Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
350.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhysioTurko

Şimdiki çocuklar ilk Walkman’lerle tanışırsa [Video]

[ParS] (KLAN - I ParS)

Piyasaya ilk olarak 1979 yılında [Aynı yıl piyasaya ben denizinde sürüldüğünü belirtmekte fayda var,
    haber devamında bahsedilen toplam sürecin 35 yıla tekabül etmesi bi an beni kendime de getirmedi değil :/
    ] sürülen Sony‘nin ilk Walkman modeli bu yıl 35. yaşına giriyor,
    dolayısıyla Walkman teknolojisi artık çok eskimiş durumda. Tam da bu yüzden,
    bu videoda yer alan ve hepsi de 2000′lerde doğmuş olan çocukların Walkman’le ne yapacaklarına dair
    hiçbir fikirlerinin olmamasını anlayışla karşılamak gerekiyor. Ne de olsa bir zamanlar bir Walkman’a sahip olmanın
    başlı başına büyük bir olay olduğu bir dünyayı kavramaktan çok uzaktalar.

O yılları hatırlamayanlar ya da o zamanlar henüz daha doğmamış olanlar için
    hatırlatmakta yarar var: Walkman büyük kitleleri hedef alarak pazara sunulan
    ilk kişisel tüketici elektroniği cihazlarından birisiydi. Yani bir nevi döneminin iPhone’uydu.

Walkman’den bihaber oldukları için bir dalga konusu olan bu çocuklar da bir 20 yıl sonra
    hiç şüphe yok ki benzer bir şeyi artık tarih olmuş başka bir teknoloji ürününü tanımayan
    yeni neslin çocukları üzerinde deneyerek bu videonun rövanşını alabilirler.

Alıntıları Göster
    Sa arkadaşlar.. Uzun bir süre sonra tekrar yurda döndük şükür kavuşturana..Ama gelir gelmez evlendiriyorlar geri kaçasım var Ukrayna ya..Hoş ne akla hizmet geldim bilmiyorum ama işte

Tüm dostlara sevgiler saygılar..

• Vayy kadir Naber yaa. Oralarda napıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Vayy kadir Naber yaa. Oralarda napıyorsun

Abi programlama işi yapıyorum uzun soluklu bir proje vardı bitti şükür döndük yurda..

27 Nisan pazar da nikah var.. Eve daha perde takılmadan ps4 ü aldık :) çok özledim buraladarı.. Maşallah tam hız devam ediyor çok sevindim abi saygılar..
  • Selam Kadir hoşgeldin kardeşim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Selam Kadir hoşgeldin kardeşim..
    Kadir selamlar hoşgeldin.
    Hayırlı olsun evlilik. Ukrayna'dan sonra sert bir düşüş olacak ama olsun topralanırsın çabuk
    Bari Kırım'ı alaydın neyse..
  • O zaman hoşgeldin diyelim. Ayrıca kutlar ve mutluluk lar dilerim kardeşim. Ps4 üde aldığına ayrıca sevindim. Düğün yoğunluğu bitsin bekleriz cod a

bu arada haket kırımı niye almadın yahu

• quote:

O zaman hoşgeldin diyelim. Ayrıca kutlar ve mutluluk lar dilerim kardeşim. Ps4 üde aldığına ayrıca sevindim. Düğün yoğunluğu bitsin bekleriz cod a

Kadir hoşgeldin kardeş,

Mutluluklar dilerim,
    boy boy çocuklarınız olsun :)
    Allah bir yastıkta kocatsın diyelim o zaman :)

saygılarımla
  • quote:

O zaman hoşgeldin diyelim. Ayrıca kutlar ve mutluluk lar dilerim kardeşim. Ps4 üde aldığına ayrıca sevindim. Düğün yoğunluğu bitsin bekleriz cod a

Abiler çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..Hoşbulduk herkesin burda ve ıyı olmasına cok sevındım..
    Bide az kaldı hiç dönemiyorduk ortalık çok karışık..Öyle boyle değil adamı kesiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 18 Nisan 2014; 13:04:15 >
  • Beyler selamlar nabiyonuz az mi takilmadik pars klaniyla mw3 de gsgs1905 nickim belki hatirlarsiniz psikopatturk falan var bizim klanda bir ara ghost oynuyorsaniz takilalim arkadaslar gerci ghostta bu sene elde kaldi ama neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

Beyler selamlar nabiyonuz az mi takilmadik pars klaniyla mw3 de gsgs1905 nickim belki hatirlarsiniz psikopatturk falan var bizim klanda bir ara ghost oynuyorsaniz takilalim arkadaslar gerci ghostta bu sene elde kaldi ama neyse.
    23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

SAYGILARIMLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Beyler selamlar nabiyonuz az mi takilmadik pars klaniyla mw3 de gsgs1905 nickim belki hatirlarsiniz psikopatturk falan var bizim klanda bir ara ghost oynuyorsaniz takilalim arkadaslar gerci ghostta bu sene elde kaldi ama neyse.

