Şimdi Ara

Parmaklarım çok ince;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Parmaklarım ve bileklerim çok ince vücudum kambur gibi.. Bunu nasıl düzeltebilirim.. Vücudum kambur olduğundan kimse benimle arkadaş olmuyor yani her gün yalnızım

• Benimde parmaklar ince elim küçük filan ve gayet mutluyum çok ciks oluyor. Toynak gibi olsa daha mı iyi?
  • Zayıf mısın ?
  • Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim.. Elim toynak gibi olmasın sadece kare el gibi olsun istiyorum
  • Haklısın insanlar önyargılı ama vücudunu düzeltebilirsin bileklerede bileklik veya saat tak tamamdır
  • Parmakları ince olanın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karapene10

Yorum için teşekkür ederim.. Elim toynak gibi olmasın sadece kare el gibi olsun istiyorum

Benim bileklerde ince, birinde 6-7 bileklik diğerinde 2 bileklik var zaten bileğim görünmüyo bile. Bileğim ince diye takmıyom gelçi. Bence ince bilek, ince parmaklar filan avantaj. Tescilledim avantaj olduğunu merak etme sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 23 Ocak 2014; 17:45:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bandroid

Haklısın insanlar önyargılı ama vücudunu düzeltebilirsin bileklerede bileklik veya saat tak tamamdır

Bileğime saat takarsam ince olduğunu fark etmezler tamam da ellere ne olacak :S
  • kürek gibi olmasından iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Benim bileklerde ince, birinde 6-7 bileklik diğerinde 2 bileklik var zaten bileğim görünmüyo bile. Bileğim ince diye takmıyom gelçi. Bence ince bilek, ince parmaklar filan avantaj. Tescilledim avantaj olduğunu merak etme sen.

sen kilolu değil miydin bilekler inceymiş
  • quote:

quote:

Olabilir sana göre avantaj ama benim eller ince olduğundan kimse benle arkadaş olmuyor bile hep oturuyorum hayattan soğudum resmen yani bana göre avantaj değil şanssızlık resmen :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akone -- 23 Ocak 2014; 17:53:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tardis*

quote:

quote:

sen kilolu değil miydin bilekler inceymiş

Yoo değildim nerden çıktı ki la o.

quote:

Olabilir sana göre avantaj ama benim eller ince olduğundan kimse benle arkadaş olmuyor bile hep oturuyorum hayattan soğudum resmen yani bana göre avantaj değil

O nedemek la ellerin ince senle arkadaş olmak istemiyoruz mu diyolar.

• Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    Yok demiyorlar benim ellerimi gördüğünde benden uzaklaşıyorlar bunu farkettim ben yada vücudum kambur gibi. Bunun yüzünden benle arkadaş olmuyorlar. Neyse vücudumu nasıl düzeltirim? Başkası diyorlarki body yaparak anca düzeltebilirsiniz doğru mu bu?
  • lokomotif bir diyet konusuna yazmıştın kilo vermem gerekli falan diye aklımda kalmış
  • Gitar çal Benimkiler dolma gibi hiç sevmiyorum
  • Sende zayif bir kız bul.

• Benimde parmaklarım uzun ince gitar çalıyorum avantajı oluyor

• quote:

Benimde parmaklar ince elim küçük filan ve gayet mutluyum çok ciks oluyor. Toynak gibi olsa daha mı iyi?

Aynen, ince parmak çok daha iyi, benimkide küçük ince ama keşke büyük olsada, tombul değilde uzun ince. Gitar çalıyorum, büyük faydasını görürdüm.
  • Dik dur ozmaan.Kİlo da al.
  • İnce parmak avantaj simdi ben istesemde gitar calamiyorum, cerrah olmak istesem ince calisamam mesela ya da en basiti bi tusa basiyim derken ucund birden basiyorum daha da kotusu ozel yapim yuzuk :/ olmam zorunda oluyor parmaklar kalin ve uzun galiba kurek dedigimiz bu oluyor, eger senin uzun inceyse cok sanslisin buyuk kalin eller anca baskette falan avantaj galiba birde bilek gureslerinde karsi taraf onden yikiliyor bi ama 2 tele basmadan gitar calabilmeyi isterdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.