Şimdi Ara

Parlak bir gelecek vs sorubak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu lys puanı hesaplama konusunda hangisi dogru lys puan hesaplarken geçen sene aldıgım netleri yazıyorum iki site aynı gösteriyo ancak dogrular arttıkca aradki puan farklılaşıyo .... hangisini dogru olarak kabul etmeliyim ?

• pen parlağı kullanıyorum puanzadan isabetli en yakın..
    sorubak ta çok kullanışlı ama sıralamarlı göstermiyor
  • emreozcan38 kullanıcısına yanıt
    yani şu şekilde söyleyim en basit olarak benim ygs 3- puanım 300 ygs 4 294 sorubakta 106 net ortalama 325 ham puan yaparken aynısı yeni bir gelecek de 345 ham puan olarak veriyo yani çok ucurum var ..
  • memet7991 kullanıcısına yanıt
    kendi ygs puanını bir hesapla tutuyorsa sorun yoktur
  • Ben puanzayi kullaniyorum.Yanlis mi hesapliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreozcan38 kullanıcısına yanıt
    ygs puanları her ikisinde de tutuyo geçen senenin ts1 ts2 dogruları da her ikisinde tutuyo ama mesela edebiyat geçen sene 40 dogru 12 yanlıs da 340 sa bunu 43 dogru yapınca biri 342 biri 350 yapıyo mesela... yani net arttıkca aradaki puan farkı 20 lere kadar çıkıyor puanza ise diğer siteler ile +10 -10 oynuyo
  • büyük ölçude dostum çünkü geçen senenin benm puanımı yazdıgımda 10 puan fazla gösteriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet7991 -- 27 Mayıs 2014; 18:18:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorubak daha yakın hesaplıyor tek sorunu sıralmaa göstermemesi. sorubak daha güvenilir bence.
  • AnadoluKizi kullanıcısına yanıt
    valla çözemedim yen bir gelecek gecen seneki lys puanımı noktası virgülüne neredeyse bildi sorubak ise 3 puan eksik hesapladı ancak netleri yükseltince aradaki fark 20 puanlara çıkıyor
  • memet7991 kullanıcısına yanıt
    Ben ygs açıklandığı gün yani 29 martta sorubak'a netlerimi yazıp hesaplattığımda 1-2 puan oynamıştı onuda standart sapmadan gelen puana bağlamıştım bilmiyorum ben sorubak'tan başkasını tanımam herhalde.
  • parlakbirgelecekte sıralamaya bakmak ücretsiz miydi yoksa 10tl miydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluKizi

Ben ygs açıklandığı gün yani 29 martta sorubak'a netlerimi yazıp hesaplattığımda 1-2 puan oynamıştı onuda standart sapmadan gelen puana bağlamıştım bilmiyorum ben sorubak'tan başkasını tanımam herhalde.

size kolay gelsin o zaman fark ettiyseniz ben lys diyorum ygs demiyorum
  • Fem puanmatik iyi gecen sene ygsmi ve lysmi tm1-2-3 ayni hesapladi nerdeyse sonra denemelerde filan hep ordan yaptim zaten femde ordan hesapliyo. Sorubaktan hesapliyodum bende ilk ygsmi dogru hesalamisti ama lys bayagi yuksek hesapladi. Oyuzden femi deneedim bence o daha gercekci

• quote:

Orijinalden alıntı: Besthlw

Fem puanmatik iyi gecen sene ygsmi ve lysmi tm1-2-3 ayni hesapladi nerdeyse sonra denemelerde filan hep ordan yaptim zaten femde ordan hesapliyo. Sorubaktan hesapliyodum bende ilk ygsmi dogru hesalamisti ama lys bayagi yuksek hesapladi. Oyuzden femi deneedim bence o daha gercekci

teşekkürler hocam peki açı nın nasıl hesaplaması o da yüksek sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet7991

quote:

Orijinalden alıntı: Besthlw

Fem puanmatik iyi gecen sene ygsmi ve lysmi tm1-2-3 ayni hesapladi nerdeyse sonra denemelerde filan hep ordan yaptim zaten femde ordan hesapliyo. Sorubaktan hesapliyodum bende ilk ygsmi dogru hesalamisti ama lys bayagi yuksek hesapladi. Oyuzden femi deneedim bence o daha gercekci

teşekkürler hocam peki açı nın nasıl hesaplaması o da yüksek sanki

Onu hic denemedim ne desem yalan olur

• Besthlw kullanıcısına yanıt
    çok tesekkürler cevap için... Başka fikri olan yok mu ???
  • Parlak bir gelecek milyon tane bilgi istiyor. pek güvenemedim ve yazmadım açıksası
  • Ben puanzadan memnunum acikcasi.Ama alternatif olarak birebir android uygulaması da fena değil.

• o bence tamamen sıkıntılı bir uygulama gibi tam puanlarda 505 gibi hesapladıgını duydum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.