< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (88. sayfa)

-
-
Artık öyle diyorlar yukarıdan uyarı geldi herhalde. Sketcher’san alışveriş yaptım, Garanti bankası giyim olarak görüp kampanyaya saymasına rağmen parolapara müşteri temsilcisi kod uyuşmadığı için yapabileceğimiz bir şey yok dedi geçiştirdi iade vermedi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hakem heyetine başvuru yaptım ben inat oldu bana çünkü. Bakalım sonuç ne olursa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl yani anlaşılmadı ne oldu
-
Parolapara Fast ibanıma para yolladım ancak 1 saattir para yansımadı.
Nays üzerinden parolapara fast ibanına yollamıştım.
-
Anlaşılan parolapara efsane olacakken kestane oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parolaparaya kayıtlı ibanınıza geçer para. Ben de bir kez denedim sonra sıkıntı oldu, müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parolapara whatsapp üzerinden migros kodu alımına ilk alışveriş iadesi ve % 10 luk restourant ödemesi yatmadı. Kayıt açsak sonuç alınır mı?
yatmaz konuyu açıkladık yukarıda forumu takip edin
parolapara harici giyim veren var mı?
Parolapara hesabıma ben de para gönderdim 2-3 saat oldu fakat bakiyem eklenmedi. Siz sorunu çözebildiniz mi acaba
-
Fiziki mağaza şartlı tami var
ertesi gün hesabıma geçmişti.
müşteri hizmetlerine mesaj atabilirsiniz, iletişim bölümünden. ben öyle yapmıştım.
-
iyzico var %25 bayram kampanya si
Bu Parolapara yeni üyelik ayı dışında 1₺ kazanamadım başka ne işe yarar ki bu fiziki kart var
iban'a bakıp onaylayan kişi izne çıkınca böyle oluyor , ben böyle yorumluyorum artık
para bazen uzun süre yatmıyor, müşteri hizmetlerine soruyorsun, email adresine dekont atın diyor. yansımama ihtimali pek yok ama geç geliyor bazen
-
Adamlar uygulamaya eklemiş, cb verdiği sektörleri yazmış. Size uyan varsa alışveriş yapıp iade alacaksınız. Daha ne bekliyorsunuz ki anlamadım. Fiziki kart aldın diye şirketten hisse mi versinler istiyorsunuz??
Ne yaparsam yapayım yüz doğrulama kısmında kafayı sağa ya da sola cevirmeyi algılamıyor. Bunun çözümü nedir acaba ? Sildim yükledim yok arkadaş olmuyor.
Bugün Carrefour fiziki marketten yaklaşık 1500 TL'lik alışveriş yaptım ancak cashback yatmadı, kayıt açtım bekliyorum.
Kartla bu ay hiç market alışverişi yapılmamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 23 Mayıs 2025; 14:22:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros sanal market alışverişini ( online ödeme ) market mi yoksa restoran olarak mı sayıyor? Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 24 Mayıs 2025; 9:37:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X