Şimdi Ara

Parmağım Kırıldı Çaresi Yok Diyorlar ? (ÖNEMLİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
31.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok geçmiş olsun, ben de kırıkları sevmem, inşallah bir çözüm bulursun, benim tavsiyem ... bilgisizim ben, tavsiye veremeyeceğim
  • Çok geç kalmışsın. benim parmağım çıktıgında bile maximum 1 hafta beklıyorum/bekleyebiliyorum çünkü yerine geldiğinde tekrar çıkabiliyor kaynamış oldugundan. Benim sana tavsiyem mademki en iyi doktorlara gidiyorsun böyle diyorlar ki eğer artık yorulduysan bir kırıkçı çıkıkçıya git. bak sana şöyle söyleyim şu ana kadar en az 30 defa el/ayak parmaklarım çıkmıştır.( henüz kırılma olmadı ) mesela ayak serçe parmağımı masaya vurdugumda bile çıkıyordu o kadar. şu ana kadar hepsini kırık çıkıkcı yapmıştır. kesinlikle birine gitmen gerek en azından sana fikir verir. yalnız şunuda söyleyim sana 4 ay oldu diyosun o parmak çoktan kaynamıştır. tekrar kırıp takmaları lazım korkutmak gibi olmasın ama gerçekten eziyet olur. bir arkadaşım kavgada serçe parmağını kırmış 2 ay sonra anlamış kırıldıgını gittiği doktor amelıyata alcaz kırıcaz yenden takıcaz kesicez biçicez deyince korkup gitmemişti. halada öyle duruyor acısı kalmamış herangi bi yamuklukta yok fakat diğer parmagına göre daha az hareket ettiriyor. seninkine çare bulunacagına eminim. geçmiş olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Orijinalden alıntı: ysfmchdylmz

quote:

Orijinalden alıntı: oys14

canım kardeşim buraya el resmini değil röntgen resmini koysan daha iyi olurdu sanki
    sadece parmak kırığı olarak düşünmeyin eğer bükemiyorsan tendonunda kopma meydana gelmiş olabilir ona bağlı olarak düzeltilemeyebilir illa kemik kırıldı diye bakılmaması lazım incelemek lazım tendon ne halde röntgen falan feşmekan lazım

O da var kardeşim buyur :) Ben Özel Vatan Hastanesine gittim

http://d1301.hizliresim.com/15/z/jl940.jpg

kırık gibi durmuyor.(hiç bilgim yok ama bariz belli olması gerekmez mi ?) valla o kadar doktor olmuyor diyorsa olmuyordur dicem de platin falan takıpta düzeltemiyorlar mı ? çok saçma geldi düzeltilememesi.

Olayın gerçekleştiği gün 2 hastanenin aciline gittim kırık dediler gittiğim Devlet Hastanelerindede bütün doktorlar öyle bi yerden kırılmışki ilk defa görüyorum dediler. Bugün bi doktorla konustum protez parmak takalım dedi, şaşırdım.Ama onun için daha gençsin dedi. Hala muallaktayım psikolojim çöktü hayatı basketbol olan bi insanım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spunch1212 -- 31 Ocak 2013; 18:14:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

canım kardeşim buraya el resmini değil röntgen resmini koysan daha iyi olurdu sanki
    sadece parmak kırığı olarak düşünmeyin eğer bükemiyorsan tendonunda kopma meydana gelmiş olabilir ona bağlı olarak düzeltilemeyebilir illa kemik kırıldı diye bakılmaması lazım incelemek lazım tendon ne halde röntgen falan feşmekan lazım

kırık gibi durmuyor.(hiç bilgim yok ama bariz belli olması gerekmez mi ?) valla o kadar doktor olmuyor diyorsa olmuyordur dicem de platin falan takıpta düzeltemiyorlar mı ? çok saçma geldi düzeltilememesi.

