Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.671
Cevap
84
Favori
429.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
    Daha önce sekiz sene Nokia 6070 telefon kullandım. Telefon görüşmelerinde karşıdan gelen ses billur gibi. Şimdi LG G4 aldım beklediğim telefon görüşme sesi yok. Volume çok iyi ama sesin berraklığı yok.
    Acaba yeni android sürüm sıkıntılarımızı çözer mi yoksa sorun donanımsal mı acaba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şunu sormak istiyorum twitterda mslik kasmalar oluyormu sayfayı kaydırırken ve whatsappta yoğun bir mesaj trafiğinde klavyede takılma olduğu oluyor mu nadir olsada.Cevaplarsanız sevinirim çünkü ona göre servise yollayabilirim cihazı.

Orijinalden alıntı: akhlaur23

Şimdi şöyle, wap, internet, avea internet var işaretlenebilcek. Bunu şunun için soruyorum, google playden bazen (489) hatası alıyodum,ya bişeyleri indirmiyodu yada güncellemesi olanı güncellemiyordu. Whatsapp tada msj gitmiyor ve gelmiyor du. Sonra baktım o söylediğim yer "wap" ta duruyormuş bende internete getirip denedim herşey düzeldi. gerçi wap tayken de genel olarak biçok şeyi yapıyodu ama bahsettiklerim olmuyordu.işte buna nazaran orada hangisi işaretli olmalı. Avea internet mi yoksa sadece internet mi? Bilmem anlatabildim mi 😊

AVEA İNTERNET SEÇMEN GEREKİYOR
    Hocam pixellerin tembellesmesinden olusuyor. Mesela bildirim cubugu yeri siyah ve ords hic hareket olmuyor. Bir sure sonra pixeller tembellesiyor fotografta gordugunuz saatin ustunde bildirim panelinin saati falan oluyor belki sizdede vardir allah bilir gecip duzeliyor toz pembe bir rengi var ozelden daha detayli anlatimin linkini atiyorum
     [PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam)

• quote:

Orijinalden alıntı: akhlaur23

Şimdi şöyle, wap, internet, avea internet var işaretlenebilcek. Bunu şunun için soruyorum, google playden bazen (489) hatası alıyodum,ya bişeyleri indirmiyodu yada güncellemesi olanı güncellemiyordu. Whatsapp tada msj gitmiyor ve gelmiyor du. Sonra baktım o söylediğim yer "wap" ta duruyormuş bende internete getirip denedim herşey düzeldi. gerçi wap tayken de genel olarak biçok şeyi yapıyodu ama bahsettiklerim olmuyordu.işte buna nazaran orada hangisi işaretli olmalı. Avea internet mi yoksa sadece internet mi? Bilmem anlatabildim mi 😊

Bende avea kullaniyorum interneti seçerseniz bi problem kalmaz
     [PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam)

• Ben de G4 aldım,gelen güncellemeler vardı sadece hangi uygulamara güncelleme geldiğine baktım sonra kapattım.Şimdi güncellemeleri yapıcam
    ama bulamıyorum,gelen güncellemeleri menüde nerde bulabilirim.(12 tane güncelleme vardı)

Orijinalden alıntı: absebd

Ben de G4 aldım,gelen güncellemeler vardı sadece hangi uygulamara güncelleme geldiğine baktım sonra kapattım.Şimdi güncellemeleri yapıcam
    ama bulamıyorum,gelen güncellemeleri menüde nerde bulabilirim.(12 tane güncelleme vardı)

Ayarlar>Genel>Telefon Hakkında>Güncelleme Merkezi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar şu kardeşinize bi yardım edin yeni telefon arayışındayım note 4 ve g4 arasında kaldım yardımı dokunanlara teşekkürler lütfen objektif olun ama.

3-4 yıl kullanmam lazım arayüzü akıcı olmalı bir uygulama açıkken diğerine geçerken kasmasını istemiyorum.

Kamera gittiğim her yerde her dk fotoğraf , selfie ve video çekerim kamera ve video kayıtı iyi olmalı.

Ekranı büyük ve net görüntü vermeli bol bol video izliyorum görüntü kalitesi net olmalı.

Müzik hayatımın bir parçası müziksiz duramam ses kalitesi net ve temiz olmalı.

Bataryası ortalama 5-6 saat gitmeli

Oyunları yüksek ayarda oynatsın genelde pek oyun oynamam ama ilerde ne olucağı meçhul.

Root filan anlamam normal kullanıcı gibi kullanacağım teşekkürler yardımı dokunan herkese.

• Çok enteresan bir soru sorabilirmiyim. Recovery menüye giremiyorum... Wipe cach yapmanın bir başka yolunu bilmiyorum ilk kez lg kullanıyorum. Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutuyorum ama nafile. Telefon açılıyor her seferinde.

★★★ Samsung Galaxy Note 10+ (SM-N975F) ★★★
  • Az kullanilmis deri kahve kapak ile kirmizi deri kapak takas yapilir. Pm atabilirsiniz.

Kia Rio 1.4 Elegance Tekno 6AT // Renault Fluence 1.5 dCi Business 2011 // OnePlus 8 Pro Glacial Green // Samsung Galaxy Watch 3 45 MM // OnePlus 9 Pro // Apple Airpods 2 // Asus ROG Strix G531GU-AL059 Gaming Laptop // Philips 55PUS7304 LED TV Grey // LG 32LB652V LED TV Grey // Samsung UE40B6000 LED TV Rose Black // LG 47LM660S LED TV Black // LG HB1100RE 3D BluRay Home Theatre System Black // LG D2342PN 3D LED Monitor Black // Acer Nitro QG221Qbii 1MS Monitor // Steam ID: aramazmert // Origin ID: aramazmert1905 // Uplay ID: aramazmert // Rockstar Social Club ID: aramazmert
  • Arkadaşlar bu telefonda arama yapınca ekran siyah da kalıyor ve bazen hiç kapnamıyor karşı taraf kapatıncaya kadar bu durumun çözümü nedir servise gitmek gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

g4 fotoğrafçılar kulübümüze davetlisiniz..

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4
  • g4 almayı düşünüyorum ama sıfırı 1550 yada 1600 tl ye nerden bulabilirim
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.