Şimdi Ara

pasaport kaydım düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen subat aylarında aldığım iphone 4 e az önce cihazınız kayıt dışı listesinde olduğu için kullanım dışı bırakılacaktr diyor bu iş 3 ay sonra aniden nasıl oluyor anlamadm ne yapmam gerekli yardımcı olun lütfen

• gelen mesajdaki imei no ile senin telindeki imei no birbirini tutuyor mu..ya da son zamanlarda başka hat takmış olabilir misin..cihazınızı pasaport kayıtlı mı almıştınız
  • başka hat takmadım imei numarasıda telefonumunkiylede uyuyor neden böle bisey oldu anlamadm
  • http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php sitesindenbi sorgulama yapın olmadı 0312 232 23 23 btk yı arayıp bilgi alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompitak -- 25 Nisan 2012; 21:17:01 >
  • Cihazın turist pasaport kayıtlı olabilir geçmiş olsun. Bu konuyu incele.

http://forum.donanimhaber.com/m_60122529/tm.htm
  • ya 4 ay sonra böle bisey olabilirmi yaa verdiğim paraya yazık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulien89

ya 4 ay sonra böle bisey olabilirmi yaa verdiğim paraya yazık ya

mrb sizin iş biraz yaş. çünkü ya turist pasaportuna kayıt yaptırmış parayı verdiğiniz kişi yada evraklarınız mcks e eksik yada silik gitmiştir.eğer pasaport kaydı yaptırdığınız kişinin tel nosunu biliyorsanız arayıp durumunuzu bildirin çünkü yenıden kayıt yaptırmak istesenız bile eski kayıt silinmeden imkansız.saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi ya ciddimisiniz ben nerden bulucam o kişiyi yani bulmam imkansız :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulien89

hadi ya ciddimisiniz ben nerden bulucam o kişiyi yani bulmam imkansız :S

hocam illegal yoldan yapan kişiler var silme işlemini ama tekrar yapsalar bile 3 ay sonra yine pasaport kaydından düşebilir o sebebten kayıt yaptırırken kayıt yapan kişinin telefon numarasını al ve sorun olursa bana yardımcı olacakmısınız diye de teyit ettirin ayrıca kaydın onay gelecek mesaj numarasınıda sizin telefona yaptırmak isteyin ve varsa belgede isteyin .kısaca tekrar 120 ile 150 tl yenınden bayılacaksınız geçmiş olsun
  • kesin çözüm bumudur yani diosunuz bide bazıları pasaport sahibini bulmanız lazm diyor ben nerden bulabilirim pasaport sahibini imkansız
  • arkadaşım sen tam anlatmıyorsun ki telefonu yurtdışından sen mi aldın aldırdın mı kaydı nasıl yaptırdın bunları anlatsan daha kesin çözüm öneririz
  • Yukaridaki yazdiklarimi uygula hocam.kayit yaptirdigin kisiyi bulamiyorsan yeniden 100 tl pasaport kaydi için 20 tl de eski kayidi silmek icin aliyorlar bu işi yapan kisilere .biraz acele et bak yakinda yeni yasa cikiyor .devletin geçirme yasasi :) ayriyetten 100 tl de devlete harç olarak vermek zorunda kalirsin kayit yaptirirken:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 26 Nisan 2012; 19:43:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.