Şimdi Ara

Pasaport kaydı nasıl yapılır YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet simlock iphone 4 hollandadan geldi.T-mobile mesaj attım (kontrat bitikdi) hat açıldı bir gün sonra tekrar servis yok dedi.imei numaramdam pasaport durumumu sorgulattım simfree ama kayıt dışıymış.Benim pasaportum yabancı olduğu için kayıt almadılar.Teyzem türk pasaportu ile haftaya irana gidecek sonra hemen gelicek.O pasaporta iphone 4 kayır ettirmem mümkünmüdür.Ayrıca hangi belgeler lazımdır nasıl yapılır

not:pasaport kaydı yapan siteler güvenilrmi yasalmı,?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncephesi

evet simlock iphone 4 hollandadan geldi.T-mobile mesaj attım (kontrat bitikdi) hat açıldı bir gün sonra tekrar servis yok dedi.imei numaramdam pasaport durumumu sorgulattım simfree ama kayıt dışıymış.Benim pasaportum yabancı olduğu için kayıt almadılar.Teyzem türk pasaportu ile haftaya irana gidecek sonra hemen gelicek.O pasaporta iphone 4 kayır ettirmem mümkünmüdür.Ayrıca hangi belgeler lazımdır nasıl yapılır

not:pasaport kaydı yapan siteler güvenilrmi yasalmı,?

kısacası
    vergi dairesine 115 tl yatırıyosun makbuz veriyolar unutma
    vodafone avea ana bayisine gidip pasaportla beraber makbuzu veriyosun. gerisini onlar hallediyor.

1 hafta içinde telefon açılır...
  • herhangi bir pasaport oluyormu demek istediğim en son ne kadar zaman önce giriş yapması gerekiyor falan böyle birşey varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: liviera

herhangi bir pasaport oluyormu demek istediğim en son ne kadar zaman önce giriş yapması gerekiyor falan böyle birşey varmı

Türkiyeye giriş yapalı max. 30 gün olmalı 31.gün o pasaporta kayıt yaptıramassın.Ayrıca 2 sene içinde o pasaporta herhangi bir telefon kaydı yapılmaması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

quote:

Orijinalden alıntı: liviera

herhangi bir pasaport oluyormu demek istediğim en son ne kadar zaman önce giriş yapması gerekiyor falan böyle birşey varmı

Türkiyeye giriş yapalı max. 30 gün olmalı 31.gün o pasaporta kayıt yaptıramassın.Ayrıca 2 sene içinde o pasaporta herhangi bir telefon kaydı yapılmaması gerekiyor.

hımm teşekkür ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IMEI sıfırlama nasıl yapılır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.