Olayın gerçekleştiği gün 2 hastanenin aciline gittim kırık dediler gittiğim Devlet Hastanelerindede gittim bütün öyle bi yerden kırılmışki ilk defa görüyorum dediler. Bugün bi doktorla konustum protez parmak takalım dedi, şaşırdım.Ama onun için daha gençsin dedi. Hala muallaktayım psikolojim çöktü hayatı basketbol olan bi insanım :)

protez derken ? parmağını mı kesicek ? nasıl bir şey ya bu olur mu öyle iş. kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz. valla tanıdığım doktor olsaydı yardımcı olmak isterdimde yok valla. istanbulda baltalimanında kemik hastanesi var.(ismi bumu bilmiyorum.) oraya gitmediysen bir git iyi olduğunu duymuştum. geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest

çok geçmiş olsun, ben de kırıkları sevmem, inşallah bir çözüm bulursun, benim tavsiyem ... bilgisizim ben, tavsiye veremeyeceğim

Teşekkür ederim varlığın yeter
  • uzak hastanelere git üniversite iyice bir araştırma yapmanı tavsiye ederim üstadım bu arada allah şifa versin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olayın gerçekleştiği gün 2 hastanenin aciline gittim kırık dediler gittiğim Devlet Hastanelerindede gittim bütün öyle bi yerden kırılmışki ilk defa görüyorum dediler. Bugün bi doktorla konustum protez parmak takalım dedi, şaşırdım.Ama onun için daha gençsin dedi. Hala muallaktayım psikolojim çöktü hayatı basketbol olan bi insanım :)

protez derken ? parmağını mı kesicek ? nasıl bir şey ya bu olur mu öyle iş. kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz. valla tanıdığım doktor olsaydı yardımcı olmak isterdimde yok valla. istanbulda baltalimanında kemik hastanesi var.(ismi bumu bilmiyorum.) oraya gitmediysen bir git iyi olduğunu duymuştum. geçmiş olsun.

"Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastanesi" oraya hiç gitmedim tek ümidim orası, teşekkür ediyorum çok sağol :)

• quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

Çok geç kalmışsın. benim parmağım çıktıgında bile maximum 1 hafta beklıyorum/bekleyebiliyorum çünkü yerine geldiğinde tekrar çıkabiliyor kaynamış oldugundan. Benim sana tavsiyem mademki en iyi doktorlara gidiyorsun böyle diyorlar ki eğer artık yorulduysan bir kırıkçı çıkıkçıya git. bak sana şöyle söyleyim şu ana kadar en az 30 defa el/ayak parmaklarım çıkmıştır.( henüz kırılma olmadı ) mesela ayak serçe parmağımı masaya vurdugumda bile çıkıyordu o kadar. şu ana kadar hepsini kırık çıkıkcı yapmıştır. kesinlikle birine gitmen gerek en azından sana fikir verir. yalnız şunuda söyleyim sana 4 ay oldu diyosun o parmak çoktan kaynamıştır. tekrar kırıp takmaları lazım korkutmak gibi olmasın ama gerçekten eziyet olur. bir arkadaşım kavgada serçe parmağını kırmış 2 ay sonra anlamış kırıldıgını gittiği doktor amelıyata alcaz kırıcaz yenden takıcaz kesicez biçicez deyince korkup gitmemişti. halada öyle duruyor acısı kalmamış herangi bi yamuklukta yok fakat diğer parmagına göre daha az hareket ettiriyor. seninkine çare bulunacagına eminim. geçmiş olsun..

Geç kalma yok hocam kırıldıgı ilk günden beri doktor doktor gezdim. Sürekli aynı şeyleri söyleyip durdular alçıya aldılar sonra fizik tedaviye başlarız dediler ameliyat dediler yaşım genö oldugu için 2 ay önce istemedim şaun ise ameliyat etsek bile düzelmez diyorlar açık açık. Benimde defalarca çıkma,burkulma oldu fakat ilk kez kırıldı. Kendine dikkat et çok kötü bişey Allah kimsenin başına vermesin

• quote:

quote:

