Şimdi Ara

Pasaport kaydı yaptırmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdışından telefon getirdim. geçen gittiğimde bir telefonu kaydettiğim için ve 2 senede sadece 1 telefon kaydı yaptırdığım için iphone telefonumu kaydettiremiyorum. Yakın zamanda yurtdışına çıkmış bir arkadaşın pasaportu üzerinden kayıt yaptırmak istiyorum. 100 TL ödeyeceğim. gittigidiyor veya sahibinden üzerinden güvenli alışveriş ile işlemi gerçekleştirebiliriz lütfen bana ulaşınız

msn: gumussms@kurumsalvodafone.com

mail: info@gumussms.com

GSM: 05416882247

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

[sıze=4]arkadaşlar 12 nisan girişli 10 adet pasaporta kayıt hakkım var.kayıt ücreti 100 tldir.yaptırmak isteyen arkadaşlar ücretini yatırmak kaydıyla imei numarasını bildirebilirler.ben sana nasıl güveneceğim sorularına karşılık da kayıttan sonra telekominikasyon kurumundan resmi bir belge gönderiyoruz.şayet kapanırsa kişi o belgeyle istediği yere müracat edebilsin diye.ayrıca parayı göndermem sana diyenler için gittigidiyorda %100 güvenli satışımız başlamıştır.isteyen arkadaşlar oradan satın alabilir. .
    irtibat için de turkcell1980@hotmail.com dan ulaşabilirler.şimdiden hayırlı olsun.[/sıze] http://urun.gittigidiyor.com/satilik_W0QQidZZ38848833

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysala -- 23 Nisan 2011; 1:21:07 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.