Şimdi Ara

Partition magic hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önceden 7.0 versiyonu kullanmıştım çok iyiydi ancak şu an sistemde xp pro yüklü 7.0 da yaptığım işlemlerden sonra bilgisayarı açılıp kapatıyor ve işlemleri yapması gerekiyo ancak şöyle bir mesajla karşılaşıyorum "xmnt2001 not found skipping autocheck" partition magic in 8.0 versiyonunu(demo) bir bilg dergisi vermiş ancak crack ini hiç bir yerde bulamadım sadece fransızca sürümün crackleri var ing. sürümün crack i olan bir site yi özelden atarsanız sevinirm...(admin silme yaw bunu acil lazım :) )

• Arkadaşım programın linkini forumdan "Ghost" a vermiştim ondan bulabilirsin.2 sayfada bunla ilgili topic var oraya bakarsın.
  • baktım ama çalışmı hiç bir şey göremedim maille linki yollayabilirsen çok sevineceğim
  • Ya mailimden sileli çok oldu o linki...50 mb rar formatında bir dosya şöyle ufak birşey olsa kendi serverımda share verecem başka nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum.
  • yinede saol teşekkür ederim. :)
  • Durun bakalım bulursam tekrar özelinde Dishchy.
  • özeline yolladım linki Dishchy.))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reader konusunda yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada bir şey sormak istiyorum arkadaşlar.
    Acronis Partition Expert 2003 ile Partition Magic aynı hizmeti veren programlarmı????
  • teşekkür edirim bakıyorum birazdan
  • şu linki banada yollarmısınız?
    partition magic 8 var cracki yok.

acil lazım şu anda.
    özelden yada globaltan@hotmail.com msn adresinden yollarsanız sevinirim.

teşekkürler.
  • bişi soracam partitionu bölüyos bölmesine de geri nasıl birleştiriyo varmı öyle bişiyi
  • Bende önce 7.0ı yükledim ve silmeme rağmen ' xmnt2001 not found ' diyor bunu nasıl iptal ederim 8.0 ı kurup işlem yaptım geri sildim ama hala açılışta xmnt2001 not found diyor yardım pls.

@raikkonen ewet istersen bitleştir yada resize yap herbişi yapabiliyorsun.
  • İlla windows üzerindenmi yapacaksınız partisyonları.

Hiren Boot cd 7,4 hepsi bir arada beaaaah.
  • zati sorun partiton yapmak değil açılışta 'xmnt2001 not found' diye uyarı vermesi neden yapar böle bişeyi nasıl düzeltilir acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.