Şimdi Ara

'Paslanmaz' Tesla Cybertruck, şimdiden paslanmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 'Paslanmaz' Tesla Cybertruck, şimdiden paslanmaya başladı
    2019'da ilk tanıtıldığı zamanın üzerinde 4 yıl geçtikten sonra geçtiğimiz yılın aralık ayında ilk teslimatları gerçekleşen Tesla Cybertruck'larda istenmeyen bir sorun ortaya çıkmış gibi görünüyor. Sayıları tam olarak bilinmese de bazı Tesla Cybertruck sahipleri, araçlarının paslanmaya başladığını söylüyor. Tesla ise resmi internet sitesinde: “Ultra sert paslanmaz çelik gövde; göçük, hasar ve uzun vadede korozyonu azaltmaya yardımcı olur.” diyor.



    Paslanmaz Tesla Cybertruck'lar paslanıyor



    Özellikle Cybertruckownersclub forumunda Cybertruck'larını paylaşan bazı kullanıcılar araçlarının yağmura, soğuk havaya ve biraz da güneş ışığına maruz kalmasından sonra pas ve korozyona uğradığını bildirdi.



    Kullanıcılar, bu lekelerin sadece kir olmadığını zira araçlarını yıkadıktan sonra bile metal yüzeyde kalmaya devam ettiklerini söylüyor. Bununla birlikte bir Cybertruck kullanıcısı, aracı sadece 11 gün önce satın aldığını ve çok az kullandığını söylüyor.



    'Paslanmaz' Tesla Cybertruck, şimdiden paslanmaya başladı
    Tesla'nın el kitabına bakıldığında, aracın dış yüzeyi "gres, yağ, kuş pisliği, ağaç reçinesi, ölü böcekler, yol tuzu, endüstriyel serpinti vb." nedenlerden dolayı aşındırıcı hasara eğilimli. Kılavuz, araç sahiplerinin etkilenen bölgeleri derhal denatüre alkol ile yıkamalarını ve ardından alkolü gidermek için su ve deterjansız sabunla bir yıkama daha yapmalarını öneriyor.



    Ayrıca Bkz.Tesla'nın Tam Otonom Sürüş'ü ilk ölümlü kazasını yapmış olabilir: İşte kazanın detayları



    Şimdilik sadece birkaç Cybertruck sahibinin bu sorunla karşılaştığı görülüyor ancak Cybertruck’ın bir arazi aracı olduğu ve zorlu koşullarda kullanılacağı varsayıldığında, ortaya çıkan bu sorunlar Cybertruck sahipleri için iyiye işaret değil. Öte yandan bazı kullanıcılar genel temizlik malzemeleri ile bu pas ve korozyon lekelerinin çıkarılabildiğini de söylüyor. Eğer Cybertruck'larda böyle bir sorunla hiç karşılaşmak istenmiyorsa aracın 6.000 dolara Tesla tarafından kaplanabildiğini de belirtelim. Ayrıca Tesla servisleri bu tip yüzey hasarlarını da temizleyebiliyor.




    Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/96220/cybertrucks-are-already-rusting-despite-being-stainless-steel/index.html







  • Acaba tarihte bu kadar çok konuşulan başka bir araç var mıdır?

  • Dor Niro kullanıcısına yanıt
    Adamlar iyi araçtan ziyade iyi reklam yapabiliyorlar.
  • Otomotiv sektörünün Apple ı olur öyle şeyler
  • kuş pisliği, ağaç reçinesi, ölü böcekler, yol tuzu,
    merak ettim salonda mı kullanacaklar paslnmaması için
    aynısı passat da da vardı ama şikayet görmedim
  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    Geldi yine fanboy otomobil sektörünün Apple mı malzeme kalitesizlik ve işçilik yetersizligiyle gündemden düşmeyen sen senin gibi bilinçsiz adamların tercih etmesi sebebiyle bu adamlar böyle şeyler yapmaya devam edecek
  • erdoka11234 E kullanıcısına yanıt
    E tamam Apple işte mr mega bilinç
  • Tesla cybertruck u övmüyorum ama kaportadan anlayan bir cok kisi bunun derin pas degil yüzeysel lekeler oldugunu düsünecektir. Gercek pas boyanin altindan cikan pastir ve boyayi kabartir hemen. Boya koruma yada kaporta cilasi ile gececektir bu lekeler. Yilda bir defa boya korumasi yapmak gerekiyor. Zaten 3 yilda en dandik araba bile paslanmaz
  • Cybertruck baş mühendisi wes paslanma olayını yalanladı, medya nerde yalan haber bulursa gündem ediyor nedense.

    İşte açıklama
    https://twitter.com/wmorrill3/status/1758530877959848348?t=4Svv3mnyLukOLulT9CoAKw&s=19
  • Aracın yanında Wd40 versinler sıkıntı kalmaz
  • Alıntı

    metni:
    Eğer Cybertruck'larda böyle bir sorunla hiç karşılaşmak istenmiyorsa aracın 6.000 dolara Tesla tarafından kaplanabildiğini de belirtelim.

    Elon'a bak sen yolunu bulmuş. Harbiden Apple 2.0 olmuş. İyi söğüşlüyor müşterilerini.

  • Gövde panellerinin düzgün olmaması sorunundan sonra bunuda gördük...
  • Millet sırf oyunda ki eşyası paslı gözüksün diye binlerce dolar veriyor, elon reyiz bedavadan bu özelliği açık olarak sunmuş
  • Drummerrrr kullanıcısına yanıt

    Cybertrucklarda boya bulunmuyor.

  • Tesla da böyle yaparsa diğer markalar ne yapsın
  • Efsane reklam. Çok başarılılar bu konuda .
  • Paslanma sactan dolayı değildir, diğer araçların ve bu araçların fren sisteminden çıkan balata tozlarından kaynaklanmaktadır, en kötü paslanmaz sac bile bu kadar kısa sürede paslanmaz, eğer tuz havzalarında ya da denizde kullanmıyorlarsa
  • Hayatlari yalan
  • Yav o arabayı alan zenginler, o arabayı sağlam diye almıyor ki zaten.. "Olum Tesla'ın son çıkan falan arabasını aldım, sen de var mı yoooghhh, çatla da patlaaa" diye birbirlerine hava atmak için alıyorlar onları.. Yani hani şu kokoş zengin ablaların gidip de bir tane dandik kurabiye standına, sırf günlerde hava atmak için 10.000 euro vermesi gibi bir şey.. Paslansa neee, paslanmasa ne.. İki gün sonra yeni modelini alacak zaten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.