Şimdi Ara

parted magic ile corsair secure erase yapma ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir türlü boot olarak başlatamadım bu programı nasıl yapıyoruz acaba? Secure erase yapıp win 8 kurmak istiyorum. Usbye attım programı ama parted magic seçiyorum boot ekranında bulunamadı diyor?

Kafayı yicem 3 saattir bunlarla uğraşıyorum.
    Sisteminde 120 gb corsair force gt ve 500 gb hdd var. Ssd de şu anda win 7 kurulu, hdd depolama olarak kullanılıyor.

http://www.corsair.com/applicationnote/secure-erase

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ubs ye boot ettim ve programı çalıştırdım başlangıçta ama secure erase komutunu verdiğimde şu pencere çıkıyor, sleep dersem siyah ekran geliyor hiç birşey olmuyor.

Orijinalden alıntı: Reliq

Ubs ye boot ettim ve programı çalıştırdım başlangıçta ama secure erase komutunu verdiğimde şu pencere çıkıyor, sleep dersem siyah ekran geliyor hiç birşey olmuyor.

Sleep moduna koyup cihazı tekrar uyandırmak cihazin "Frozen" modunu değiştirecektir diyor.Yani bir defa sleep moduna koyup bu program tekrardan çalıştırmayı deneyin.Bakalım o zaman düzelecek mi?

• Bende epey ugraşmıştım buna, sleep diyorum bir daha açtıgımda yine frozen modu aktif oluyor.Olmayınca kill disk ile yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 3 Ekim 2012; 14:59:33 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.