Şimdi Ara

part - time iş lazım beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler 1 ay önce okullar tatile girince iş bulucam filan dedim, kariyer.net'den hangisine başvurduysam "profiliniz 1 yıl içerisinde hiç görüntülenmedi" ibaresi hep kaldı. yaz sonuna kadar part - time iş lazım bana haftada 4 gün boşum var. kitap oku film izle nereye kadar insan kendini böyle bi işe yaramaz sanıyor.

istanbul/zeytinburnu'nda ikamet ediyorum. yardımlarınızı esirgemeyin.

• güncel.
  • ajanslara basvur.Mesela mecidiyeköydeki mystaff,faceden or-te ekle orada iş ilanı veriyolar uyguna yollarsın bilgilerini gidersin.
  • Aynen ajanslara başvur, başta amele işleri yaparsın ama zaman geçtikçe daha güzel işlerde görev alırsın. Maçlarda localarda görev verirler belki yada konserlerde çalışırsın. Hem kültürel aktivite olur beleşe hem de günlük 50-60 lira kazanırsın.
  • hangi ajanslar bunlar?
  • ben de arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da haftada 3-4 gün part olarak çalışabileceğim bir iş lazım ama bulabileceğimi pek zannetmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

Aynen ajanslara başvur, başta amele işleri yaparsın ama zaman geçtikçe daha güzel işlerde görev alırsın. Maçlarda localarda görev verirler belki yada konserlerde çalışırsın. Hem kültürel aktivite olur beleşe hem de günlük 50-60 lira kazanırsın.

hmm hiç bilmiyordum hocam bu ajans işini, örnek verir misin mesela, nereye başvurmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provakatör

quote:

Aynen ajanslara başvur, başta amele işleri yaparsın ama zaman geçtikçe daha güzel işlerde görev alırsın. Maçlarda localarda görev verirler belki yada konserlerde çalışırsın. Hem kültürel aktivite olur beleşe hem de günlük 50-60 lira kazanırsın.

hmm hiç bilmiyordum hocam bu ajans işini, örnek verir misin mesela, nereye başvurmam gerekiyor?

http://www.ndsajans.com.tr/ Mesela anadolu yakasında bulunan bir ajans şirketi bu yolladığım. Genelde ürün tanıtımı falan yaptırıyorlar. Daha farklı işler yaptıran ajanslarda vardır çalışan arkadaşlarım var ordan biliyorum, forumda araştır bulursun illa.

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

ajanslara basvur.Mesela mecidiyeköydeki mystaff,faceden or-te ekle orada iş ilanı veriyolar uyguna yollarsın bilgilerini gidersin.

ciddi kafama yattı bu ya bi bakayım hocam teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Provakatör

quote:

http://www.ndsajans.com.tr/ Mesela anadolu yakasında bulunan bir ajans şirketi bu yolladığım. Genelde ürün tanıtımı falan yaptırıyorlar. Daha farklı işler yaptıran ajanslarda vardır çalışan arkadaşlarım var ordan biliyorum, forumda araştır bulursun illa.

eyvallah hocam, 1-2 başlıkta da gördüm ula bu ajans oyuncu yetiştirmiyor mu diyip kapadım, cahillik ne kadar kötü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.