Şimdi Ara

PAROLA GİRMEKTEN SIKILDIM ARTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar daha önceki anahtar zinciri konularına baktım ama yapamadım Macbook 2013 OS X 10.9.3 (13D65) kullanıyorum 7/24 şifre yazmak zorunda kalıyorum her şeyde anahtar zinciri parolası istiyor girdiğim şifre doğru giriyorum tekrar istiyor tekrar tekrar tekrar her programda bu yazıyı yazarken bile 3 defa istedi DELİ OLACAM YARDIM EDİN LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runetotem -- 28 Haziran 2014; 15:51:52 >

• İlgili programı kaldırmayı düşündünüzmü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgili programlar Safari-Takvim - Not defteri-Facetime-Pages-Harita-Kişiler yani sistemle alakalı
  • Bilen ya da bu durumda olan hiç olmamış heralde
  • Beyler harbiden hiç bu durumu yaşayan yok mu
  • Hiç duymadım böyle bir sorun. Sıfırdan formatları yerinizde olsam

• Bütün keychain i sıfırlayıp deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım aynı sorundan bende çok çektim.Okumadaığım site,denemediğim yöntem kalmadı.
    Sonunda temiz bir format ile sorun çözüldü.
    Uğraşmana değmez ,yedek al ve yeniden kur.
  • Sıfırdan format atın düzelir..

• Formata gerek yok ne yaptınız ya (:
    Mac HD'den / Users / Kullanıcı Adın / Library / Keycahaıns buraya gel. Klasörün içerisindeki tüm dosyaları sil yeniden başlat tamamdır

ÖNEMLİ: Bilgisayar hafızasında kayıtlı tüm şifreler sıfırlanacak. (Mail adresi şifresi, Wifi şifresi falan. Şifrelerini biliyorsan önemsiz)

Buarada USERS klasörü içerisinde Library açık değilse, Terminal'i açıp içine bu kodu kopyala ve Enter tusuna bas;

chflags nohidden ~/Library

Ardında klasör acılacaktır.
  • Deniyorum çok teşekkürler
  • Riverside_ dediklerini yaptım şimdilik sormadı inş daha da sormaz sağ olasın

Bir sorum daha olacak Safaride mesela google ve ya her hangi bir sayfayı açarken donma yapıyor sayfa beyaz kalıyor ama adres çubuğunun yarısına kadar mavi kalıyor. Tekrar Enter yapmak zorunda kalıyorum sekmeyi kapatıp yeniden açmak zorunda kalıyorum en olmadı safariyi kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum

Sorum bunun nedeni sizce netten mi

yoksa Mac'de yeni olduğumdan bilmediğim bir durum mu sözkonusu Safariyi hızlandırmak için yapmam gereken bi şey var mı ? yardımınızı bekliyorum teşekkürler
  • Mac'de öyle bir sorun yok. Daha dogrusu yaşanan genel bir sorun yok. Farklı bir tarayıcı ile dene. Aynı hatayı almıyorsan;

Mac HD-Users-Kullanıcı Adın- Library_Preferences klasörüne git. com.apple.safari dosyasını sil. Makinayı yeniden başlat. SOnra tekrar dene. Safariden kaynaklı bir sorunsa %95 ihtimalle düzelir
  • 2 adet dosya var com.apple.safari.plist VE com.apple.safari.Extensions.plist 2sini de silmem gerekiyor heralde ama yine de sormak istedim
  • sil ikisinide gitsin. Ama çöpü boşaltma ne olur ne olmaz. sadece sil bilgisayarı tekrar aç sonra kontrol et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.