Şimdi Ara

Park Sensörü Markaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar park sensörleri cok degişken fiyatlı

sonradan park sensörü taktıranlar buraya marka ve memnun olup olmadıklarını yazarlarsa bizde ona gore hangi marka almamız gerekir ona kara verelim cok sagolun şimdiden

marka
    model
    kaçlı oldugu (ön arka yada ikiside)
    yorum

şimdiden cok sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: xxhakanxx

arkadaslar park sensörleri cok degişken fiyatlı

sonradan park sensörü taktıranlar buraya marka ve memnun olup olmadıklarını yazarlarsa bizde ona gore hangi marka almamız gerekir ona kara verelim cok sagolun şimdiden

marka
    model
    kaçlı oldugu (ön arka yada ikiside)
    yorum

şimdiden cok sagolun

en iyisinin cenmax dıye oldugunu bılıyorum. 4'lü standart olanı bende düsünüyorum.ama henüz gerceklesmedi ..
  • cenmax'ın arka park sensörünü 200 tl ye taktırdım en iyisiydi ama onlarda kalite kalite.Ben benimkinden çok memnunum mesafeyi çok hassas gösteriyor.
  • bimden alınma arka 4lü toolmax marka park sensörü, 50tl

sorunsuz ürün...

Satış ilanı gibi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

bimden alınma arka 4lü toolmax marka park sensörü, 50tl

sorunsuz ürün...

Satış ilanı gibi oldu

Aynı üründen bende aldım.Şuan memnunum.50 ye aldım taktırmasıyla 70-75 e maloldu.

Tek eksiği 40 santimde durun diyor.Tampona kadar yaklasmak için biraz daha gitmek lazım.O da çok büyük bir sorun değil bence.Fiyatina göre alınabilecek iyi bir ürün.
  • aslında zaten bence sensor yaklasmaktan ziyade su işe yarıyor;farkedemiosun bi cisim varmı sagında solunda her yere bakarken kacırıyosun
  • cenmax...2 arabamda da var,çok memnunum...fiyatı ucuz değil yalnız...ve sanırım artık "parkmatic" markasıyla satılıyor...bendeki LE6305MS modeli,sesli+ışıklı led göstergeli...arka camın tavanla birleştiği yere taktırdım;geri vitese takınca dikiz aynasından mesafe ekranını görüyorum...

online satış sitesi;
    http://www.cenmaxsatis.com/
    firmanın sitesi;
    http://www.parkmatik.com/index.html

• park sensoru takıldıgı vakıt sorun oluyo mu yanı delmesı calısması vs.. Kablo nerden nereye gıdıyor.döseme zarar goruyormu?
  • Bir tek tampon deliniyor. Ona iyi dikkat etmeniz lazım arkasında bir yere denk gelmesin çünkü geri dönüşü yok. Delme aparatı içinde çıkıyor onu matkaba takın delin. ama dediğim gibi ilk önce tamponun altına eğilip iyice kontrol edin arkasında bir yerde şasi ya da elektronik bir şey var mı diye. Onun dışında gücü geri vites lambasından alıyorsunuz, ekranı da istediğiniz yere takarsınız olur biter..
  • fiat araçların üzerinde gelenler hangi markanın oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

fiat araçların üzerinde gelenler hangi markanın oluyor ?

Fiat'ın kendi markası Galiba ''Opar'' diye geçiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

fiat araçların üzerinde gelenler hangi markanın oluyor ?

Fiat'ın kendi markası Galiba ''Opar'' diye geçiyor...

aynen opar mış.

ayrıyetten krom aksesuarlarınıda baran dan alıyorlarmış

http://www.aksesuar.fiat.com.tr/Default.aspx?model=225&page=2

• ekran sızları yokmu bunkların ekran değil sadece otse ?yada ekranlı alıp ekranı gizli bi yere koysak ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.