Şimdi Ara

PARS Klan Tanıtımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atessuu

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

İster Cod ister Bf clanı olsun ortada çalıntı bir isim sözkonusu.Sizlerin kendinize özgü kimsenin kullanmadıgı bir isim bulmanız daha iyi olacaktır.Sonuç ıtıbarı ile çalıntı bir isimi kullanmak yakışı kalmaz.TURK tagını herkes kullanıyor bu zaten bir clan adı degil clanı olmayan ver turk olan herkes tagına TURK yazıyor.Ayrıca bızım bf ye geçme gibi bir durum gündeme bile gelemez.Sizler varolmayan bir isim konusunda yogunlaşın arkadaslar enazından bir özelliginiz olsun.

Arkadaş, olayı çatışmaya dönüştürme. Sizin oynadığınız oyun farklı bizim oynadığımız oyun farklı sende dile getirmişsin. Kesinlikle BF oynamayacağız diye. Hala neyi konuşuyorsun. Pars clan adı altında önceden kurulmuş bir battlefield clanı vardı 2007 yılında kuruldu. Bu clan varken siz daha YOKTUNUZ kimse size kalktıpta kardeşim biz pars diye clan kurduk siz neden pars diye clan kuruyorsunuz diye tartışmaya girmedi. İnanmıyorsan araştır. Şimndi kalkıp bana pars clan ismini değiştir, çalıntı isim kullanıyorsunuz derseniz eğer. Açtığınız çukara siz düşersiniz. Sizden önce kurulmuş PARS diye clan vardır. Eminim bunun içinde bahanleriniz olacaktır. Tartışma ortamı oluşturmadan siz COD biz de BF oynayalım. Konuyuda uzatmayalım

Bana o pars klanını göster !!!!!!!!!!!!!!

Baska isimmi yok arkadasım neden kullanılan bir ismi kullanıyorsunuz??

• Baksana bana o pars klanını göster demekle yetiniyorsun. PARS Clan 2007 kuruldu ve 2008 ün eylül ayında de bf2142 oynamay devam etti. Fakat sebebini bende bilmiyorum clan kapanmış siteleride kapanmış. Ama dikkatini çekerim o clan varken siz yoktunuz. Bende araştırdım Pars clan aktif bir clan değildi BF platformunda bende Önceki pars clandan farklı olan bir clan kurdum bizim oynadığımız oyunlar battlefield bad company 2 ve battlefield 3. Neyse kapanmış klanın davası olmaz. Bizler bf üzerine kurulu bir clanız. Destekleyen arkadaşlara teşekkür edeiyorum.
  • Başarılar dileriz TAF CLAN
  • eğer kabul ederseniz recon olarak gelebilirim (ben hep reconım zaten ?!) .. neredeyse tüm itemleri açtım ve m98b de sınır tanımam..
  • Clanımıza sitemiz aracılığıyla başvurabilirsin. Biz sadece Battlefield oynuyoruz. Clan alımı yapıyoruz. Oluşumumuzu destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • Hayırlı olsun. (CrossFire Clan)
  • clanınız hayırlı olsun arkadaslar CrossfireClan
  • Hayırlı olsun
  • Destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dostluk maçlarına açığız arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atessuu

Destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dostluk maçlarına açığız arkadaşlar.

hocam pm attım bayağdır galiba size ulaşmadı tekrar bakarmısınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.