Şimdi Ara

park sensörü nerede taktırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler arabama park sensörü taktırmak istiyorum. mümkünse beylikdüzü/avcılar civarında bu işi temiz ve UCUZ yapan biryer önerirseniz sevinirim. geçen gün fulya'da bir elemana sordum 170$ fiyat çekti. bu kadar pahalı mı bu park sensörleri? hepsiburada.com'da bulunan 80-100 milyonluk olanlardan taktırmak istiyorum ben...

• Ankara Göral'da 150 ytl kampanya fiyatı vardı. Ben taktırdım, çok da memnunum...
  • bir arkadaşım aldı ama gidip bir elektrikçiye taktırdı. adam işi bilmiyormuş ki yer düzlemine paralel takacağına kafasına göre daha uygun gördüğü tamponun aracın altına doğru eğim aldığı bölgeye yerleştirerek alıcı-verici gözlerini yere bakar konumda takmış. şimdi sabit olarak yer ile olan mesafeyi gösteriyo :P tampon delinmiş olduğu için başka yere de alınmıyor.. çok kötü faka bastık, bir işe yaramıyor bu hali ile..

mutlaka önceden takıp takmadıklarını sor, tecrübesi olmayan yerde TAKTIRMA!!!

130 milyona almıştık, içeriden göstergeli falan bişi, 4 sensörlü
  • cevizlibağ autoshopta 185 milyona bi alet var 4 sensörlü içeriye de minik dikdörtgen bi ekran takılıyo siyah fonlu kırmızı göstergeli ve uzaklığı yazıyo örn; 1,15m gibi

biz caddye düşünüyoruz, yanaşırken tamponu vurup yenisini yaptırmaktan daha ucuza geleceği kesin
  • bosch car service 250 YTL ye takıyor hemde sensorleri tampon rengine boyayarak. 150 ye takan da var ama arkadaşın dedigi gibi bu işi bilene yaptırmak lazım.
  • size tavsiyem cenmax taktırmanız, ben sanayide ceyhun elektronikte taktırdım, 2 sene garantili + sensorler fişli, tek tek sensör satın alıp değiştirebiliyorsunuz... fiyatı 250 YTL montaj dahil ama arkadaşlar oldukça deneyimli ve hızlılar 45 dak da iş bitiyor, isterseniz araba renginde boyuyorlar sensörleri... hangi arabada nereye takılacağını iyi biliyorlar... kesinlikle CENMAX taktırın derim, çünkü sahinden çok kaliteli, ceyhun elektronik in web adresi http://ceyhunotomuzik.com/otoguvenlikmenu.html

cenmax icin forum

http://www.cenmax.com/forum/viewforum.php?f=1&sid=b9289c4549dc4d98421d909c4904519c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ti4u -- 22 Kasım 2005, 10:15:11 >

• garantili, kaliteli bir yere yaptırın. bir heves uğruna ucuzuna kaçıp sonra pişman olmak da var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PARK SENSÖRÜ BURAYA TAKILIRMI??
    17 yıl önce açıldı
    Sonradan takılan park sensörü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deneyimli bir şöförün park sensörüne ihtiyacı yoktur.Tabi aracın komyon değilse.
  • Aslında bir anlamda doğru. Ben de 12 senelik şöförüm ve hiçbir araçta çizik bile yaptırmamışımdır. Ama insanlık hali. O gün dikkatin dağınık olabilir. Yine de bu sensörler çok işe yarıyor. Şimdiki aracımda orijinalden var; insanın aklını arkada bıraktırmıyor. Stress yapmadan güvenle ve hızlıca park ettiriyor. Bence olması çok yararlı.
  • bence park sensörleri öne bile takılmalı

en ii şoför bile bazen burnunun ucunu göremez
  • ben de takdırdım gayet güzel
    quote:

Orjinalden alıntı: ogokhan83

Ankara Göral'da 150 ytl kampanya fiyatı vardı. Ben taktırdım, çok da memnunum...
  • Ben hepsiburada dan aldım ve KENDİM taktım. Çok ta süper oldu. 130 ytl.
  • 100-120 ytl civarında set alıp kendiniz takmak istiyorum diyorsunuz ama iş o kadar kolay degil, bazı tamponların yapısı farkli olabiliyor, ve elektronik baglantisindan da anlamaniz lazim, vs vs, seti kendiniz goturup bunu tak derseniz montaj ucreti min 80 YTL

ben cenmax tavsiye ediyorum...
  • Zeytinburnu sahil yolunda Cms shop var. Ucuz olmasa da gerçekten temiz iş yapıyorlar. web sayfalarında telefonları var. arayıp bi fiyat al istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazcı

deneyimli bir şöförün park sensörüne ihtiyacı yoktur.Tabi aracın komyon değilse.

Ben de şu ana kadar allaha şükür park ederken hiçbir sorun yaşamadım ama korkum arkada aynanın görüş alanı dışında kalan yerlere küçük çocukların vs. girmesi. Bizim otoparkta çocuklar devamlı oyun oynuyorlar ve bazen gerçekten tehlikeli oluyor. Zaten taktırma sebebim arabalara çarpmamak değil insanlara çarpmamak; yoksa arabalara çarpsam zaten kaskom var bir şekilde halledilir. Ayrıca cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Sanırım bu iş için 150 ytl'yi gözden çıkarmak gerekiyor. Ankara'daki gibi bir kampanya burada da olsa ben de hemen taktırırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.