Şimdi Ara

Parkta Dövdüğüm Apaçi Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gece parkta öyle oturuyorum sigara falan içiyorum 4 kişi geldi saçlar dikik düşük bel pantolon biri geldi para istedi var ama yok dedim üstünü arıcam dedi o an işte o an beynime kan sıçradı !
    Suratına doğru Front Kick yaptım ve bayıldı 3 ü üstüme doğru geldi belimden çıkarttığım kasaturayı hafif uzun olanın boğazına sapladım adeta kanları yüzüme Fışkırdı yere yığıldı büyük ihtimal öldü...
    Biri ceketinin cebinden Çakı çıkarttı hemen bunu fırsat bilip kasaturayı yere attım baştan ikisi şaşırdı tabi her zaman tek hayalim birini kendi silahınla vurmaktı.

Uzaklaştım üstüne doğru koştum koştum Duvardan destek alarak tam çakıya doğru bir tekme attım çakı yere düştü hemen aldığım gibi 10 metre uzaklıktan Alnının tam ortasına fırlattım o arada diğer arkadaşı kaçmaya çalıştı tabii onu bırakırmıyım ayağımdaki Nike Airi çıkarttım iyice nişan aldım nefesimi tuttum ve ense kısmına doğru fırlattım apaçinin şansına tam topuğu geldi ve direk yere düştü hemen koştum saçlarından tutarak kafasının duvara sürtmeye başladım duvardan kanlar süzülüyordu o arada aklıma hep yapmak istediğim şey geldi burnunun üstünde Piercing orayı sürtmeye başladım kıvılcım çıktı tam o anda sigarayı ağzıma koydum kıvılcımla sigaramı yaktım ve moonwalk yaparak oradan uzaklaştım...

Edit:Csb değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_P_A_R_R_O_W -- 31 Ağustos 2012; 2:29:07 >

• Okumayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUYUN

• Olmamış.
  • ergen detected
  • okumadım rahatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Okumayin

Okumadim Tişikkirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonu güzeldi son satırı güvenle okuyabilirsiniz.

• Parkın ortasında duvar he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Okumayin

Okumadim Tişikkirler.

Senin su ukraynali noldu? gittin mi kiev'e

• quote:

Orijinalden alıntı: emre305

ergen detected

305 anaokulu numaran mı ?
    Ama ilk okulda değişiyor o numara, doğal olarak Nick değiştirmen de lazım.

Kesin plakadır o
  • quote:

quote:

Okumayin

Okumadim Tişikkirler.

Tişikkirlir sipidirmin
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W

quote:

Orijinalden alıntı: emre305

ergen detected

305 anaokulu numaran mı ?
    Ama ilk okulda değişiyor o numara, doğal olarak Nick değiştirmen de lazım.

Kesin plakadır o

he la he :D
  • Moon walk yapmasan olmazdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

quote:

quote:

Okumayin

Okumadim Tişikkirler.

Tişikkirlir sipidirmin

FAIL
    tişikkirler sipirmin olacaktı

• quote:

Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W

Bu gece parkta öyle oturuyorum sigara falan içiyorum 4 kişi geldi saçlar dikik düşük bel pantolon biri geldi para istedi var ama yok dedim üstünü arıcam dedi o an işte o an beynime kan sıçradı !
    Suratına doğru Front Kick yaptım ve bayıldı 3 ü üstüme doğru geldi belimden çıkarttığım kasaturayı hafif uzun olanın boğazına sapladım adeta kanları yüzüme Fışkırdı yere yığıldı büyük ihtimal öldü...
    Biri ceketinin cebinden Çakı çıkarttı hemen bunu fırsat bilip kasaturayı yere attım baştan ikisi şaşırdı tabi her zaman tek hayalim birini kendi silahınla vurmaktı.

Uzaklaştım üstüne doğru koştum koştum Duvardan destek alarak tam çakıya doğru bir tekme attım çakı yere düştü hemen aldığım gibi 10 metre uzaklıktan Alnının tam ortasına fırlattım o arada diğer arkadaşı kaçmaya çalıştı tabii onu bırakırmıyım ayağımdaki Nike Airi çıkarttım iyice nişan aldım nefesimi tuttum ve ense kısmına doğru fırlattım apaçinin şansına tam topuğu geldi ve direk yere düştü hemen koştum saçlarından tutarak kafasının duvara sürtmeye başladım duvardan kanlar süzülüyordu o arada aklıma hep yapmak istediğim şey geldi burnunun üstünde Piercing orayı sürtmeye başladım kıvılcım çıktı tam o anda sigarayı ağzıma koydum kıvılcımla sigaramı yaktım ve moonwalk yaparak oradan uzaklaştım...

Edit:Csb değildir.

• OKUYUN

Komik Değildi Ama MoonWalk Güldürdü Nedense
  • UP
  • basit olmuş :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Sonu güzeldi son satırı güvenle okuyabilirsiniz.

son satırı bulamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.