTI.... 40 MİLYARLIK ARABAMLA AVM'LERDEKİ GÖREVLİLER HAYIR GİREMEZSİNİZ DİYOR.... BU DA AYRI BİR TEZAT....

BU ARADA 234 KM'DE 57 LİRA YAKAN ARKADAŞ YOĞUN TRAFİKTE YAPMIŞ.... (LPG)

BEN ÇOK TUTUMLU VE DİKKATLİ KULLANIMLA ANCAK BU DEĞERİ BENZİN İLE ŞEHİR DIŞINDA YAPABİLİYORUM.... ŞEHİR İÇİNDE BÖYLESİ BİR DEĞER MÜMKÜN DEĞİL... BU DA AYRI BİR DURUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 1 Temmuz 2010; 15:14:47 >

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.