Şimdi Ara

Parnis veya benzeri.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.150-200 tl bütçe aralığında otomatik yada kurmalı saatlere bakıyorum,günlük kullanım için.
    Parnis ismine rastladım,saatleride hoş. Sizin önereceğiniz başka markalarda olabilir. şu tarz birşey bakıyorum.

http://www.ebay.com/itm/44mm-parnis-black-sterile-dial-6497-hand-winding-mens-watch-green-luminous-033-/121169481815?pt=Wristwatches&hash=item1c36439057

http://www.ebay.com/itm/44mm-Parnis-black-dial-Special-6-MECHANICAL-thin-manual-handing-Watch-6498-154B-/320919748029?pt=Wristwatches&hash=item4ab84ebdbd

http://www.ebay.com/itm/parnis-black-dial-6497-manual-wind-deployment-buckle-cow-leather-strap-watch-015-/221148245114?pt=Wristwatches&hash=item337d766c7a

44 mm kolda hoş duruyor.Bu yüzden en az 44 mm olmalı. Yalniz bu seagull makinelerinde çakması oluyormuş.En azından çakması olmayan sağlam site veya satıcı önerilerinizi bekliyorum...
    Farklı marka veya mekanizma önerilerinizde olabilir.
     Parnis veya benzeri.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 10 Eylül 2013; 0:39:51 >

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!

• Parnis bence gayet güzel tercih , Çakmaya denk gelmemek için satıcı %'lerine dikkat edin.

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Varmı önerebileceğiniz satıcılar...Veya alışveriş yaptığınız.

Parnis hiç almadım , satıcı öneremiyorum ama satılan ürünlere verilen yorumlara ve % satışlara bakın , sorunsuzca 1 tane alırsınız ve sorunsuzca kullanırsınız

• quote:

Tamam,teşekkür ederim.

Rica ederim ne demek , şimdiden güle güle kullanın , gösterişli ve uygun modeller.
  • Aşağıda linkini verdiğim satıcılardan alın. Ben sorunsuz alışveriş yaptım. Üye olduğunuz da sitede görünen fiyatlar yüzde 30 civarında indirime uğruyor. Benim tavsiyem Dajiwatch hem daha ilgili hem de ürünler çok hızlı bir şekilde elime ulaştı.

http://www.dajiwatch.com/
    http://www.manbushijie.com

Şimdiden hayırlı olsun.

DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tachyon kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Peki ürünlerin malzeme işçilik vs vs kalitesinden memnunmusun?

• quote:

Teşekkürler.Peki ürünlerin malzeme işçilik vs vs kalitesinden memnunmusun?

Gayet iyi... Forumda başkaları da aynı sitelerden alışveriş yaptılar. Parasına göre malzeme kalitesi ve işçiliği gayet başarılı. Tek sorun zaman tutmasında ki sapmalar... benim aldıklarımın hepsinde günlük 10 sn'den fazlaydı, mecburen kapağını açıp kalibre etmek zorunda kaldım. Eğer bu hususta takıntılıysan ve kendin yapamaycaksan saatçiye götürmen gerekebilir. Çok basit bir işlem saatçi para bile almaz. Aslında o fiyat ve malzeme kalitesine göre sapma miktarı kötü değil. Bir çok Swiss ve Japon mekanikler de Cosc sertifikası yoksa o kadar sapma normal sayılıyor.

Yok.Tissot 7750 voljoux vardı bende bir türlü ısınamadım ve sattım.Belki yeni olduğundan dolayı sapması 15 saniye falandı,aslına sapmasıyla ilgili bir problemim yok.Her sabah ayarlardım.Bunuda ayarlarım.Şu kalibre etme etme işini her saatçi yapabilir mi? Basit midir.( tissot u aldığımda ilk olarak saati ayarlayım dedim tepe çok sıkılmış.Saatçiye götürdüm salak herif eline aldı penseyi ben daha saati takmamışım,hafif kılcal çizik yaptı kurulan yarde.Şimdi aklıma geldide yine sinir oldum)

Edit: Birde bu siteye üye olduğumuzda bir kereye mahsus mu %30 indirim oluyor,yoksa daha sonraki alışverişlerimizdede indirimli mi gözüküyor?

Sizin saatler otomatik mi kurmalı mı.Siteler için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 10 Eylül 2013; 23:26:32 >

• quote:

Yok.Tissot 7750 voljoux vardı bende bir türlü ısınamadım ve sattım.Belki yeni olduğundan dolayı sapması 15 saniye falandı,aslına sapmasıyla ilgili bir problemim yok.Her sabah ayarlardım.Bunuda ayarlarım.Şu kalibre etme etme işini her saatçi yapabilir mi? Basit midir.( tissot u aldığımda ilk olarak saati ayarlayım dedim tepe çok sıkılmış.Saatçiye götürdüm salak herif eline aldı penseyi ben daha saati takmamışım,hafif kılcal çizik yaptı kurulan yarde.Şimdi aklıma geldide yine sinir oldum)

Edit: Birde bu siteye üye olduğumuzda bir kereye mahsus mu %30 indirim oluyor,yoksa daha sonraki alışverişlerimizdede indirimli mi gözüküyor?

Sizin saatler otomatik mi kuralı mı.Siteler için teşekkürler..

Sitelere üye olduğunda artık hep indirimli alışveriş yapıyorsun.

Bildiğin tanıdığın saatçiye götürmende fayda var çünkü işini doğru yapan gerçek saat ustalarını tenzih ederim ama geneli müşterinin saatine gavur malı gibi davranıyor. Normalde her saatçi yapar. Yapamazsa gitsin başka iş yapsın :)

Bende kurmalı 6497 pilot vardı, kullanımı gerçekten zevkli şimdi yok. Şimdi otomatik var.

Bu saatlerin en büyük zaafı bence kordonları. Aldığım bütün saatlerin kordonunu değiştirdim. Eğer alacağın sitede kordon opsiyonu varsa kesinlikle fark verip kaliteli kordon almalısın.

Kolay gelsin.

Teşekkürler,sıkılmadan yazdığınız için....İyi forumlar..

• arkadaşlar parnis aldık diyelim, yarın periyodik bakımda bir çarkı falan değişmesi gerekti, türkiyede saatçilerin elinde bu parçalardan var mıdır, mesela eta lı saatlerin parçası kolay bulunuyor ama bunlarda seagull mekanizma var, ne önerirsiniz bu saatleri satın alırsak yarın öbür gün yedek parça sıkıntısı olur mu

teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.