Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
376.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (forumdan "mg3" nikli arkadaş koymuş)

http://findmakarov.com/

sanırım mw3 ciddi ciddi geliyor

saygılarımla

valla hakanım bende MW3 ile ilgili başlıkta gördüm sizde görün diye koydum buraya,
    forumlarda yazılanlara bakılırsa hummalı bir çalışma var gibi,
    zaten böyle bir oyuncu kitlesi olan oyunu zirvede bırakacaklarını hiç sanmıyorum hele black ops un yarattığı hayal kırıklığını düşünürsek, bir şekilde serisi devam edecektir.

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMarshal -- 22 Mart 2011; 10:19:23 >

Daha önceden söylentiler vardı fakat şimdi kesinleşti . Yani ortalama 1.5 yıl var..

• şimdiden para biriktirmeye başlayalım yani
    ayda 50 tl gibi bir rakam koyarsak bir köşeye 50 tl X 18 ay = 900 tl yapar ki bu rakama da alınır herhalde
    ya hep para tuzağı bunlar kardeş
    ee şimdi ps4 çıkınca elimizdeki ps3 oyunlarını oynatacakmı?(geyik soru ) muhtemelen adamlar yeni bir cd teknolojisi ki muhtemelen lazer teknolojisi(hep bahsediliyordu)gibi bir şey çıkartırlar böylece ps3 ler de rafa kaldırılır
    ne olacak bu teknolojinin sonu?

saygılarımla

• Günaydın.
    İşlerimden ötürü bir kaç gündür PSN'e bile giremiyorum.
    Zaten 4 gün katıksız'ım vardı yeni bitti

Harun abi PS3 Avrupa pazarına 24 mart 2007 de girdiğinde fiyatı 599 Avro idi ama türkiye de ilk TEKNOSA 1500 TL'den satışa sundu.
    900 TL yeter mi bilmiyorum :D
    Lakin ELECTRO WORLD - MEDIA MARKT - DARTY gibi rakipler olduğu suretle kesinlikle hiç bir firma 1000 tl'nin üzerinden piyasaya süremezler ne kadar yeni olursa olsun.
    Ayrıca ben SONY'den PS3'ü Japonya ve Amerika'dan 5 ay sonra Avrupa pazarına satışa sunmasını protesto amacıyla 2006 yılının Aralık ayında XBOX360 aldım
    PS4 eğer geç çıkacak olursa direkt MICRO$OFT' un yeni nesil konsolunu alırım

• Yau kac gundur bir yerlerimi yirtiyorum manyak otesi bir sey yapacam dunyada ilk olacagiz herkes bizi konusacak namimiz alip yuruyecek cok buyuk bir surpriz olacak diye ama kimsenin seyine taktigi yok nedir bu anlamadim kardesim bu kadar mi degersiz ettigim laflar...

Bundan sonra resim gelirse ekime gelmezse kasima...

Kimse de benden surpriz neydi filan geyigine girmesin tren kacti artik...
  • Kızdım diosun
  • Başlık ???????????????

kürşat kardeş ben sadece bir tahminde bulunmuştum
    ama yaklaşmışım demekki, 50 değil 60 tl koyarız bizde ayıp ettin

saygılarımla
    biraz da vahşi batının tozlu bozkırlarında at koşturalım arkadaşlar
    dört kişiyiz çete tamam yani,anasını ağlatırız bee
    en kısa zamanda toplanalım mı RDR de ne dersiniz?

saygılarımla

acıtmadan vur taylan :)

Orijinalden alıntı: ExMarshal

beyler videoyu bir izleyin ,
    (forumdan "mg3" nikli arkadaş koymuş)

http://findmakarov.com/

sanırım mw3 ciddi ciddi geliyor

saygılarımla

harun abi mw2nin final sahnesinden sonrası var bu videoda kısa kesmişler ama belliki MW3 ün başlangıc sahnesi.

slm millet kaç gündür nete pek giremedim yoğundum ama akşamları oyuna giriyorum bizden pek kimseler olmuyor özellikle geç saatlerde biizde GL kolik dangalaklarla oynuyoruz.

İNADINA MW2 İNADINA GL siz FPS.

taylan geçen gün baktım pc de uygun resimde yok be kardeşim özel çekilmem lazım öle kaldı.

beyler nerde kaldı bizim her akşam kalabalık mw2 maceralarımız nolcek bu halimiz.

• find makarov fan işi bir video arkadaşlar, resmi değil...

Nuri abi gecen haftaki macı bu haftaya erteledim ama tam kadro bi mac isteniyor =)
  • HAGI ninde başını yedik anasını satayım..

PSN : Kadirizm_TR
  • Selam arkadaşlar Fotoları gönderinde yıne ılklerın klanı olalım,olmuyo boyle Harun abı RDR yaparız ama benım bu ara ısler yogun hafta ıclerı gıremıyorum malesef, hafta sonuda İstanbul dısında olucam. Ama en kısa zamanda tren soygunu yaparız Macada buyuk ıhtımal katılım saglıyamıcam. Kusura bakmayın şimdiden
  • Maçı cuma gününe almaya çalıştım , cuma günü herkes 7-8 gibi açabilirse ps'yi mw2de güzel güzel maçlar yapalım C*TR klanı ile.Kaptanla konuştum takımı ayarlamaya çalışıcakmış , cumarteside yaparız maç fakat cumartesi sinan abi olmadığı için cumada yapalım diyorum

CUMA VE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 8-9 GİBİ MAÇ VAR HERKESE DUYURULUR

• Merhaba millet.
    Sayfanın hit'i düşüyor bu ara olmuyor böyle.Hirdojen de olmasa tamam çekin kepenkleri

PSN : Kadirizm_TR
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.