Şimdi Ara

Pascal'dan anlayan biri lazım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi birkaç kod sorucam en basit başlangıç kodları takıldığım beceremedim yerler var. Yaz okulu vizem söz konusu lütfen yarım.

EDİT
    ödev tamam..
    //Konu silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AristocraticaL* -- 23 Temmuz 2013; 16:51:04 >

• Nedir sıkıntı. belki yardımcı olabiliriz.
  • Sen takıldığın kodları yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz sanırım.
  • 2 tane soru var.
    1) kullanıcının istediği kadar giriş yapabilen,girilen bu sayıların çift olanlarını ayrı terk olanlarını ayrı toplayan program.
    Mesela hocam ben 5 tane sayı gırcem program bana ilkte soru sorcak kaç adet sayı gıreceksın dıye ben 5 dicem sonra sayı 1 sayi 2 sayi 3 sayi 4 sayi 5. sayıyı giriniz gibi benden teek tek ıstıcek sonra bu sayıları ornek olarak 1,2,3,4,5 girdim diyelim ben bu sayıları 1+3+5 şeklinde toplayıp ekrana tek sayı toplam=9 çift sayı toplam=6 diye ekrana yazıcak.
    2)Yine kullanıcının istedigi kadar giriş yapabilen,bu sayılardan pozitif olanları ayrı negatif olanları ayrı toplayan program.
    Mesela ben 5 tane sayı gırdım 1,-2,3,-4,5 bunları ayrı ayrı toplayıp şu şekilde ekrana yazıcak neg top=-6 poz toplam=9 yazıcak.
    Kullanıcagımız kodlar en basitinden olcak hocam 2 soruda da kullanıcın ıstedıgı kadar gırıs yapmayı for döngüsü ile yapıcaz.
    dizi yöntemi ile falanda olmucak en basıt seklınde yanı temel kodları ogrettı hoca ama ben bıtakım nedenlerden dolayı derslere gıremedım.
    Yaz okulu vize sorularıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AristocraticaL* -- 17 Temmuz 2013; 17:04:14 >

• ilk sorunu yaptım da ama lazarus la yaptım bi sorun olur mu?
  • Kardeşim yardımın için teşekkürler ama ben ödevimi dün teslim ettim buraya yazmaya fırsatım olmadı.

//Konu silinebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop Bilen Biri Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.