Şimdi Ara

Parmağımı Kene Isırdı (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçmiş olsun da güzel hocam; forumda yeni de değilsin, simage kullansan daha iyi olmaz mı?
  • Keneler 600m'den aşağıda yaşayamazlar.Bu yüzden Marmara bölgesindeki keneler zararsız.
    Karadeniz'de olan keneler asıl tehlikeli.Tamda parazitoloji çalışırken gördüm konu
  • Helva malzemeleri için parayı kim ödüyor beyler bayanlar pamuk eller cebe!1111!!

Geçmiş olsun.
  • Komple kolu kes bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

geçmiş olsun da güzel hocam; forumda yeni de değilsin, simage kullansan daha iyi olmaz mı?

Sağ olasın hocam, simage biliyorum da sayfa yüklenince fotoğrafı zaten boyutlandırıyor diye kullanmıyorum. İnternet yavaş olunca sorun olabiliyor ama...
  • yavaş yavaş acılınca sakat oluyo hacı sanki başka bişi cıkacakmıs gbi korkmadım değil hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 7 Temmuz 2012; 21:39:32 >
  • Arkadaşlar olay günü arkadaşla beraberdim hatta yanımızda bi kişi daha vardı, biz çimlere yattık kalktık yuvarlandık arkadaşı elini çime dokundurmasıyla kene ısırdı. Bi kaç poliklinik gezdik hiç biri bizi kabul etmedi. Hastaneye gitmemizi söylediler, biz de gittik. Sonrası yukarıdaki gibi.

Ve kene otobüsle seyir halinde giderken düştü. Yani o kene şuan içimizden birini otobüste giderken bulup ısırabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

quote:

geçmiş olsun da güzel hocam; forumda yeni de değilsin, simage kullansan daha iyi olmaz mı?

Sağ olasın hocam, simage biliyorum da sayfa yüklenince fotoğrafı zaten boyutlandırıyor diye kullanmıyorum. İnternet yavaş olunca sorun olabiliyor ama...

şöyle bir durum var, simagede küçük bir önizleme yükler.detaylı görmek için tam tıklarsın tamamen yüklenir.

senin dediğin resmin tamamını yükledikten sonra küçülür evet, ama resmin 3mb olduğunu düşünürsek mobiller sıkıntıya girer

• quote:

quote:

quote:

şöyle bir durum var, simagede küçük bir önizleme yükler.detaylı görmek için tam tıklarsın tamamen yüklenir.

senin dediğin resmin tamamını yükledikten sonra küçülür evet, ama resmin 3mb olduğunu düşünürsek mobiller sıkıntıya girer

Mobillerin bir kısmının sıkıntıya gireceği doğru, haklısın hocam.. Öyle yaparız

• Dikkat et belki o düşen kene elbisene düşmüştür ve hala elbisededir düşerken gördün mü ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

Dikkat et belki o düşen kene elbisene düşmüştür ve hala elbisededir düşerken gördün mü ...

Hayır görmedim fakat kolumu yanımdaki koltuğun üstüne atıp uzatmıştım. O sırada elim sızladı ve dönüp baktığımda yerinde yoktu
  • kedi şeyini görmüşde yara sanmış
  • quote:

Üsküdar'da parkın kaldırımında otururken ellerimi çimenlere koyarak geriye yaslandım. Doğrulduğumda parmağımdaki şeyi fark ettim. Kene olduğunu anladım ve hemen Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin acil bölümüne gittim otobüs ile. Otobüste elimde bir sızlama hissettim ve kenenin elimden düşmüş olduğunu gördüm. Acilde kırmızı alana yolladılar beni ve kan tahlili istediler. Sonuçlar temiz çıktı. Bir hafta sonra tekrar kan tahlili yaptıracağım. Bu da kenem:

Parmağımı Kene Isırdı (SS'li)

Parmağımı Kene Isırdı (SS'li)

kanka beni 2009 da ıssırdı benmkide temiz çıktı kenemi hala saklıyorum

• Şu lanet hayvan yüzünden ne balık tutarken gölde ,ne bi bağ bahçede rahat oturamıyorum
  • Kene olsa duramazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KırımKongoKanamalıAteş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Ca Ti
    kanka beni 2009 da ıssırdı benmkide temiz çıktı kenemi hala saklıyorum

Geçmiş olsun. Benimki toplu taşıma aracında terk etti ve gitti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.