quote:Orijinalden alıntı: BOUN_MaXWeLLharita paketine yazın gençler beni de.Alıntıları Göster vay vay sizleri buralarda gorebilirmiydik
quote:Orijinalden alıntı: mehmet386vay vay sizleri buralarda gorebilirmiydik Alıntıları Göster geldim ilkay abi :)
quote:Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_geldim ilkay abi :)Alıntıları Göster cagdasın verdıgı pack hakkı hakan,adem,mert, ve mehmet ile paylasıldı arkadaslar ...
quote:Orijinalden alıntı: Freaky51 adem abi ilkay abi ile iletisime gec pm atar o İlkay yazmış sağolsun bilgileri,uğraştırdık onuda.Akşama eve geçince indiririm artık.
quote:Orijinalden alıntı: PhysioTurkoquote:Orijinalden alıntı: Freaky51 adem abi ilkay abi ile iletisime gec pm atar o İlkay yazmış sağolsun bilgileri,uğraştırdık onuda.Akşama eve geçince indiririm artık.Alıntıları Göster Hayırlı olsun bir packi daha hallettik
quote:Orijinalden alıntı: mehmet386Hayırlı olsun bir packi daha hallettik Alıntıları Göster emeği geçen herkese teşekkürle
quote:Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_emeği geçen herkese teşekkürle Alıntıları Göster ozelliklede ilkay ve cagdas abiye
quote:Orijinalden alıntı: Freaky51 ozelliklede ilkay ve cagdas abiye +1905 mubarek gunde Allah razı olsun..
quote:Orijinalden alıntı: mehmet386ozelliklede ilkay ve cagdas abiye Alıntıları Göster Mehmet sen de mi brutus Neyse almayan kaldıysa bana haber etsin pmden. Bu arada ilk packten boşta hakkı olup satan varsa ona da talibim
quote:Orijinalden alıntı: BOUN_MaXWeLLMehmet sen de mi brutus Neyse almayan kaldıysa bana haber etsin pmden. Bu arada ilk packten boşta hakkı olup satan varsa ona da talibim Alıntıları Göster Abi acıkcası yaklasık 50 sayfadır mesajın olmadıgından seni burda gorunce sasırdım
quote:Orijinalden alıntı: Freaky51 Abi acıkcası yaklasık 50 sayfadır mesajın olmadıgından seni burda gorunce sasırdım Vala değişiklik olsun dedim Sizi de "güncel güncel" geyiğinden kurtarıyoruz biraz fena mı
quote:Orijinalden alıntı: BOUN_MaXWeLL Mehmet sen de mi brutus Neyse almayan kaldıysa bana haber etsin pmden. Bu arada ilk packten boşta hakkı olup satan varsa ona da talibim Hocam haritalar sadece klanla mı paylaşıyorsun :D Eğer sadece klan değilse bizede bir yardım eli
quote:Orijinalden alıntı: xavi06 quote:Orijinalden alıntı: Freaky51 ozelliklede ilkay ve cagdas abiye +1905 mubarek gunde Allah razı olsun.. ne demek arkadaslar cagdas bana verdı ısteyen varsa ver dıye bende sizlere verdim banada harum abim verdi sagolsun. kimseyi magdur bırakmamaya calısıyoruz elimizden geldigince ..
quote:Orijinalden alıntı: BlackTower_35quote:Orijinalden alıntı: xavi06 quote:Orijinalden alıntı: Freaky51 ozelliklede ilkay ve cagdas abiye +1905 mubarek gunde Allah razı olsun.. ne demek arkadaslar cagdas bana verdı ısteyen varsa ver dıye bende sizlere verdim banada harum abim verdi sagolsun. kimseyi magdur bırakmamaya calısıyoruz elimizden geldigince ..Alıntıları Göster evet abi farkındayız sabahtan beri baya ugrastın bizim icin cok saol
quote:Orijinalden alıntı: mehmet386evet abi farkındayız sabahtan beri baya ugrastın bizim icin cok saol Alıntıları Göster herkese hayırlı cumalar ..
quote:Orijinalden alıntı: teksekerquote:Orijinalden alıntı: halo1903 herkese hayırlı cumalar .. Muck mert güncel 14Alıntıları Göster selam abi mucuk
quote:Orijinalden alıntı: mehmet386selam abi mucuk Alıntıları Göster iyi iyi dostlar pachlenmiş akşama bekleriz en kalabalığından. ilkay cağdaşa sormadınmı ne sesin çıkıyor ne soluğun yoksa yenge ben bilmem mw2 felan cod4 takılırız olayımı.
quote:Orijinalden alıntı: HEKTOR-NGiyi iyi dostlar pachlenmiş akşama bekleriz en kalabalığından. ilkay cağdaşa sormadınmı ne sesin çıkıyor ne soluğun yoksa yenge ben bilmem mw2 felan cod4 takılırız olayımı.Alıntıları Göster Nuri abi pazar aksamı yanındayım AoA macını ayarlasak atrtık fena olmaz kaptaan
quote:Orijinalden alıntı: mehmet386selam abi mucuk Alıntıları Göster bugün akşam girinde biraz maç yapalım . akşamları 23:00 gibi nuri abi giriyor başkada ilkay abi 20:00 gibi giriyor.. bugün şöyle bi 3-4 kişi olalım :) :P