Şimdi Ara

[PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam) (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.672
Cevap
84
Favori
407.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burkipower

Bu v10c gelmedi bana daha varmi bi oneriniz:)

Gelirsede yapma hocam pil ömrü diye birşey kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosada seramik alınca deri kapak hediyemi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

quote:

Orijinalden alıntı: Günal

Yurt dışında benzer kampanyalar geriye dönük olarak ta yapılıyor ama bizde sadece bundan sonrası için geçerli. Metalik gri kapaklı modelini alan birisi olarak ben şimdi kendimi enayi gibi hissettim.

Bende senin gibi düşünüyorum, ilk çıktığında aldık diye hatamı ettik yani geriye dönük bu kampanyayı yapmaları lazım şurda cihaz çıkalı 2-3 ay oldu sonuçta..

konuyla alakalı mail atmıştım. lg nin dönüşü şu şekilde. bende sırf bu yüzden daha evime lg koymayacağım
     [PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam)

• quote:

Orijinalden alıntı: enderclup

quote:

Orijinalden alıntı: cocainer

quote:

Orijinalden alıntı: Günal

Yurt dışında benzer kampanyalar geriye dönük olarak ta yapılıyor ama bizde sadece bundan sonrası için geçerli. Metalik gri kapaklı modelini alan birisi olarak ben şimdi kendimi enayi gibi hissettim.

Bende senin gibi düşünüyorum, ilk çıktığında aldık diye hatamı ettik yani geriye dönük bu kampanyayı yapmaları lazım şurda cihaz çıkalı 2-3 ay oldu sonuçta..

konuyla alakalı mail atmıştım. lg nin dönüşü şu şekilde. bende sırf bu yüzden daha evime lg koymayacağım
     [PASİF] ★★★ LG G4 ANA KONUSU ★★★ (Diğer Konudan Devam)

Hocam ben o tarihler arasinda aldim ancak deri kapak almistim fiyat farki vererek sacmaligin daniskasi

@WoLKovY hocam kotulesti mi kullanim?Benimki iyi gidiyor 2 saat 2 dakika olmus %55 iken sarj.Tabii gunun sonunu gormeden bir sey diyemem.Bu arada telefonun uykuda kalma yüzdesine baktim dusuk cikti,oysa tum uygulamalari kapatmistim ve saatlerce dokunmadim.Belki de onbellekte olan seyler artmistir guncellemeden sonra,bi kontrol edin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 7 Ağustos 2015; 12:12:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

quote:

Bu v10c gelmedi bana daha varmi bi oneriniz:)

Gelirsede yapma hocam pil ömrü diye birşey kalmadı

O kadar dustumu ya bu zamana kadar gelen guncellemeler hep olumlu etki verdi ama siz biylr diyince

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon batteryguru diye uygulama indirdim ömrü arttı. Google uygulamaları arkada çalışıyor sürekli. Onları kapatıyor. Uygulamayla test ettim. %100 iken 2 saat 6 dakikada(ekran süresi) %65e indi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLKovY -- 7 Ağustos 2015; 12:28:51 >
  • Bu hediye kapak olayın da bende kendimi enayi hissediyorum. Bir arkadaşın dediği gibi lg bazı ülkeler de geriye dönük kapak hediye etmişti.. Neden bizede vermiyor? En çok kâr bizden yaptığı halde? Benim fikrim lg Türkiye yi mail yağmuruna tutalım aynı zamanda müşteri hizmetlerine bu durum ile alakalı memnuniyetsizligimiz adına şikayette bulunalım. Bakalım lg bu kadar insanı ne kadar ciddiye alacak görmüş oluruz..

• WoLKovY kullanıcısına yanıt
    E cogu kiside iyilesti diyor :)

• quote:

E cogu kiside iyilesti diyor :)

Bana daha hızlı iniyor gibi geldi

• Dun iyiydi suan batarya omru azaldi yarim saatte yuzde 6 dustu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki siz yinede gumcellemeyo nasil alirim bilginiz varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Dun iyiydi suan batarya omru azaldi yarim saatte yuzde 6 dustu

Aynen öyle. Umarım bir çare bulurlar. Takır takır iniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: orain

teknosada seramik alınca deri kapak hediyemi arkadaşlar ?

bilen biri acil cevap verebilirmi 1 saat içinde almaya gidicem
  • TRT'ye bandrol ücreti ödememek için radyo özelliğini Türkiye cihazlarına kapatmak Zekice

