Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
376.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözlüklü 3D tv almam ben alırsam artık. yakın zamanda yayılacak gözlüksüzler 3D ler..

Fakat alırsam LG alırım 3d için veya sansung.

Taylanın paylaştığı videodaki olay çokta cezbetmedi beni. tabi ihtiyac duyan için çok güzel bir olay.
  • evet ademco bendeki tv de var bu özellik ama daha konsol bağlamadım alete o yüzden yorum yapamıyorum...

nuri cod tarzı oyunları düşünme, ilerlemeli macera oyunları uncharted mesela ya da yarış oyunlarını düşün... iki kişi yan yana ve tam ekran oynanıyor.. resmen devrim yau...

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

Orijinalden alıntı: bahtican

geçen güzel maçlar çıkardık yavaş yavaş oturuyor sistem
    ama oyun başlar ken kim nereye gidicek bilmiyor bazıları tabana kuvvet yapıyor karşısına adam çıkarsa indiriyor ama her zaman iş yararmı mecul
    benim gibiler uzaktan bomba atıyor,
    kimleride pusmaya çalışıyor
    bunları oturturmak gerek kaybettimizi oyunları çoğu dikkat sizlikten bazılarıda gerçekten şansızlıktan

klanı düzene sokmak istiyorsanız biraz daha iletişime ağırlık verin
    iki maç kaybediyoruz diye hemen kırılıp çekip gitmeyin
    yada tavır yapmayın

neticede bu bir oyun zevk almıyorsan hırsına mahkum oluyorsan bir anlam ifade etmez

hepinize saygılar

Bahtican kafam yarıldı ha ilkay yol vermez sen ikide bir beni bombalarsın maç zaten hep kaybedilir. bırakalımda bu böylemi gitsin. bak dün nerdeyse önümüze geleni devirdik.

Biraz hırs olsun bahtim oyun yeni el oğlu fena oynuyor biz olmamız gereken yerde değiliz. öle böle kızıcaz, gazlıcaz coşturcaz ki aşama kaydedelim.

Sen bırak şimdi kafama attığın bombaların hesabını ver. düşünmüyormusun deli bir kaptan var ilk saniyede düşman hatlarına dalmış bu bomba ona denek gelirmi die

Dün oynadığımız oyunlarda herkes çok güzel oynadı. hele harun abiyle ümit . ümit dün rekorunu kırdı 11 kill maç kazanıldı ümit 1 nciydi.

Konu: EVRİM / 2 nci AŞAMA.

Sonuç: MUTASYON DEVAM EDİYOR.

nuri abi hakketten rekor kırdım s.d'de, ilk defa s.d' okadar adam vurdum bide yetmedi ölmeden 5 kişi vurdum buda 2. rekor

oyundan hiç çıkasım gelmedi ama sabah 5 te kalkıcaktım o gazla biraz daha giderdim

PSN:vales_valeo

• Bu ay piyasaya gözlüksüz üç boyut destekli Toshibanın Regza adlı bir modelic çıkacak,gerisi çorap söküğü ...
  • Galatasaraya ulann :D
    Günaydın millet

PSN : Kadirizm_TR
  • Tebrikler kadir abi bn ztn besiktasliyim yenilsekte pek uzulmem hatta takmam butun galatasaraylilari tebrik ederim

Kadirim tebrikler

saygılarımla
  • Ve beyler bu nat type i nasil open yaptigimi anlatiom smdi eve gttim sinava calistim tamam oyun zamani dedim actim ps3 u ulen dns error deyip durdu modeme res falan attim yok snra ps3 un internet ayarlarini eniden yaptim normalde ps3e ip elle almamiz gerekiyo open icin ama bn otomatik yaptim connection status list e girdim orda ps3 un kendine otomatik olarak aldigi ip yi gordum 192.168.2.114 bnde dusundumki bu ip yi alip dmz ayarinda aktiflestirsem nolur dedim bi aktiflestirdim zaayt nat type open cok kolaymis aslinda varya ama elle alinca bnde olmuyodu o kesin bisey ve ps3 kendine otomatik dns sunucusu olarak modem ip sini alio yani default router ipsiyle ayni oluyo bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: tinerajj

Ve beyler bu nat type i nasil open yaptigimi anlatiom smdi eve gttim sinava calistim tamam oyun zamani dedim actim ps3 u ulen dns error deyip durdu modeme res falan attim yok snra ps3 un internet ayarlarini eniden yaptim normalde ps3e ip elle almamiz gerekiyo open icin ama bn otomatik yaptim connection status list e girdim orda ps3 un kendine otomatik olarak aldigi ip yi gordum 192.168.2.114 bnde dusundumki bu ip yi alip dmz ayarinda aktiflestirsem nolur dedim bi aktiflestirdim zaayt nat type open cok kolaymis aslinda varya ama elle alinca bnde olmuyodu o kesin bisey ve ps3 kendine otomatik dns sunucusu olarak modem ip sini alio yani default router ipsiyle ayni oluyo bilginize

