Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (757. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cümleten hayırlı berketli ramzanlar dilerim.

Harun abi bende yeni hd playerı ikinci el almıştım satanda kaybetmiş faturayı şimdi yeniden çıkarmaya çalışıyoruz. şuan compenent bağlantıdan izliyorum film 1080i ye kadar destekliyor.
  • Günaydın yiğitler
    herkese hayırlı haftalar dilerim

nuricim inşallah bulursunuz,bulamazsanız da nerden alındıysa ordan çıkartabilirsiniz faturasının kopyasını

cuma günü meric'in de katkılarıyla monitörü aldım

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/lg-d2342p-pn-23-d2342p-pn-sinema-3d-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=57321
    monitörü o fiyata almadım tabiki vatan bilgisayarın beylikdüzü şubesinin açılışına istinaden yapmış olduğu özel indirimden faydalanarak 427 TL ye aldım

masada oyun oynadığım için tv yerine bunu aldım gayette memnunum,tavsiyen için tekrar teşekkür ederim mericim
    3D oyun olarak black ops u denedim,gerçekten güzel oluyormuş
    elimde hiç 3D film olmadığı için ona bakamadım ama bugün bir tane alıp deneyecem onuda

saygılarımla

• Hayırlı olsun abı gule gule kullan..3D fılmler ve demolar var bende merıc abıye goturecegım bırgun sanada verırım abı..
  • Hayırlı olsun Harun abi !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim arkadaşlar

hakanım eyvallah,meriç söyledi bana,o zaman alırım bende kardeş teşekkür ederim

tombağım daha iyi senin olur inşallah

saygılarımla
  • Yeni face off mapleri gelmiş abanın :))

Harun abi hayırlı olsun güle güle kullan..
  • İyi fiyat iyi marka hayırlı olsun Harun abi.
  • ilkayım ,nuricim teşekkür ederim
    dediğim gibi daha iyisi sizin olur inşallah

saygılarımla
  • herkese selam

bugün uzun bir aradan sonra işe başladım, tüm işler birikmiş beni bekliyordu resmen delirdim sabahtan beri ve daha da bir sürü işim var :) tatil güzel de dönüşü ızdırap :)

harun abi hayırlı olsun, gözlük de verdiler mi yanında?

ilkay, haritalara bakayım ben de merak ettim şimdi... sitede bir şey yazmıyordu halbuki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

herkese selam

bugün uzun bir aradan sonra işe başladım, tüm işler birikmiş beni bekliyordu resmen delirdim sabahtan beri ve daha da bir sürü işim var :) tatil güzel de dönüşü ızdırap :)

harun abi hayırlı olsun, gözlük de verdiler mi yanında?

ilkay, haritalara bakayım ben de merak ettim şimdi... sitede bir şey yazmıyordu halbuki...

hoşgeldin taylanım
    evet tatil güzel ama dönüşü ızdırap oluyor kardeş

evet kutunun içinden bir tane gözlük çıktı kardeş

saygılarımla

• Ve mutlu son ... Hakanım anladın sen onu

Emmi hayırlı uğurlu olsun abey devamlı whatapps te 10 dolar 311 dolar muhabbeti dönüyor o ne bea deli olacam
  • Yeni face off maplerinde bitane sniper mapi var açık alan fırtınalı falan süper olmus..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Ve mutlu son ... Hakanım anladın sen onu

Emmi hayırlı uğurlu olsun abey devamlı whatapps te 10 dolar 311 dolar muhabbeti dönüyor o ne bea deli olacam

olayın mutlu bitmesine sevindim kardeş

eyvallah teşekkür ederim ahmedim,daha iyisi senin olsun inşallah

onu hiç sorma be ahmedim,tombak patron bana monitör için 311 usd gönderecekti 10 usd masrafı varmış o yüzden yan çizdi
    patron milleti böyle işte kardeş 311 usd nin hesabını yaparlar

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ExMarshal

quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Ve mutlu son ... Hakanım anladın sen onu

olayın mutlu bitmesine sevindim kardeş

eyvallah teşekkür ederim ahmedim,daha iyisi senin olsun inşallah

onu hiç sorma be ahmedim,tombak patron bana monitör için 311 usd gönderecekti 10 usd masrafı varmış o yüzden yan çizdi
    patron milleti böyle işte kardeş 311 usd nin hesabını yaparlar

saygılarımla

311 usd yi gönderen 10 u da verirde bea.

- İlkay ben yeni mapları daha indirmedim. aslında denedim ama storede tüm mw3 dlc leri işaretli gözüküyordu bilemedim vazgeçtim. hangileri onlar.

• store a girdiğinde mw3 bölümü eski ÖSS sınav soruları gibi zaten, BLES 0148 i ilgilendiren eklentiler diye ayrı bir başlık açmayı beceremiyor beyinsizler... ben de dün bakarken bir sürü indirmemiş olduğum eklenti farkettim, şu anda 1.76 GB eklenti inmiş toplamda, sizde durum ne?
  • quote:

store a girdiğinde mw3 bölümü eski ÖSS sınav soruları gibi zaten, BLES 0148 i ilgilendiren eklentiler diye ayrı bir başlık açmayı beceremiyor beyinsizler... ben de dün bakarken bir sürü indirmemiş olduğum eklenti farkettim, şu anda 1.76 GB eklenti inmiş toplamda, sizde durum ne?

o konuda haklısın kardeş,
    özellikle ek paketi çok çıkan oyunlar için bunu yapabilirler mesela.
    Ben en son çıkan hariç hepsini indirdimgerçi biz sadece multiplayer maplere odaklanıyoruz,
    bunun yanında diğer modlar için de yeni haritalar geliyor ama kaç kişi onlara baktı bilmiyorum

saygılarımla

• quote:

store a girdiğinde mw3 bölümü eski ÖSS sınav soruları gibi zaten, BLES 0148 i ilgilendiren eklentiler diye ayrı bir başlık açmayı beceremiyor beyinsizler... ben de dün bakarken bir sürü indirmemiş olduğum eklenti farkettim, şu anda 1.76 GB eklenti inmiş toplamda, sizde durum ne?

Benim indirmedigim içerik yok BLES1428 benim kodum.

Sizin oyunda pal degilmi 1428 olması lazım.. m
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Aynı kod. ancak hangisini indireceğimi o an bilemedim sonuçta hepsinde indirmişsin işareti vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Aynı kod. ancak hangisini indireceğimi o an bilemedim sonuçta hepsinde indirmişsin işareti vardı.

Abi oraya girip cıksan bile indirmiş işareti cıkıyor ama aslında download yapmamıs olabiliyorsun..

• günaydın cankuşlar
    naabıyonuz bakem

yeni faceoff map leri nasıl beyler?
    3 gündür monitör ile uğraşıyorum o yüzden psn ye giremedim
    her filmin formatı aynı değilmiş,onları tutturmak ayrı bir dert,
    yahu ucuza 3D monitör aldık güya ama format işine ayar oldum iyice
    blueray olarak iki tane denedim ama olmadı,mkv olarak olarak bir tane denedim o oldu.
    yazılımla ilgili bir noksanlığımı vardır anlamadım bir türlü,ya artık kafamda götürmüyor valla
    ona ayar çek buna ayar çek,benimkisi tak çalıştır olacak abi
    ben böyle olacağını hiç beklemiyorsum açıkçası,diğer filmler gibi bunlarıda takıp izleyeceğiz sanıyordum ama öyle değilmiş zaar

saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.