Şimdi Ara

Park kavgası edicem yetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apartmanın arkasında ağaçlık hep gölge olan bir yer var. 4 5 araba alıyor en fazla. üstte oturanların 2 tane arabası var 1i kesin arkada oluyor( 106 ve eski fiesta arabalar) ulan ben ne zaman çıksam 5 dakikalığına benim yerime hemen getirip diğer arabasınıda alıyor adam delirdim artık gece kalkıp farını patlatsam mı adamın ?

• Git konuş yüz yüze böyle olmaz ama tatlı dille

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orka55

Git konuş yüz yüze böyle olmaz ama tatlı dille

öyle insanlar tatlı dilden anlamaz ne yazıkki her türlü pisliği yapıcan hakediyolar çünkü
  • harbiden o 5 dk içinde direk iniyor mu.

Ne yani adam sürekli balkonda senin arabanın yerine bakıyor sen tam çıktığında o hemen anahtarını alıp hızlıca aşağı iniyor ve arabasına geçip senin yerine partk ediyor.

• Arabanı çıkardığım zaman yerine agir bir şey koy

• oyle bısey yaparsan olanda sana olur odersın masrafı gıt adam akıllı konus

• quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

harbiden o 5 dk içinde direk iniyor mu.

Ne yani adam sürekli balkonda senin arabanın yerine bakıyor sen tam çıktığında o hemen anahtarını alıp hızlıca aşağı iniyor ve arabasına geçip senin yerine partk ediyor.

ya ciddiyim bak en fazla 10 dk içinde çıktığım yeri dolduruyor anlamış değilim nasıl sinir oluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle anlayabilir. En güzeli birkaç kürt genç ayarla biraz para ver gece sanki eylem yapıyomuş gibi birkaç molotof atsınlar seninkinin arabalar da yansın gitsin. Sende tesadüfen o gece evde olma arabanla başka yerde oluver. Ertesi sabahta "geçmiş olsun komşu vah vah" falan dersin. Eve gidincede "ankaranın bağları" açarsın sonuna kadar oynarsın. Hadi kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 1 Ağustos 2014; 19:20:22 >
  • gidip konuşacaksın açık bir dille. anlatıcaksın derdini. yok kapışırız falan diye düşünürsen olmaz gelir kapar yerini. seni ezik görür.
  • orda oturuyorsa onun da hakkı isterse 10 tane arabası olsun.
  • Durum kötü farklı yoldan düzgün fikir bulman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakepie

Arabanı çıkardığım zaman yerine agir bir şey koy

çöp kutusu koyuyordum onu kaldırıp gene giriyor. arabası pahalı birşey olsa anlıycam 12 13 bin tllik araba ya yediği küfüre değer mi
  • Sanane lan. Apartmanda kapan kullanır. 12 13 binlik arabaya binene park yasağı mi var? Senin araban kesin golf 1.2 tsi dsg + konfor paketidir. Size her şey mubahtir. Senin araban varken park etmeyi denesin bi dahakine söyle de. Bu ne bencillik

• quote:

Orijinalden alıntı: Tantum Verde

orda oturuyorsa onun da hakkı isterse 10 tane arabası olsun.

ne demek onunda hakkı 4 tane arabalık yer var 2sine kendi sokuyor biz napalım biz oturmuyormuyuz burda ?
  • Adamın hakkı var.Senin oraya park etmeye ne kadar hakkın varsa onun da var.Arabasının ucuz olması da seni ilgilendirmez.İsterse oraya 2500 liralık murat 131 koyar.O park yerini sen kap senin araban dursun yoksa sokaktaki park yerini sahiplenemezsin.
  • Bence çiz.
  • Al bi çakı gece adamın arabasının üstüne

BURASI BENİM ŞİMDİ ARABANI ÇEKTİR GİT YAZ

tamamdır.
  • Doğru düzgün git konuş boşuna arabasına falan zarar veripte hakkına girme adamın.
  • LAN SEN KİMİN ARABASINA ZARAR VERİYON? BOŞTA OLSA PARK YERİ BİR DAHA GÖRMİCEM ARABANI ORADA YOKSA PARK YERİNE ZİNCİRLERİM SENİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logaritmalı

apartmanın arkasında ağaçlık hep gölge olan bir yer var. 4 5 araba alıyor en fazla. üstte oturanların 2 tane arabası var 1i kesin arkada oluyor( 106 ve eski fiesta arabalar) ulan ben ne zaman çıksam 5 dakikalığına benim yerime hemen getirip diğer arabasınıda alıyor adam delirdim artık gece kalkıp farını patlatsam mı adamın ?

Konusmayi denedin mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.