Gözün aydın olsun o zaman kardeş

saygılarımla

• Tabi nuri abinin tavsiyesi saolsun modemi deistirmesem olmayacakti

nuri abi bak toplandığımız zaman oyuna girmeden kulaklıklarla strateji belirleyelim kim yatıcak kim saldırıcak kim bombalıycak herkes ne yapması gerektiğini en iyi ne yapıyorsa onu belirleyelim sonra bizi kimse yenemez yenilsekte güzel bir oyun çıkarırız en azından,
    biz oyunda zaten gaza geliyoruz :) dimi saygılar captain

Pars
    Don't be scared of your shadow You can't hide from your sorrow
  • Bahti abi ye katiliyorum ben mesela kc tdm gibi modlarda hep rush yaparim sd da ise genelde rush ama bu aralar pusarak oynamaya sardim ve cuma aksami bana soleyin yeri bn geliym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-591E57CF4 -- 8 Aralık 2011; 13:39:15 >

Orijinalden alıntı: Umit_Ozmen

quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

quote:

Orijinalden alıntı: bahtican

geçen güzel maçlar çıkardık yavaş yavaş oturuyor sistem
    ama oyun başlar ken kim nereye gidicek bilmiyor bazıları tabana kuvvet yapıyor karşısına adam çıkarsa indiriyor ama her zaman iş yararmı mecul
    benim gibiler uzaktan bomba atıyor,
    kimleride pusmaya çalışıyor
    bunları oturturmak gerek kaybettimizi oyunları çoğu dikkat sizlikten bazılarıda gerçekten şansızlıktan

klanı düzene sokmak istiyorsanız biraz daha iletişime ağırlık verin
    iki maç kaybediyoruz diye hemen kırılıp çekip gitmeyin
    yada tavır yapmayın

neticede bu bir oyun zevk almıyorsan hırsına mahkum oluyorsan bir anlam ifade etmez

hepinize saygılar

Bahtican kafam yarıldı ha ilkay yol vermez sen ikide bir beni bombalarsın maç zaten hep kaybedilir. bırakalımda bu böylemi gitsin. bak dün nerdeyse önümüze geleni devirdik.

Biraz hırs olsun bahtim oyun yeni el oğlu fena oynuyor biz olmamız gereken yerde değiliz. öle böle kızıcaz, gazlıcaz coşturcaz ki aşama kaydedelim.

Sen bırak şimdi kafama attığın bombaların hesabını ver. düşünmüyormusun deli bir kaptan var ilk saniyede düşman hatlarına dalmış bu bomba ona denek gelirmi die

Dün oynadığımız oyunlarda herkes çok güzel oynadı. hele harun abiyle ümit . ümit dün rekorunu kırdı 11 kill maç kazanıldı ümit 1 nciydi.

Konu: EVRİM / 2 nci AŞAMA.

Sonuç: MUTASYON DEVAM EDİYOR.

nuri abi hakketten rekor kırdım s.d'de, ilk defa s.d' okadar adam vurdum bide yetmedi ölmeden 5 kişi vurdum buda 2. rekor

oyundan hiç çıkasım gelmedi ama sabah 5 te kalkıcaktım o gazla biraz daha giderdim

Ümit başarılarının devamını dilerim. gidişat baya güzel.

- Bahti aynen kardeşim. şu headset olayını artık alışkanlık haline getirelim. BEYLERRRRRR şarjınız erken bitiyorsa yedek bir tane daha alın alamıyorsanız ben alıyım

- Arda modem olayını hallettiğine sevindim kardeşim. kafamızı ütüledin kaç gündür yahu

- Taylan doğrusun ben o açıdan bakmadım hiç. ciddi gelişmeler oluyor 3d olayında son zamanlarda pek takipcisi değilim açıkcası baksana gözlüksüzler bile yoldaymış. e artık alırsınız bi tane hediye bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEKTOR-NG -- 8 Aralık 2011; 14:29:14 >

• Hectorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    Hectorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    Hectorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

S&D da karşıma çıkmaa kaptan

PSN : Kadirizm_TR
  • anaaa beylerrr gunduz herıfın tekı bızım forumda bıze kufur ettı ve dh nın adamları onu uzaklastırıp mesajı sılmıs yalan soluyosam ne oldugumu anlayın adı buforumdayonetıcıyokmu adamın gunduz okuldayken cevap yazmaya calısıp durdum okulun nettı atıp durdu yazamadım ulan o herıfın varya dh lıler ıyı yapmıs en azından sızın sınırınız bozulmadı annem babam olsunkı cok pıs laflar ettı bıze gunduz onu bı bulsam varya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-591E57CF4 -- 8 Aralık 2011; 15:51:58 >

• Sakin ol Arda

Bizi çekemeyenler hep oldu ve olucaktırda

arda, bir fake üyelik baya bir yerde küfür etmiş millete, yöneticiler gereğini yapmışlar

nuri, yollarsınız dedin de, yau biz hep beraber ilkay LCD tv alınca ona gitmeyecek miydik? ilkayım bu nasıl iş hasır altı mı ediyorsun yoksa

ya yemin ederim cinnet geçireceğim, cumartesi buluşacaz mı buluşmayacak mıyız harbi yeter yau

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.