iyzico dan ödeme yaparken parolapara sanal kart kullanabiliyoruz diye anladım yazılanlardan, yani kampanyaları da birleşiyordur o zaman? |
Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri [ANA KONU] (42. sayfa)

-
-
Ben kullanmadım. Parolapara temsilcisi restoran dediyse ön ödemeli bütün kartlarda restoran diye geçiyordur muhtemelen.quote:
Orijinalden alıntı: gül_ymMazinköy yada Sazak için siz kullandınızmı ikisidemi restaurant görünüyor acaba bilginiz varmı peki ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Geçen ay fiziki kartla 150 TL iade alanlar, bu kampanyadan tekrar yararlanabilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk harcama 1 defaya mahsus
Veriyor arkadaşlar beni 2 aydir kullanıyorum bugün cashback verdi 100 tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam iyİco üzerinden Migros kodu nasıl aldınız?
İyiymiş hocam geçen aylarda yalnız 1 kere vermişti. Deneyelim o zaman
Fiziki/sanal kart iadesi daha önce alan var ise boşa denemesin vermiyor gerçi ben onun için alışveriş yapmadım restoran için harcama yapmıştım sadece restoran iadesi (%25) geldi %50 kart iadesi gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 3 Ocak 2025; 18:28:36 >
0 530 300 13 00 migros whatsapp hattına yazıyorsunuz. dijital kod diye ne kadarlık istediğiniz adedi vs. soruyor siz cevaplıyorsunuz. Size iyzico üzerinden ödeme linki atıyor sizde iyzico içine yeni kart diyip parolapara kartı girip ödeme yapabilirsiniz. restoran olarak görmüştü en son
-
İade aldığınız alışverişler nerelerden yaptınız? Bazıları veriyor demiş bazıları vermiyor? Farklı yerden yapınca mı veriyor acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da vermedi ilk alışveriş iadesini. Migros denedim.
Nasıl yani geçen ay kullanmıştım bu ilk harcama şeyini şimdi tekrar fiziki kartı kullansam tekrardan 100 lira iade verir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyzinin kampanya devam ediyor mu ki hala 800/200 gıda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bunu merak ediyorum uygulamada göremedim ?
Bugün mü yaptınız alışverişi hocam kampanya görünüyor mu sizde
yok etmiyor, arkadaş nasıl yapıldığına sorduğu için cevapladım. sadece iyzico üzerinden migros kodu alırken parolapara bunu restoran kampanyası olarak gördüğünü not düştüm. en azından 150₺ restorandan kazanmış olabilirsiniz :) market kampanyasını da başka yerde kullanmış olursunuz
-
Web sayfasında görünmüyor demekki sonlanmış
Evet
Görünüyor evet dün yaptım harcamayı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X