Selamlar..
    Hatırlıyorum seni,bizden PSN ID'si değişenler oldu ve PS4'ten devam ediyoruz. İmzalarda PSN'ler yazılı.Ekleyebilirsen yine beraber oynanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

quote:

Selamlar..
    Hatırlıyorum seni,bizden PSN ID'si değişenler oldu ve PS4'ten devam ediyoruz. İmzalarda PSN'ler yazılı.Ekleyebilirsen yine beraber oynanabilir.

Valla cok mutlu olurum dostum ya eski zamanlardan kim kaldi bilginiz olsun hepinizi ekleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

quote:

quote:

Selamlar..

Valla cok mutlu olurum dostum ya eski zamanlardan kim kaldi bilginiz olsun hepinizi ekleyeceğim

Alıntıları Göster
    Street Fighter dizi oluyor! [Video]

[ParS] (KLAN - I ParS)

Uzun yıllardır konuşulan proje sonunda gerçek oluyor! Street Fighter internet dizisi olarak önümüzdeki ay yayına başlıyor.
    Önce 2010 yılında bir Street Fighter: Legacy tanıtım videosu geldi. Tamamen hayranlar tarafından yapılmış olan bu videonun
    viral yayılımı da tabii ki çok hızlı oldu. 5 milyon izleyiciye ulaşan videoyu takiben çekirdek kadronun bir internet dizisi projesine
    başlaması ise kaçınılmazdı.

[ParS] (KLAN - I ParS)

Capcom‘un ünlü dövüş oyunu Street Fighter’ın bu tarz bir proje ile hayata geçirilme fikri inanılmaz heyecan verici bir durumken
    bir o kadar da tedirgin ediciydi. Zira resmi bir film olan Dragon Ball‘u izlediyseniz Hollywood dokunuşlarının neleri mahvettiğini de
    hatırlayacaksınız demektir. Ancak Street Fighter tüm bu resmi dokunuşlardan uzak bir Kickstarter projesi ile internet dizisi olarak
    hayata geçiyor. Capcom’un da izniyle tabii.

[ParS] (KLAN - I ParS)

2013 yılında askıya aldıkları projeyi sonunda nihayete erdiren ekip çıkış videosunu da yayınlayarak yaptıkları işle ilgili insanların
    beklentisini de oldukça yükseltmiş oldu. İki çıkış videosu yayınlayan ekip, hikayenin Ryu ve Ken cephesini bizlerle buluşturuyor.
    Ne yalan söyleyelim tanıtım videosu oldukça etkileyici, bir o kadar da profesyonel gözüküyor. Mayıs ayında ilk çıkışını Machinima
    YouTube sayfasında yapacak olan Street Fighter: Assassin’s Fist‘in kendi YouTube sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Selamlar..

Bende hatırladım kardeşim seni. eklemişsin beni kabul ettim oyunda görüşmek üzere.

• Sessizliğimiz çalışkanlığımızdan.
    buralardayız

• quote:

Sessizliğimiz çalışkanlığımızdan.
    buralardayız
    Selamınaleyküm beyler :)
    Yahu bu evlilik ne menem bişeymiş :)
    Taylan zamanında demişti ki ''Yüzüğü sağ elden sol ele geçirdik hayatta bize geçirdi diye'' aynen öyleymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

Selamınaleyküm beyler :)
    Yahu bu evlilik ne menem bişeymiş :)
    Taylan zamanında demişti ki ''Yüzüğü sağ elden sol ele geçirdik hayatta bize geçirdi diye'' aynen öyleymiş

İsim vermiyeydin iyiydi
  • Şafak 67 bende sağdan sola geçiricem :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Şafak 67 bende sağdan sola geçiricem :)

Hayırlısıyla geçsin inşaallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhysioTurko

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Şafak 67 bende sağdan sola geçiricem :)

Hayırlısıyla geçsin inşaallah

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.