Bildirim
park sensörü montajı fiyatları ????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yokmu park sensörü taktıran ya -
İstanbul'daki yerini değil ancak montaj fiyatını ben de merak ediyorum açıkçası. İnternette çok uygun fiyatlı park sensörleri var fakat hem bunun montajını yapabilir miyim, hem de montajına sensörün fiyatının 3 katını bayılırmıyım düşüncesiyle satın almıyorum. -
yardımcı olacak kimse yokmu koca forumda -
Montajı yapajn usta (adam gibi usta) en az 50 tl işçilik alır.
Cihazı işyerinden almışsanız 2 sene hem montaj garantisi hem de cihaz garantisi verir. -
ya alet hediye geldi . montaj yaptıran doluydu burda 30 tl ye yaptıran bile duydum ama kimse yazmıyor yaaa -
sensörü al eline git aksesuarcıya yap pazarlığını bitir işi. 50-60 liraya sensörün olduğu yerde 50 lira montaj ücreti kimse istemez sanmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: gakbas
sensörü al eline git aksesuarcıya yap pazarlığını bitir işi. 50-60 liraya sensörün olduğu yerde 50 lira montaj ücreti kimse istemez sanmıyorum.
Zaten 75 tl park sensörü... -
quote:
Orijinalden alıntı: connetdoktoru
quote:
sensörü al eline git aksesuarcıya yap pazarlığını bitir işi. 50-60 liraya sensörün olduğu yerde 50 lira montaj ücreti kimse istemez sanmıyorum.
Zaten 75 tl park sensörü...
ne yaptın 75tl mi park sensörü 15 tl park sensörü75 tl olanlar en kalitelileri ekranlıları
-
quote:
Orijinalden alıntı: oranj001
quote:
Orijinalden alıntı: connetdoktoru
quote:
Zaten 75 tl park sensörü...
ne yaptın 75tl mi park sensörü 15 tl park sensörü75 tl olanlar en kalitelileri ekranlıları
15 tlye park sensörü mü olur ya
ben hıc gormedım duymadım
50 tl ye gormusdum bı keresınde ondada led ekran yok çubuk göstergeliydi
eğer varsada ben ona guvenıp aracı park etmem
-
Bu 30 tl bile değil ekranlı olan model kaliteli bunların ekransızları 15-20 tl civarı Türkiye de satılanlarda bunların aynısı ama fiyat olarak 2 ye 3 e katlanmışı
-
quote:
Orijinalden alıntı: oranj001
Bu 30 tl bile değil ekranlı olan model kaliteli bunların ekransızları 15-20 tl civarı Türkiye de satılanlarda bunların aynısı ama fiyat olarak 2 ye 3 e katlanmışı
-
koca forumda istanbulda park sensörü taktıran yokmu -
Aslında montajı kolay. Sadece elin yatkınsa geri vites lambasından elektrik alman yeterli. Gerisi çok basit, sadece montaj. -
ben de 2000 model polo klasik arabama park sensörünü kendim http://forum.donanimhaber.com/m_35243563/mpage_2/key_/tm.htm buradan bakarak monte ettim.sensörü gittigidiyordan 40.5 tl ye herşey dahil aldım.piyasada aynı model sensöre montaj dahil 100 tl dediler.60 tl kardayım, bu işten aldığım keyif de hepsinden güzeli :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X