Şimdi Ara

Parmağım kırıldı(galiba) ne yapayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kırılıp kırılmadığına emin değilim ama şuan acayip bir şekilde ağrıyor. Merdivenlerden iniyordum son 4 basamak kalmıştı burdan atlasam birşey olmaz dedim ayağım burkuldu yüzüstü yere düşerken elimle korunmaya çalıştım ama parmağımın üstüne düştüm aileme birşey yok diyorum aslın da salak bu çocuk diyecekler diye korkuyorum sabahı mı beklesem şimdi mi hastaneye gitsem acaba bildiğiniz bir yöntem var mı en azından sabaha kadar hahfiletecek birşeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabloPikasso -- 6 Aralık 2014; 20:43:44 >

• Çok pişman olursun ilerde, bu huyundan vazgeç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar da fotoğraf gibi; Ne kadar büyütürsen, o kadar düşüyor kalitesi..
  • birincisi Türkçeyi öğren

ikincisi psikiyatriste git

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 6 Aralık 2014; 21:26:59 >
  • belki inanmıcaksın ama senin gibiler bi dost kazığı yediğinde psikopata dönüşür kimseye eyv. çekmezsin artık. eski halinden eser kalmaz.

• Haketmişsin.Keşke ayağın kırılsaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çikiktir o, kirik olsa duramazsin

• Lise 1de arkadaşla sakalasirken yuzuk parmagim diğer parmagin ustune cıkmıstı hafif uyustu sonra ağır bi ağrı başladı.Dondurma cubuklarından atel yaptım ama en azından jel falan yazsın diye doktora gittim neyse ki tanıdıkmıs bi baktı eklem yeri ve eklemin üst noktaları birbirinden ayrılmış 1 ay alçıda kaldı neyse ki kaynadı ama şekli diğerinden biraz kayık.Sen sen ol asla bekleme.Ben bekleseydim şuan belki parmağımdan olabilirdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.