Çok geç kalmışsın. benim parmağım çıktıgında bile maximum 1 hafta beklıyorum/bekleyebiliyorum çünkü yerine geldiğinde tekrar çıkabiliyor kaynamış oldugundan. Benim sana tavsiyem mademki en iyi doktorlara gidiyorsun böyle diyorlar ki eğer artık yorulduysan bir kırıkçı çıkıkçıya git. bak sana şöyle söyleyim şu ana kadar en az 30 defa el/ayak parmaklarım çıkmıştır.( henüz kırılma olmadı ) mesela ayak serçe parmağımı masaya vurdugumda bile çıkıyordu o kadar. şu ana kadar hepsini kırık çıkıkcı yapmıştır. kesinlikle birine gitmen gerek en azından sana fikir verir. yalnız şunuda söyleyim sana 4 ay oldu diyosun o parmak çoktan kaynamıştır. tekrar kırıp takmaları lazım korkutmak gibi olmasın ama gerçekten eziyet olur. bir arkadaşım kavgada serçe parmağını kırmış 2 ay sonra anlamış kırıldıgını gittiği doktor amelıyata alcaz kırıcaz yenden takıcaz kesicez biçicez deyince korkup gitmemişti. halada öyle duruyor acısı kalmamış herangi bi yamuklukta yok fakat diğer parmagına göre daha az hareket ettiriyor. seninkine çare bulunacagına eminim. geçmiş olsun..

Geç kalma yok hocam kırıldıgı ilk günden beri doktor doktor gezdim. Sürekli aynı şeyleri söyleyip durdular alçıya aldılar sonra fizik tedaviye başlarız dediler ameliyat dediler yaşım genö oldugu için 2 ay önce istemedim şaun ise ameliyat etsek bile düzelmez diyorlar açık açık. Benimde defalarca çıkma,burkulma oldu fakat ilk kez kırıldı. Kendine dikkat et çok kötü bişey Allah kimsenin başına vermesin

amin hocam. çıkıkcının yaptıgı rutin hareketler var parmagı sıkıp geriye çekme saga sola döndürme filan bence birdaha git.

• Allah şifa versin kardeşim.
  • quote:

quote:

quote:

amin hocam. çıkıkcının yaptıgı rutin hareketler var parmagı sıkıp geriye çekme saga sola döndürme filan bence birdaha git.

Listeme yazdım hocam çok teşekkür ediyorum

• ameliyat etmeye çekiniyor olabilirler çünkü parmağın masada kalabilir. hatta zarar verebilirler onun içindirki yürekli biri gerekli pirinçe giderken bulgurdan olabilirsin. aman dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

Allah şifa versin kardeşim.

Amin kardeşim sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

ameliyat etmeye çekiniyor olabilirler çünkü parmağın masada kalabilir. hatta zarar verebilirler onun içindirki yürekli biri gerekli pirinçe giderken bulgurdan olabilirsin. aman dikkat

Teşekkür ederim. Doktorda bu şekilde bi açıklama yaptı
  • düşüp ayak parmagımı kırmıstım. kemiği şekil itibariyle 8==8 olarak düşünürsen diğer kemikle bağlantı yeri 8 seklinde oluyor. benim 8 i oluşturan toplardan biri kopmustu yerinde. yani kemik 8==o halindeydi. iki parmagımı birbirine sararak bagladı doktor. yaklasık 5-6 ayda eski halinde döndü. ama ondan önce koşamıyordum parmagımı bükemiyorudm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

düşüp ayak parmagımı kırmıstım. kemiği şekil itibariyle 8==8 olarak düşünürsen diğer kemikle bağlantı yeri 8 seklinde oluyor. benim 8 i oluşturan toplardan biri kopmustu yerinde. yani kemik 8==o halindeydi. iki parmagımı birbirine sararak bagladı doktor. yaklasık 5-6 ayda eski halinde döndü. ama ondan önce koşamıyordum parmagımı bükemiyorudm.

Sanada geçmiş olsun hocam
  • Geçmiş olsun,işin peşini bırakma çözümü vardır elbet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Geçmiş olsun,işin peşini bırakma çözümü vardır elbet..

Teşekkür ederim inşallah hocam
  • Mutlaka bi çözümü vardır. Yurtdışında kol nakli yapıyo adamlar bi parmağımı düzeltemicekler çok saçma..
  • çok geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.