Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
349.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yau sabri tam bir fenomen oldu mükemmel resmen gül gül öldüm :D
  • Selam arkadaşlar ;

Ps3 e kaliteli ses veren bir kulaklık almak istiyorum ve pc den media server olayına geçmek istiyorum.. Kulaklık için önerisi olan varmı ?? Forumda media server yapmak için bir konu var mı ??
  • ne oluyo bu sayfa sayısına bi açıyırum 88 bi açıyorum 59
  • Arkadaşlar merhaba

ps3'ün analog kolu ile oynayamıyorum bu tarz oyunları. önereceğiniz klavye mause var mıdır sağolun.
  • @Armag3d0N
    sağol dostum. oynamaya alışmak gerekde çok zor geliyor resistance oynayamamıştım. oyun elime geçerse deneriz artık. (izmir takasında beklemedeyim)
  • valla bana zor geliyor ama üstünede gitmiyorum.
    fifa 2008de de çok zorlanmıştım oynaya oynaya alıştım. alıştırmayla alakalı. sağol tekrardan.
  • beyler, bu ne ya herkesde bir sessizlik...

pes2010 alan oldu mu aramızdan ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DOTA]Wonder_kiss

Selam arkadaşlar ;

Ps3 e kaliteli ses veren bir kulaklık almak istiyorum ve pc den media server olayına geçmek istiyorum.. Kulaklık için önerisi olan varmı ?? Forumda media server yapmak için bir konu var mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

valla bana zor geliyor ama üstünede gitmiyorum.
    fifa 2008de de çok zorlanmıştım oynaya oynaya alıştım. alıştırmayla alakalı. sağol tekrardan.

Sayın arkadaşım,

Alper kardeşimin de dediği gibi,fragfx al piyasada mevcut 150 tl den satıyorlar ebay da ise 90 tl civarı falan
    ben de senin gibi kol ile oynayamıyordum tesadüfen rastladım ve hemen atladım:)) iyiki de almışım
    bu alet tüm fps oyunlar için kullanılıyor ben denedim.şahsen benim performansımı ikiye katladı çok kullanışlı tek eksisi ani geri dönüşlerde mause çok hızlı değil bana göre.Ama genel olarak çok güzel.

saygılarımla
  • Hahahahaha "STFU" Shut the fuck up :)))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

@Armag3d0N
    sağol dostum. oynamaya alışmak gerekde çok zor geliyor resistance oynayamamıştım. oyun elime geçerse deneriz artık. (izmir takasında beklemedeyim)

arkadaşım eğer ut3 ile değişmekten kasdediyorsan bende var.
  • baya bi uzak kaldım neler degişmiş site kapanmış yenisi açılmış ooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

beyler, bu ne ya herkesde bir sessizlik...

pes2010 alan oldu mu aramızdan ??

pes ı degılde uncharted 2 me bugun kavustum
  • bende dun
  • quote:

quote:

Selam arkadaşlar ;

• Adamlar yaratıcı vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 17 Ekim 2009; 21:01:41 >

• arkadas oncelikle hepinize merhaba mwf2 icin gelecekte olusacak clan bu site (http://www.turkklanlari.com) uzerinden mi paylasimlarini gerceklestirecek acaba

bide biz forumun kzciler tayfasi olarak (TRZN) nerdeyse hepimiz mwf2 ye gececegiz ve ben acikicasi bu forum uzerindeki arkadsalarla ayni clan ortaminda bulunmak istiyorum foruma

yeni clan topigi acacak misiniz acaba veya biz yeni bi trzn olusumuna gidecek olursak kardes clan mi olacaz sizinle

son olarakta eger biz son yasanan gerginliklerden dolayi organize olamazsak sizin clana girme sansimiz olacakmi yoksa yeni uye alimina kapalimi olacaksiniz

cevaplar icin simdiden tesekurler insallah seviyeli bir arkadas ortaminda doyumsuz cod maclari yapariz
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

arkadas oncelikle hepinize merhaba mwf2 icin gelecekte olusacak clan bu site (http://www.turkklanlari.com) uzerinden mi paylasimlarini gerceklestirecek acaba

bide biz forumun kzciler tayfasi olarak (TRZN) nerdeyse hepimiz mwf2 ye gececegiz ve ben acikicasi bu forum uzerindeki arkadsalarla ayni clan ortaminda bulunmak istiyorum foruma

yeni clan topigi acacak misiniz acaba veya biz yeni bi trzn olusumuna gidecek olursak kardes clan mi olacaz sizinle

son olarakta eger biz son yasanan gerginliklerden dolayi organize olamazsak sizin clana girme sansimiz olacakmi yoksa yeni uye alimina kapalimi olacaksiniz

cevaplar icin simdiden tesekurler insallah seviyeli bir arkadas ortaminda doyumsuz cod maclari yapariz

dostum merhaba evet bu sıte altında toplanmaya ,kaynasmaya calısıyoruzwww.turkklanlari.com sızlerı ıster mw2 de ıster kz de aramazda gormek bıze gurur verır..

sıte uzerınden sıze ayrı bır klan sayfası tahsıs edılecektır maksat hep beraber medenı bır sekılde saygı sevgı cercevesınde keyıflı vakıtler gecırelım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 17 Ekim 2009; 22:26:44 >

• güncel..
  • Hi ,
    My name s tonimotto
    i am using barrett 50. cal for a sniper

Fatih hocaya koptum bu arada l1 bozuk adam kosmuyor
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.