Şimdi Ara

Parkur Oyunu Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Ben serbest koşuya çok meraklıyım.Ve bunu bir oyunda gördüm.Adı mirrror's edge.Eğer buna benzer bir oyun arıyorum.Şimdiden Teşekkürler

• Dying Light.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.Ama dying light ın asıl amacı zombi kesmek. Ben daha çok Konusu parkur olan oyunlarla ilgileniyorum
  • Ana Senaryoyu oynadın mı? Hele son bölümü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dying Light ' a sadece zombi kesmek gözüyle bakmamalısın bence. O oyunda zaten önemli olan parkur yapmak zombiler extra bişey. En azından kuru kuruya parkur yapmak yerine zombilerle bi mücadeleye girip daha çekilir hale getirip adrenalinle oynayabilirsin. Grafik desen zaten on numara grafikleri var :))

Good Night
    Good Luck
  • Haklısın.Ama ben daha önceden zatan dying light ı bitirdim evet patkur yapıyorsun ama oyunun konusu bir salgın var ve sen buna engel olmak için bir şeyler yapıyorsun. Ben daha çok konusu parkurla ilgili olan mesala parkur öğrenmeye çalıştığımız bir oyun olsun istiyorum
  • Valla güzel kardeşim ben Mirror's Edge ve Dying Light dışında herhangi bir parkur oyunu bilmiyorum malesef :( . Assassin's Creed serisi var ama onlarda parkur olayını yan aktivite olarak koymus diyebilirim ama güzel :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir playstation oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    Oyun arkadaşı arıyorum?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • speedrunners
  • frier90 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler oyuna baktım bayağa güzel bir oyun şu anda oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.