Şimdi Ara

PARTİMLE GURUR DUYUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'nin en dürüst partisi olan Saadet partisi referanduma bu haliyle hayır diyeceğini açıkladı. Akp zihniyetine en güzel cevabı partim olan Saadet partisi verdi.

http://mobil.hurriyet.com.tr/saadet-partisi-anayasa-degisikligi-teklifinin-mevcut-haline-hayir-oyu-veririz-40339269

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Partim değil ama çok mutlu oldum Saadet Partisinin kararından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saadet Parti'li değilim fakat ben de gurur duydum, sevgimi kazandılar.
  • Sonraki secimde oylari 3-5 cikar, sonra bu oya guvenen baskanlari hede hodoculuge tek basina iktidariz demeye baslar, oylari 0.99'a iner yine.
  • mhp deki bahçeliye tepki oyunu toplamak için güzel hamle.
  • Ülke genelinde 300 bin oy almış bir partiyle gurur duysan nolcak. Sanki görüş olarak ak partiden çok farklılar. Numan kurtulmuş gibi bir örnek var karşımızda hala kalkmış "gurur duyuyorum" diyorsunuz. Bu millet akıllanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

Ülke genelinde 300 bin oy almış bir partiyle gurur duysan nolcak. Sanki görüş olarak ak partiden çok farklılar. Numan kurtulmuş gibi bir örnek var karşımızda hala kalkmış "gurur duyuyorum" diyorsunuz. Bu millet akıllanmaz.

Ateşe su taşıyan karınca misali tarafımız belli olsun. akp zihniyeti ile karıştırma bizi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3-5 oyu var hayır deseler ne olur ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

3-5 oyu var hayır deseler ne olur ki

Ne bilim işte insan umutlaniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ülke genelinde 300 bin oy almış bir partiyle gurur duysan nolcak. Sanki görüş olarak ak partiden çok farklılar. Numan kurtulmuş gibi bir örnek var karşımızda hala kalkmış "gurur duyuyorum" diyorsunuz. Bu millet akıllanmaz.

Oy oranına bakıp aldanma baraj yüzünden oy vermiyor çoğu

• Hayaller

Hayatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Oy oranına bakıp aldanma baraj yüzünden oy vermiyor çoğu

Siyasal islamcılara zerre inandığım gün öldüğüm gündür heralde İsterse milyon olsunlar fark etmiyorlar benim için. Kendilerini hiçbir zaman temize çıkaramazlar bu saatten sonra.

• quote:

Numan kurtulmuş ve milli görüş?

Adam gizli akpliydi zaten. Erbakan'ı ve Erbakan'cıları partiden atan milli görüşçü.

Akplilerin sürekli menderes ve özal deyip hiç Erbakan dememelerinin sebebi var. Normalde hocamız dedikleri Erbakan'ı anmaları lazım ama ismini duyamazsınız hiç. Çünkü Erbakan bunların yaptığı her şeye karşıydı. Adam ölürken akpye oy vermeyin diyerek gitti. Diğer ikisi ise aynı bunların zihniyeti.

Son zamanlarda da bir balon çıkardılar Erbakan ve RTE oyun oynamışmış. Adam öldü ya yazın hikayeleri. Zaten RTE ile abramowitz'i görüştüren Erbakan'dı. RTE hapisteyken de Erbakan getirtti büyükelçileri ve cia ajanlarını görüşmeye.

• Erbakan hocada karsıydı bu sısteme. Hatta bunlara arka akpıdan kacanlar demişti hiç unutmam
  • Solcuyum yani saadet partisine ve politikalarina tamamen zitim ama haziran seçimlerinde neredeyse 1 milyon oy almış Partiyi fazla kucumsuyorsunuz

• Helal olsun Partin vatanına bağlılığı gösterdi sıra diğer partilerde vatan hainimi yoksa vatanını sevenmi olduklarını göreceğiz

• Cogunlugun dedigi olsaydi dunyayi çin yonetirdi.

Azda olsalar dogruyu yapmalari onemli. Tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin parti de zamanında Fetullah Gülen'i destekledi mi?
  • Doğru kararı verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 19 Ocak 2017; 8:31:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet diyenlerin rte den başka bir nedeni yok.

rte evet deyin diyor evet diyorlar.

Bu işi çözebilecek tek kişi MeHaPe idi. o da sattı davasını.

artık köşeli koltuk vermişlerdir bahçeliye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.