Şimdi Ara

Part-time işe gireceğim ne kadar maaş istemem gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir firma ile görüştüm, çok büyük ihtimal beni alacaklar işe. Referans olması açısından basit bir proje veriler bana, zaten bugün yurtdışına çıktı yazılım sorumlusu. Geldiginde tekrar haftaya detaylı bir görüşmem var, bu görüşmede bana verdikleri projeyi göstereceğim. Çok zor birşey olmadığından üstesinden gelirim o konuda sıkıntım yok.

Gene benim gibi part-time çalışan bir eleman varmış. iOS ortamına uygulama geliştiriyor. Ben de Android tarafına bakacağım. Yani aynı projeleri iki farklı platforma geliştireceğiz.

Şimdi ben hafta içi 2.5 gün çalışacağım, belki cumartesi yarım gün filan olabilir o konuda bilgim yok. Daha önce freelance olarak işler yaptım ancak bir şirket ortamında normal geliştirici olarak ilk tecrübem olacak. Bana soracaktır ücret olarak beklentin nedir diye. Piyasa fiyatlarını hakkında fikrim yok pek. Bu yüzden size danışayım dedim. Hangi ücret aralığından birşeyler istemeliyim. Açıkçası emeğimin karşılığı almak ve saygı duyduğum meslekte ölücülerin tekliflerine boyun eğmemek istiyorum. Gerçi öyle bir tipte değil görüştüğüm kişiler. Gayet neşeli ve güleryüzlüler.

Bana bir kaç fikir verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 11 Ekim 2011; 3:03:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

Bir firma ile görüştüm, çok büyük ihtimal beni alacaklar işe. Referans olması açısından basit bir proje veriler bana, zaten bugün yurtdışına çıktı yazılım sorumlusu. Geldiginde tekrar haftaya detaylı bir görüşmem var, bu görüşmede bana verdikleri projeyi göstereceğim. Çok zor birşey olmadığından üstesinden gelirim o konuda sıkıntım yok.

Gene benim gibi part-time çalışan bir eleman varmış. iOS ortamına uygulama geliştiriyor. Ben de Android tarafına bakacağım. Yani aynı projeleri iki farklı platforma geliştireceğiz.

Şimdi ben hafta içi 2.5 gün çalışacağım, belki cumartesi yarım gün filan olabilir o konuda bilgim yok. Daha önce freelance olarak işler yaptım ancak bir şirket ortamında normal geliştirici olarak ilk tecrübem olacak. Bana soracaktır ücret olarak beklentin nedir diye. Piyasa fiyatlarını hakkında fikrim yok pek. Bu yüzden size danışayım dedim. Hangi ücret aralığından birşeyler istemeliyim. Açıkçası emeğimin karşılığı almak ve saygı duyduğum meslekte ölücülerin tekliflerine boyun eğmemek istiyorum. Gerçi öyle bir tipte değil görüştüğüm kişiler. Gayet neşeli ve güleryüzlüler.

Bana bir kaç fikir verir misiniz?

aynı durumda çalışan bir tanıdığım var, öğrenci ios için uygulama ve oyun yapıyor, aldığı maaş 1500 lira, 1250 ile başlamıştı ama, yani ikisi arası birşey söyle ayrıca ücret beklentini sana sormazlar şu an merak etme, 800-900 gibi bir para ile deneme süresi boyunca çalıştıracaklar seni muhtemelen

• 1500 lira çok iyimiş part time olduğunu düşünürsek.

1000 lira olsa bana uyar açıkçası. sonuçta öğrenci adamız gayet yeterli bir ücret.
  • Üniversite mi okuyorsunuz ? Eğer öyleyse, boş zaman nasıl bulabiliyorsunuz ? Ben de öğrenci olduğum zamanlarda bu tip şeyler bulursam süper olur.
  • evet 3. sınıfım. program çok mükemmel denk geldi bu dönem 2 günüm boş, 1 gün de öğleden sonra boş. ancak diğer günler pestilim çıkıyor. :/
  • Demek birazda şans gerekiyor. Her sene böyle olmayabilir..
  • evet her dönem denk gelmesi imkansız. eğer performansı beğenirlerse 2. dönem freelance olarak devam etme imkanı da olabilir diye düşünüyorum. 2 kocaman gün var haftasonu, akşamları ders sonrası da kocaman bi zaman boşluğu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üniversite öğrencisi olmanın da böyle güzel yanları var. Zaman ve ücret kıyaslandığında (2.5 gün = 1000 TL) bir öğrenci için çok yerinde olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.