BENIM ESKI EV SINEMA SISTEMIM sony davc450 dream home theater. yeni nesil ses sistemlerini destekleyen bir amfi aldim. sony strdn1000 ancak subwoofer iki girisli. amfi moaural (tek ) girisli. bu ikisini baglamak icin bir yontem var mi acaba? bir de yeni nesil receiverlar pasif subwooferlari desteklemez diye bir sey var mi? simdiden tekekkurler.
moaural ne yahu... monaural yazılmalı... sw'ya iki kablo girme tek kablo gir çalışır...illa bağlayacaksan Y kablo al...
quote:Orijinalden alıntı: the_cantan moaural ne yahu... monaural yazılmalı... sw'ya iki kablo girme tek kablo gir çalışır...illa bağlayacaksan Y kablo al... tesekurler. yanlis yazmisim evet monaural olacak tabii ki. benim eski sistem bu: yeni sistemin arkasinda audio out kismindaki cikis ile benim eski sistemin pasif subwwoferini y kablo ile bagladigimda bile ses alamadim hic.
bahsettiğin şekilde ses alamazsın. adı sütünde kendinden amplisi olan Subwoofer hoparlör alacaksın.eski sistemini bağlamayı kısaca unut.
quote:Orijinalden alıntı: the_cantan bahsettiğin şekilde ses alamazsın. adı sütünde kendinden amplisi olan Subwoofer hoparlör alacaksın.eski sistemini bağlamayı kısaca unut. tesekkurler. o zaman sub arastiracagiz.