Şimdi Ara

Paris'ten ne alınır, nerelere gidilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bizim burada açık parfm satıyorlar kalıcı valla ben sana aliyim kareş. boşuna taa fransalarda fransız kalma
  • paris hiltonu al gel
  • parisdeki havalanında ki freeshopda parfüm çok ucuzdur oradan almanı tavsiye ederim. ama dikkat et orada havalanı ilginç biraz oradaki bütün dükkanlar freeshop değil. pasaport kontrolünden sonra göreceğin dükkanlar freeshop. freeshop olmayan dükkanlarda pahalıdır. disneyland parisi mutlaka görmeni öneririm yaşın kaç olursa olsun bir de orada eski sezon giyecekler çok ucuzdur onlardan bir sürü al bence :) ben almıştım bir sürü giyecek.
  • disneylanda gidilir ordaki hızlı trene binilir (adını tam bilmiyorum) sonra şok geçirilir(bana öyle oldu)
  • kız alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 3 Kasım 2006; 7:44:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Soykırım yoktur diye bağır sokakta ilk cezayı al,tarihe geç..

+1

+2
  • Elektronik pahalı Paris'te.Belki Türkiye'den biraz daha ucuz ama az bir fark var.Tabi garanti de olmuyor.Kısacası elektronik birşey almanı pek tavsiye etmem.Gerçi biraz araştırırsan illaki ucuz yeri de vardır.Ama oraları bulmak zor iş.Gidilecek yerler ise Eyfel kulesi tabiki, Napolyon'un mezarı var onun yakınında, Notre Dame kilisesi, bir de yukarıda beyaz güzel bir kilise var,adını hatırlayamadım.Bunlar şehrin içindeki yerler, dışında da Versay ve Disneyland var gidilecek.(gerçi ben ikisine de gidememiştim.)
  • İşin dolayısıyla gidecekmişsin , güle güle git gel kardeş ama Bence birşey alma , sözde soykırım yalanına(onlar bi anadoluyu gezsinde kim soykırım yapmış görsün , gerçi gezselerde göremezler çünkü onların at gözlükleri var )destek verenlere para kazandırma derim ben sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talinya -- 2 Kasım 2006; 18:59:08 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.