Şimdi Ara

Pars boyasız göçük düzeltme SSli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    temiz güzel yaptılar mı üstad
  • inci-gunes İ kullanıcısına yanıt
    2017 dolu mağduru olarak tek önerim acele etmeyin, yoğunluk nedeniyle fiyatlar yükseliyor, kalite düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2017 de yağan doludan dolayı aracımı izmitteki çökük sihirbazına yaptırmıştım.Cidden güzel işçilik çıkarttılar çok şükür hiç belli olmuyor düzeltme orjinali gibi oldu.
  • Benim aracımada motor çarptığında parsa görürdüm 600 liraya kapıyı söküp yaptılar hiç ama hiç memnun kalmadım dalgalı bir şekilde çok belli oluyordu basit göçüklerde herkes prof gibi gözüküyor ama zor kısımlarda gerçek ustalar belli oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gayet iyi yapıldı belli olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canbey96

Benim aracımada motor çarptığında parsa görürdüm 600 liraya kapıyı söküp yaptılar hiç ama hiç memnun kalmadım dalgalı bir şekilde çok belli oluyordu basit göçüklerde herkes prof gibi gözüküyor ama zor kısımlarda gerçek ustalar belli oluyor
    Zamanında bende aradım kendilerini ne yapabiliriz diye. Söz veremedi yapılacak iş için.

Ayrıca hafta içi biz buradayız ama hafta sonu çıraklar oluyor gibi ilginç bir şey söylediler. Aramadım bir daha
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Telefonda 600 lira fiyat verdiler detayli resim video atınca dükkana gittim baktı etti neye biter dedim 800 dedi telefonda 600 demiştin deyince niye tekrar soruyosunuz diye yanıt verdi Alalh kimseyi göçükcülerin kaportacılarin eline düşürmesin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onboardx O kullanıcısına yanıt

kasko dan mı yaptırdınız acaba? Birde fiyat ne tutmuştu?

• pc_1_1 P kullanıcısına yanıt

Evet hocam kaskından yaptırmıştım.50 adet göçük için 4750 TL çıkmıştı 2017 de.

• istanbulda anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz yer var mı?

• inci-gunes İ kullanıcısına yanıt

Hocam ben de arıyorum Anadolu yakasında. Memnun kaldığınız profesyonel bir yer bulabildiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.