• Çarşamaba vatandan lg g4 beyaz kapak aldım yanında deri kapak + 16 gb class10 hadıza kartı 2200 tl arkadaşlar duyrulur, bu arada şuan yeni güncellemeyi yapıyorum hadi hayırlısı,
  • Arkadaslar merhaba ben lg g3 kullanicisiydim cohaz cok isindigi ve hizli sarj tukeymeye basladigi icin ve kapakta catlaklar oldugu icin degisime gonderdim degisim kabul gordu ama 20 is gunu icinde elime ulasmadigi icin iadesini aldim media markttan almistim cihazı. Yerine lg g4 aldim alali 3 gun oluyo fakat aldigimdan itibaren isinma var ve hizli sarj tüketiyo sabah 9 da %100 doluydu sarji suan %42 de oyun oynamiyorum sadece forumda yazilanlari okudum benzer sorun varmi diye bu sekilde bu kadar sarj tüketti. Sarki dinlesem film izlesem oyun oynasam sarj dayabmaz telefonda isinmadan patlar heralde.
    Kisaca sorum bunu yasayan arkadaslar varmi bunuda garantiye yollayip degisimini istemek istiyorum hatta alali daha. 7 gun olmadi oyle bi hakkimiz varmi varsa direk media markt yenisini versin beklemeyim garanti filan cok uzun sürüyor.. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Lg g3 sayfasinda cok uardimvi olan arkadaslar vardi sagolsun onlar sayesinde bicok seyi ogrendim bilgisi olanlar yine yardimci olursa vok iyi olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: esakeer

Arkadaslar merhaba ben lg g3 kullanicisiydim cohaz cok isindigi ve hizli sarj tukeymeye basladigi icin ve kapakta catlaklar oldugu icin degisime gonderdim degisim kabul gordu ama 20 is gunu icinde elime ulasmadigi icin iadesini aldim media markttan almistim cihazı. Yerine lg g4 aldim alali 3 gun oluyo fakat aldigimdan itibaren isinma var ve hizli sarj tüketiyo sabah 9 da %100 doluydu sarji suan %42 de oyun oynamiyorum sadece forumda yazilanlari okudum benzer sorun varmi diye bu sekilde bu kadar sarj tüketti. Sarki dinlesem film izlesem oyun oynasam sarj dayabmaz telefonda isinmadan patlar heralde.
    Kisaca sorum bunu yasayan arkadaslar varmi bunuda garantiye yollayip degisimini istemek istiyorum hatta alali daha. 7 gun olmadi oyle bi hakkimiz varmi varsa direk media markt yenisini versin beklemeyim garanti filan cok uzun sürüyor.. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Lg g3 sayfasinda cok uardimvi olan arkadaslar vardi sagolsun onlar sayesinde bicok seyi ogrendim bilgisi olanlar yine yardimci olursa vok iyi olcak

Ekran suresi kac saat yazıyor suan ?

• quote:

Arkadaslar merhaba ben lg g3 kullanicisiydim cohaz cok isindigi ve hizli sarj tukeymeye basladigi icin ve kapakta catlaklar oldugu icin degisime gonderdim degisim kabul gordu ama 20 is gunu icinde elime ulasmadigi icin iadesini aldim media markttan almistim cihazı. Yerine lg g4 aldim alali 3 gun oluyo fakat aldigimdan itibaren isinma var ve hizli sarj tüketiyo sabah 9 da %100 doluydu sarji suan %42 de oyun oynamiyorum sadece forumda yazilanlari okudum benzer sorun varmi diye bu sekilde bu kadar sarj tüketti. Sarki dinlesem film izlesem oyun oynasam sarj dayabmaz telefonda isinmadan patlar heralde.

Bende ısınma sorunu hiç yok. En ağır oyunu full grafik oynayayim yine ısınmıyor. Fakat son güncellemeden sonra şarjı çok kolay inmeye başladı. Öteki güncellemede çok iyi gidiyordu şarjı. Bunuda güncelleme ile hallederler umarım birkaç güne

• Daha demin gold.com dan BUFF ekran koruyucu siparis ettim kurye vs dahil 60 tl tuttu bugun elime gecer.Urun hakkinda bilgi veririm.

Bir tavsiye yapiyim urunu bufflabsturkiye sitesinden alincada kargo dahil 60 tl oluyor ancak golddan alirsaniz ayni paraya kurye ile gonderiyorlar ve o gün elinizde oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HomeScreen

quote:

Ekran suresi kac saat yazıyor suan ?

2 küsur saat yazıyordu cok az degilmi?

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.