Şimdi Ara

PASİF 3D GÖZLÜK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , geçen gün Philips 5008K tv aldım, yanında verilen 3D gözlükler gerçekten çok kötü. Gözlüğün üzerinde yansıma oluyor ve bu izleme keyfinizi bozuyor. Gözlükler cam değil, film. Silseniz silinmiyor.

Kaliteli, yansıma yapmayan, mümkünse cam olan bir pasif gözlük tavsiye edebilecek olan var mı?

• caymana C kullanıcısına yanıt
    SONOROUS 3D VIEWER
    olabilir.
    Teknosa>>>SONOROUS 3D VIEWER
    3D gözlüklerde tamamıyla cam kullanımıyor polikarbon v.b. maddelerden üretiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 24 Ağustos 2013; 11:19:37 >
  • Dostum gittigidiyorda 6,90 tl te süper kaliteli gözlük satılıyor satın alanların yorumlarına da bakabilirsin boşa fazla para verme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için çok teşekkürler
  • Pasif 3D her marka tv için uyumlu mudur? Panasonic Led tv için düşünüyorum.
  • Pasif gözlükler her markada çalışmaz.

Örneğin LG 3D TV'lerin LA, LM ve LW modelleri pasif 3d gözlüklerle çalışır; buna benzer diğer marka ve modellerin de pasif 3d gözlük ile çaşılanları vardır.

aşağıdaki linkte liste halinde var

http://www.boyutdijital.com/LG-3D-Gozluk-5li-Parti-Paketi-Pasif-FPR,PR-1264862.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggeli

Pasif 3D her marka tv için uyumlu mudur? Panasonic Led tv için düşünüyorum.

pasif 3d ye sahip 3d tv lerde, her markanın pasif 3d gözlüğü çalışır.

aktif 3d tv lerde her markanın aktif 3d tv si kulanılamaz , hatta bazen markaların modelleri arasında dahi farklı gözlükler kullanılır , birbirine uymaz.

bazı samsung aktif gözlükler bazı panasonic aktif gözlükler yerine kullanılabilir.(araştırmak lazım)

pasif gözlükler aktif yerine , aktifler pasif yerine kullanılamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p 3D Projeksiyon Tavsiyesi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.